35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Ja dziś telefon w toalecie utopiłam, i przetarłam przedni błotnik. Ogólnie jestem zła, więc nie będę zajmować stanowiska w innych kwestiach
Najwazniejsze, ze nie bylo swiadkow przy topieniu. Scohwaj "zwloki" zatrzyj slady i w razie czego wypîeraj sie ! Bedzie dobrze.
Dostarczymy Ci alibi w razie czegoBozia3, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, efcia, Reni, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Do pierwszego razu.
I oby nie bylo tragedii.
Nie rozumiem jak mozna tak postępować. Bezmyślnie.
Przykro mi.kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ivf-ivf wrote:A co dobrego u Was? Jakieś sukcesy w życiu zawodowym lub prywatnym :-p
malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, Sabina, macduska, ivf-ivf lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bozia3 wrote:ale morka - kto robi aferę? Napisałam tylko dzisiaj, że się nie zgadzam z punktem szóstym - to wszystko - czy ja kogoś atakowałam tym? Wyraziłam tylko swoją niezgodę - zobacz co stało się potem - od razu poszła afera na pół dnia...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Czerwowne,gadanie przez komorke,brak pasow.Powinni za to w najlepszym razie zabierac tylko prawko.Potencjalni mordercy na wlasne zyczenie......Jest sie czym szczycic,glupota
i jakie to śmieszne było. hehe
no i tylko butów, tylko butów żal...moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie pierwszy raz o tym piszesz i masz o to pretensje.
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:też nie rozumiem
i jakie to śmieszne było. hehe
no i tylko butów, tylko butów żal...jakbym co najmniej napisała, że potrąciłam gromadę dzieciaczków wracających z przedszkola...
już sie naprawdę opamiętajcie - bo to żenujące zaczyna być...Hexe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no pewnie, że się starzeję - a Ty młodniejesz?
A co złego w starości - wiele planów mam zrealizowanych - nie mam czego żałować...ja się nie boję wyrazów na "m"kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:właśnie - podzieliłam się też doświadczeniem z mandatem i zaznaczyłam, ze jeżdżę bezwypadkowo od 25 lat....co takiego się dzieje - że każdy mój post wyzwala lawinę hejtów prawie...od debili począwszy...-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny