35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi przeszkadza fasolkowanie i dzidziolkowanie do innych doroslych kobiet. Do syna zwracam się zdrobniale. To jest dziecko i uwazam to za calkowicie naturalne, że mówię do niego synusiu, syneczku, zdrabniam jego imię itd. Ale nie podchodzi mi jak dorosla, a wręcz stara baba po czterdziestce mówi wśród innych doroslych "staramy się o dzidzię", albo " mam w brzuszku fasolkę". Taka to dzidzia piernik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:03
ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, ania.g, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:ja nie muszę być lizana...nie ta grupa
nie mam takich potrzeb....
nikogo nie pouczam - pokaż mi taki post, w którym pouczam...
ja tylko piszę - że nie zgadzam się na narzucanie formy wypowiedzi....nie pouczam i nie zabraniam nikomu wypowiadać się jak chce...i nie podoba mi się, że ktoś mi będzie dyktować czy mam zdrabniać czy nie...tyle...
no i fajnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mi przeszkadza fasolkowanie i dzidziolkowanie do innych doroslych kobiet. Do syna zwracam się zdrobniale. To jest dziecko i uwazam to za calkowicie naturalne, że mówię do niego synusiu, syneczku, zdrabniam jego imię itd. Ale nie podchodzi mi jak dorosla, a wręcz stara baba po czterdzistce mówi wśród innych doroslych "staramy się o dzidzię", albo " mam w brzuszku fasolkę". Taka to dzidzia piernik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:A jak jadla wlasnie fasolke po bretonsku? To sie troche zgadza, c' nie?
Dziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:ja nie muszę być lizana...nie ta grupa
nie mam takich potrzeb....w sumie jak czytam o tym waszym lizaniu - to mi niedobrze, ale dobrze, że toaleta blisko...
nikogo nie pouczam - pokaż mi taki post, w którym pouczam...
ja tylko piszę - że nie zgadzam się na narzucanie formy wypowiedzi....nie pouczam i nie zabraniam nikomu wypowiadać się jak chce...i nie podoba mi się, że ktoś mi będzie dyktować czy mam zdrabniać czy nie...tyle...
i o ile się nie mylę to nikt ci niczego nie dyktuje. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie- jeśli nie zauważyłaś to moderator jest od wulgaryzmów.
przynajmniej dotąd tak było. -
W Carffurze sadzonki róży tanie i ładne po 4,99..
BISCA, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017