Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Boooozia, no proszę Cię. I co zrobię z tą wiedzą poza tym, ze sobie humor zepsuję? To znajomości internetowe, nie pójdę z płaczem dlatego, że ktoś coś nie tak o mnie powie.
    to jak ty chcesz więzi budować?nie bedziesz sie przejmować? co to za lipne więzi?

Bozia3, caffe, Dobrawa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Boooozia, no proszę Cię. I co zrobię z tą wiedzą poza tym, ze sobie humor zepsuję? To znajomości internetowe, nie pójdę z płaczem dlatego, że ktoś coś nie tak o mnie powie.
    ok - to nie pisz o budowaniu więzi w takim razie...to tylko internet....

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ivf, akurat nie masz się czym martwić. Nie robisz błędów, więc o co chodzi? Ale sorry, czytanie o brzuskach sprawia mi wielki bul.
    większy nisz sztorm na możu?

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I będę wysylac ołówki. Pokazcie w którym momencie jest to sprzeczne z regulaminem. Nie bardziej niz te wasze wieczne pisanie o dworach, świtach, psach gonczych.

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Bozia, ale jak to na czerwonym i na telefonie? Nie rozumiem.
    Serio.
    ale czego nie rozumiesz?? Skręcałam w lewo i przejechałam na zmieniającym się już na czerwono światło - z żółtego. Jednocześnie nie miałam zapiętych pasów i rozmawiałam przez komórkę..:)
    Jeżdżę bezwypadkowo i dobrze od ponad dwudziestu lat...i tu nagle mandat hehe..:)

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Jastra, ja chcę z Toba więź budować. Fajna babka jesteś :-)

nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I będę wysylac ołówki. Pokazcie w którym momencie jest to sprzeczne z regulaminem. Nie bardziej niz te wasze wieczne pisanie o dworach, świtach, psach gonczych.
    prawdziwe wilki morskie nie zajmujom sie oszczeniem ołuwkuw
    fstyd!

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ivf, akurat nie masz się czym martwić. Nie robisz błędów, więc o co chodzi? Ale sorry, czytanie o brzuskach sprawia mi wielki bul.

Mi o nic nie chodzi.

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wszystko ok....zamknij oczy i buduj szczere więzi - o niczym nie wiedząc...powodzenia :)
    Wiesz co strasznie zgryźliwa się zrobiłaś. Chyba faktycznie się starzejesz :)

moremi, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Ale dlaczego od razu wytyka? Traktuję to jak fajną zabawę, a że przy okazji ktoś zapamięta prawidłowy sposób pisowni, to tylko korzyść na niego.
    Naprawdę odbierasz to jako atak na siebie????

Jaki atak :-) ja nie mam problemów z ortografią.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    oczywiście, że to nie jest sprzeczne - wysyłaj i rób co chcesz...ale umieszczanie tego w jakichś zasadach uniwersalnych dla wszystkich - to już może nie bardzo?

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzieś w oddali szczekają psy

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jastra, ja chcę z Toba więź budować. Fajna babka jesteś :-)
    dlatego, że nie chce niczego widzieć? hehehe

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    oczywiście, że to nie jest sprzeczne - wysyłaj i rób co chcesz...ale umieszczanie tego w jakichś zasadach uniwersalnych dla wszystkich - to już może nie bardzo?
    Te zasady sa z przymruzeniem oka :-) tylko nie wiem dlaczego zrobilas z tego taka aferę. Chyba brakuje ci ostatnio poczucia humoru. Trudno.

ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale czego nie rozumiesz?? Skręcałam w lewo i przejechałam na zmieniającym się już na czerwono światło - z żółtego. Jednocześnie nie miałam zapiętych pasów i rozmawiałam przez komórkę..:)
    Jeżdżę bezwypadkowo i dobrze od ponad dwudziestu lat...i tu nagle mandat hehe..:)

Do pierwszego razu.
    I oby nie bylo tragedii.

Nie rozumiem jak mozna tak postępować. Bezmyślnie.
    Przykro mi.

malgos741, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Wiesz co strasznie zgryźliwa się zrobiłaś. Chyba faktycznie się starzejesz :)
    mnie tym nie dokuczysz...mnie meno nie groźna..:)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Do pierwszego razu.
    I oby nie bylo tragedii.

Nie rozumiem jak mozna tak postępować. Bezmyślnie.
    Przykro mi.
    :) mnie nie - serio..
    Dużo bardziej dla mnie są niebezpieczne laski, co to jadą samochodem tylko w weekendy, albo po wyznaczonych trasach - bo inaczej nie potrafią...Ostatnio jednej nawet rysowałam pasy na rondzie - bo musiała przejechać po nim i już była wystraszona...od lat ma prawo jazdy...to dopiero jest przykre...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:00

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hexe wrote:
    to jak ty chcesz więzi budować?nie bedziesz sie przejmować? co to za lipne więzi?

Internetowe, a jakie można inne, skoro jeszcze nie miałam okazji się spotkać osobiście. Poza tym chyba można wyczuć sympatię.
    Z jakiegoś powodu tu wracasz, co?

moremi, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dlatego, że nie chce niczego widzieć? hehehe
    Wiesz, ja się nie wtrącam do tego z kim i dlaczego budujesz więzi. Bądź łaskawa się odpimpac od moich relacji z innymi.

malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie tym nie dokuczysz...mnie meno nie groźna..:)
    Stwierdziłam fakt a o tym że się starzejesz sama pisałaś kilka postów wcześniej :)

kapturnica lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 13500 13501 13502 13503 13504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ