35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ale czego nie rozumiesz?? Skręcałam w lewo i przejechałam na zmieniającym się już na czerwono światło - z żółtego. Jednocześnie nie miałam zapiętych pasów i rozmawiałam przez komórkę..
Jeżdżę bezwypadkowo i dobrze od ponad dwudziestu lat...i tu nagle mandat hehe..kapturnica lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Te zasady sa z przymruzeniem oka
tylko nie wiem dlaczego zrobilas z tego taka aferę. Chyba brakuje ci ostatnio poczucia humoru. Trudno.
-
fajny post na fejsie znalazłam
MENTALNA MENOPAUZA
To jest ten moment, kiedy wszystko wydaje się być ch*jowe. Mózg przeinacza fakty i podciąga je pod katastroficzną wizję jakiejś totalnej beznadziei i pustki. Nawet uderzenia gorąca by się gdzieś upchnęły w ciągu zbyt dlugiej doby. Jeśli faktyczna menopauza też ma tak wyglądać to już teraz powinnam obkleić się plastrami wszelkiej maści. Świat zrobił się za zły, ludzie za wstrętni, cała reszta zmówiona przeciwko.
tak że ten...kapturnica, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze jeżdżę zapieta i nie rozmawiam przez telefon prowadząc auto.. to niebezpieczne...
moremi, efcia, Natka_79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Stwierdziłam fakt a o tym że się starzejesz sama pisałaś kilka postów wcześniej
A co złego w starości - wiele planów mam zrealizowanych - nie mam czego żałować...ja się nie boję wyrazów na "m"Hexe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no pewnie, że się starzeję - a Ty młodniejesz?
A co złego w starości - wiele planów mam zrealizowanych - nie mam czego żałować...ja się nie boję wyrazów na "m"kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Czerwowne,gadanie przez komorke,brak pasow.Powinni za to w najlepszym razie zabierac tylko prawko.Potencjalni mordercy na wlasne zyczenie......Jest sie czym szczycic,glupota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:15
moremi, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny