35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Mówmy jasno. Menopauzy. Po co ukrywac menopauze pod slowem na "m", jezeli się jej nie boisz?
użyłam po prostu takiego wyrażenia , które się tu dawniej stosowało...to wszystko... -
Bozia3 wrote:właśnie - podzieliłam się też doświadczeniem z mandatem i zaznaczyłam, ze jeżdżę bezwypadkowo od 25 lat....co takiego się dzieje - że każdy mój post wyzwala lawinę hejtów prawie...od debili począwszy...
moremi, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hexe wrote:no
bo one sa idealne
im by sie nigdy nic takiego nie zdarzyło
na 100 procent
a juz napewno nie Kapciowikapturnica, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:właśnie - podzieliłam się też doświadczeniem z mandatem i zaznaczyłam, ze jeżdżę bezwypadkowo od 25 lat....co takiego się dzieje - że każdy mój post wyzwala lawinę hejtów prawie...od debili począwszy...
-
Bozia3 wrote:pęknę ze śmiechu za chwilę...serio....
jakbym co najmniej napisała, że potrąciłam gromadę dzieciaczków wracających z przedszkola...
już sie naprawdę opamiętajcie - bo to żenujące zaczyna być... -
nick nieaktualnyBozia wiem że Ty Teraz każdy post odbierasz jako atak.na swoją osobę. Ale jak czytam za co dostalas mandat, to naprawdę jestem w szoku. Nie to, ze dostalaa mandat, tylko że Ty absolutnie nie widzisz w sobie winy. Dla mnie takie zachowanie nie byłoby powodem do samozadowolenia. A o tym do Ciebie pisała Magdala. Ty to od razu odwrocilas i zaczelas pisac o niedzielnych kierowcach. Naprawdę nie widzisz różnicy? Mnie takie nonszalanckie zachowanie na drodze po prostu przeraża. I przykro mi, ze Ty dorosła, dojrzała kobieta, nie rozumiesz że możesz stwarzać takim sposobem jazdy zagrożenie na drodze.
I nie pisz mi o niedzielnych kierowcach. No skoro sama pokazujesz innym jak mają jeździć to powinnaś być dla nich dobrym przykładem, prawda?
Długi mi ten post zrobił.kapturnica, Dziobak, efcia, BISCA, Jastra, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, moremi, gretka, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Bozia wiem że Ty Teraz każdy post odbierasz jako atak.na swoją osobę. Ale jak czytam za co dostalas mandat, to naprawdę jestem w szoku. Nie to, ze dostalaa mandat, tylko że Ty absolutnie nie widzisz w sobie winy. Dla mnie takie zachowanie nie byłoby powodem do samozadowolenia. A o tym do Ciebie pisała Magdala. Ty to od razu odwrocilas i zaczelas pisac o niedzielnych kierowcach. Naprawdę nie widzisz różnicy? Mnie takie nonszalanckie zachowanie na drodze po prostu przeraża. I przykro mi, ze Ty dorosła, dojrzała kobieta, nie rozumiesz że możesz stwarzać takim sposobem jazdy zagrożenie na drodze.
I nie pisz mi o niedzielnych kierowcach. No skoro sama pokazujesz innym jak mają jeździć to powinnaś być dla nich dobrym przykładem, prawda?
Długi mi ten post zrobił. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny