35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no ale, że Ty się nie zgadzasz - oznacza, że ich nie używasz - i tylko tyle możesz zrobić jakby....
ja się zgadzam i mogę ich uzyć i tylko tyle... bo kto te zasady ma ustalać na forum?
Jak przyszl na forum odnioslam wrażenie, że jest to ustalone. Przez Was.
Wyglada wiec na to, ze jest musztarda po obiedzie.
Trzeba bylo reagować wtedy. W czasie tych ustaleń. Tak to sie robi fachowo chyba.
A teraz czas minął i będą tylko niesnaski z tego powodu.ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJastra wrote:Bozia, nie jestem tu długo i być może nie znam jakichś waszych zaszłości personalnych, ale chyba jesteś trochę przewrażliwiona na punkcie tych zdrobnień. I naprawdę nie mówię tego złośliwie, bo Was lubię.
Znamy zdanie chyba każdej z nas na te ciągle nawracające tematy.
Przecież nikt nikomu krzywdy nie zrobi z tego powodu, że ma nieodpartą potrzebę zdrobnień. Czytając parę innych wątków wiem, że łatwo zostać wciągniętym w taki sposób wypowiedzi. Jak przyszłam do Was, też zostałam przywołana do porządku, bo napisałam tak, jak piszą dziewczyny gdzie indziej. I szczerze mówiąc bardzo mi się podoba to "niepierdzioszkowanie". Teraz nawet nie chce mi się za bardzo czytać innych wątków, gdzie się to robi.
A na naszym uważam to po prostu za coś charakterystycznego dla nas.
I ołówki za błędy ortograficzne też lubię i żałuję, że po ostatnich jazdach jest ich tak mało.
Niedawno Aga pisała, żeby jakieś wycieczki personalne załatwiać w prywatnych wiadomościach i zgadzam się z nią całkowicie. To po prostu psuje klimat, tak samo jak sugerowanie, że na fb jest się obmawianym. Nawet jeśli tak jest, to nie chcę o tym wiedzieć, bo jak mamy budować więź między sobą, zastanawiając się, czy każde wypowiedziane słowo, czy też polubienie nie są fałszywe?
Niech będzie znowu tak, jak jeszcze niedawno, proszę
Peace & love
P.S. Się rozpisałam
Reni daj Jastrze sloneczKo, albo choć ta zezowata gwiazdę
malgos741, Jastra, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Przejechałam dziś na czerwonym świetle - co jest dość powszechne u mnie...i jakoś zawsze wszystko było ok - ale dziś się to patrolowi nie spodobało - i jak na filmie - gonili mnie na sygnale - ja w ogóle nie wiedziałam, że o mnie chodzi - bo sobie beztrosko mknęłam dalej gadając przez komórkę i bez pasów hehe
wreszcie mnie dopadli - to żadne tłumaczenia nie pomogły....ech chyba naprawdę się starzeję, bo dawniej na piękne oczy udawało się więcej. W rezultacie - po sprawdzeniu mnie w bazie i po wyrazach uznania - że mam zero mandatów na koncie i zero punktów - dostałam do ręki kwit na 500 zł i 6 punktów...Boshhhh jakieś piękne buty poszły się właśnie kochać...Jastra, Dziobak, macduska, caffe, beates, doty22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Bozia, nie jestem tu długo i być może nie znam jakichś waszych zaszłości personalnych, ale chyba jesteś trochę przewrażliwiona na punkcie tych zdrobnień. I naprawdę nie mówię tego złośliwie, bo Was lubię.
Znamy zdanie chyba każdej z nas na te ciągle nawracające tematy.
Przecież nikt nikomu krzywdy nie zrobi z tego powodu, że ma nieodpartą potrzebę zdrobnień. Czytając parę innych wątków wiem, że łatwo zostać wciągniętym w taki sposób wypowiedzi. Jak przyszłam do Was, też zostałam przywołana do porządku, bo napisałam tak, jak piszą dziewczyny gdzie indziej. I szczerze mówiąc bardzo mi się podoba to "niepierdzioszkowanie". Teraz nawet nie chce mi się za bardzo czytać innych wątków, gdzie się to robi.
A na naszym uważam to po prostu za coś charakterystycznego dla nas.
I ołówki za błędy ortograficzne też lubię i żałuję, że po ostatnich jazdach jest ich tak mało.
Niedawno Aga pisała, żeby jakieś wycieczki personalne załatwiać w prywatnych wiadomościach i zgadzam się z nią całkowicie. To po prostu psuje klimat, tak samo jak sugerowanie, że na fb jest się obmawianym. Nawet jeśli tak jest, to nie chcę o tym wiedzieć, bo jak mamy budować więź między sobą, zastanawiając się, czy każde wypowiedziane słowo, czy też polubienie nie są fałszywe?
Peace & love
P.S. Się rozpisałamivf-ivf, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Przejechałam dziś na czerwonym świetle - co jest dość powszechne u mnie...i jakoś zawsze wszystko było ok - ale dziś się to patrolowi nie spodobało - i jak na filmie - gonili mnie na sygnale - ja w ogóle nie wiedziałam, że o mnie chodzi - bo sobie beztrosko mknęłam dalej gadając przez komórkę i bez pasów hehe
wreszcie mnie dopadli - to żadne tłumaczenia nie pomogły....ech chyba naprawdę się starzeję, bo dawniej na piękne oczy udawało się więcej. W rezultacie - po sprawdzeniu mnie w bazie i po wyrazach uznania - że mam zero mandatów na koncie i zero punktów - dostałam do ręki kwit na 500 zł i 6 punktów...Boshhhh jakieś piękne buty poszły się właśnie kochać...
Hihihihii, noooo to faktycznie strata butów może boleć, ale wspomnienia - bezcenne -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Jak przyszl na forum odnioslam wrażenie, że jest to ustalone. Przez Was.
Wyglada wiec na to, ze jest musztarda po obiedzie.
Trzeba bylo reagować wtedy. W czasie tych ustaleń. Tak to sie robi fachowo chyba.
A teraz czas minął i będą tylko niesnaski z tego powodu.
Przerodziło się to teraz w jakieś zasady - które z jakiej racji mają mieć zastosowanie? Regulamin nas tu obowiązuje - i nic więcej...Hexe lubi tę wiadomość
-
Jastra wrote:Hihihihii, noooo to faktycznie strata butów może boleć, ale wspomnienia - bezcenne
ide po pracy na pocztę..i tam zapłacę
Hexe lubi tę wiadomość
-
Jastra wrote:Niedawno Aga pisała, żeby jakieś wycieczki personalne załatwiać w prywatnych wiadomościach i zgadzam się z nią całkowicie. To po prostu psuje klimat, tak samo jak sugerowanie, że na fb jest się obmawianym. Nawet jeśli tak jest, to nie chcę o tym wiedzieć, bo jak mamy budować więź między sobą, zastanawiając się, czy każde wypowiedziane słowo, czy też polubienie nie są fałszywe?
Peace & love
P.S. Się rozpisałam
wszystko ok....zamknij oczy i buduj szczere więzi - o niczym nie wiedząc...powodzenia
Hexe, caffe, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Jaskra, naprawdę lubisz jak ktoś Ci błędy ortograficzne wytyka?to podpada pod jakiś masochizm
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:wszystko ok....zamknij oczy i buduj szczere więzi - o niczym nie wiedząc...powodzenia
Boooozia, no proszę Cię. I co zrobię z tą wiedzą poza tym, ze sobie humor zepsuję? To znajomości internetowe, nie pójdę z płaczem dlatego, że ktoś coś nie tak o mnie powie.malgos741, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Ivf, akurat nie masz się czym martwić. Nie robisz błędów, więc o co chodzi? Ale sorry, czytanie o brzuskach sprawia mi wielki bul.
kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Jaskra, naprawdę lubisz jak ktoś Ci błędy ortograficzne wytyka?to podpada pod jakiś masochizm
Ale dlaczego od razu wytyka? Traktuję to jak fajną zabawę, a że przy okazji ktoś zapamięta prawidłowy sposób pisowni, to tylko korzyść na niego.
Naprawdę odbierasz to jako atak na siebie????moremi, malgos741, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość