35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Boooozia, no proszę Cię. I co zrobię z tą wiedzą poza tym, ze sobie humor zepsuję? To znajomości internetowe, nie pójdę z płaczem dlatego, że ktoś coś nie tak o mnie powie.
Bozia3, caffe, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Boooozia, no proszę Cię. I co zrobię z tą wiedzą poza tym, ze sobie humor zepsuję? To znajomości internetowe, nie pójdę z płaczem dlatego, że ktoś coś nie tak o mnie powie.
Hexe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I będę wysylac ołówki. Pokazcie w którym momencie jest to sprzeczne z regulaminem. Nie bardziej niz te wasze wieczne pisanie o dworach, świtach, psach gonczych.
ComeToMeBaby, Jastra, kapturnica, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Bozia, ale jak to na czerwonym i na telefonie? Nie rozumiem.
Serio.
Jeżdżę bezwypadkowo i dobrze od ponad dwudziestu lat...i tu nagle mandat hehe.. -
Jastra wrote:Boooozia, no proszę Cię. I co zrobię z tą wiedzą poza tym, ze sobie humor zepsuję? To znajomości internetowe, nie pójdę z płaczem dlatego, że ktoś coś nie tak o mnie powie.
Jastra, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:wszystko ok....zamknij oczy i buduj szczere więzi - o niczym nie wiedząc...powodzenia
moremi, malgos741, Jastra, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Jastra wrote:Ale dlaczego od razu wytyka? Traktuję to jak fajną zabawę, a że przy okazji ktoś zapamięta prawidłowy sposób pisowni, to tylko korzyść na niego.
Naprawdę odbierasz to jako atak na siebie????
Jaki atakja nie mam problemów z ortografią.
-
moremi wrote:I będę wysylac ołówki. Pokazcie w którym momencie jest to sprzeczne z regulaminem. Nie bardziej niz te wasze wieczne pisanie o dworach, świtach, psach gonczych.
-
Bozia3 wrote:oczywiście, że to nie jest sprzeczne - wysyłaj i rób co chcesz...ale umieszczanie tego w jakichś zasadach uniwersalnych dla wszystkich - to już może nie bardzo?
tylko nie wiem dlaczego zrobilas z tego taka aferę. Chyba brakuje ci ostatnio poczucia humoru. Trudno.
ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:ale czego nie rozumiesz?? Skręcałam w lewo i przejechałam na zmieniającym się już na czerwono światło - z żółtego. Jednocześnie nie miałam zapiętych pasów i rozmawiałam przez komórkę..
Jeżdżę bezwypadkowo i dobrze od ponad dwudziestu lat...i tu nagle mandat hehe..
Do pierwszego razu.
I oby nie bylo tragedii.
Nie rozumiem jak mozna tak postępować. Bezmyślnie.
Przykro mi.malgos741, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Do pierwszego razu.
I oby nie bylo tragedii.
Nie rozumiem jak mozna tak postępować. Bezmyślnie.
Przykro mi.mnie nie - serio..
Dużo bardziej dla mnie są niebezpieczne laski, co to jadą samochodem tylko w weekendy, albo po wyznaczonych trasach - bo inaczej nie potrafią...Ostatnio jednej nawet rysowałam pasy na rondzie - bo musiała przejechać po nim i już była wystraszona...od lat ma prawo jazdy...to dopiero jest przykre...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:00
-
nick nieaktualnyHexe wrote:to jak ty chcesz więzi budować?nie bedziesz sie przejmować? co to za lipne więzi?
Internetowe, a jakie można inne, skoro jeszcze nie miałam okazji się spotkać osobiście. Poza tym chyba można wyczuć sympatię.
Z jakiegoś powodu tu wracasz, co?moremi, kapturnica, BISCA, Sabina, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dlatego, że nie chce niczego widzieć? hehehe
malgos741, Jastra, kapturnica, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!