35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Mi przeszkadza fasolkowanie i dzidziolkowanie do innych doroslych kobiet. Do syna zwracam się zdrobniale. To jest dziecko i uwazam to za calkowicie naturalne, że mówię do niego synusiu, syneczku, zdrabniam jego imię itd. Ale nie podchodzi mi jak dorosla, a wręcz stara baba po czterdziestce mówi wśród innych doroslych "staramy się o dzidzię", albo " mam w brzuszku fasolkę". Taka to dzidzia piernik
Dobrze, ze nie biszkoptComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jak poprosze teraz o sloneczko to bedzie , ze wykorzystuje sytuacje ?
a właśnie
zapomniałam o słoneczkach, pewnie data przydatności się już skończyła
prosszz! http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d804fcfed9b1.jpgBISCA, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:zdaje mi się, że to twoje niezgadzanie się przybiera formę pouczania właśnie. ale to by może trzeba było jakąś grubszą analizę przeprowadzić.
i o ile się nie mylę to nikt ci niczego nie dyktuje.
To jakieś niezrozumiałe jest?? -
moremi wrote:Ale jak brzuszek jest rozmiaru xl, to juz chyba brzuszkiem nie jest
no chyba, że przyjdzie 40 letni synuś do mamusi i powie, że brzuszek go boli
i mamusia każe mu zjeść zupę, zupa dobra jest gorąca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:15
BISCA, moremi, Sabina, doty22 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jakiego pouczania? dlaczego mówić komuś na wstępie, że za zdrobnienie dostanie ołówkiem w oko? po pierwsze ołówki (co jest i tak idiotyczne) były za błędy językowe, a nie za zdrobnienia, po drugie - powtórzę - jeśli ktoś chce zdrabnia, jeśli nie - to niech tego nie robi...
To jakieś niezrozumiałe jest??
powtórzkapturnica, BISCA, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Trudno sie z toba nie zgodzic.
malgos741, ania.g, doty22 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:a właśnie
zapomniałam o słoneczkach, pewnie data przydatności się już skończyła
prosszz! http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d804fcfed9b1.jpg
Ja chcialam sloneczko. Nie zezowata gwiazdkeReni, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, Sabina, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ponoć brzuszek kończy się tam, gdzie rozmiarowka dziecięca. Później jest zwykły brzuch, albo brzuszysko
Co Ci mowi rozmiar 56?
Ciuszek dla nororodka. A paniom otylym rozmiar akurat dla nich.
I co??BISCA, macduska, Bozia3, Sabina, caffe, doty22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny