35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:-jak D to średnie są - to ja juz nie wiem normalnie....
-punktem 6 bym się nie przejmowała - po pierwsze "każdy spędza wakacje jak lubi - czy zdrabnia, czy nie", po drugie wbijanie sobie ołówków w oko - to nie wiem kto wymyślił i w jakim celu...kapturnica, doty22 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia taki żart
a wytłumacz mi Bozia o co chodzi z tym uśmieszkiem na końcu Twojej wypowiedzi?jest niezbyt sympatyczny jak dla mnie... - mogę wyrazić swoje zdanie? - czy rozdziobią nas kruki i wrony oraz inne opowiadania....
to nawet jest zabawne, jak tylko się Reni z Tobą ostatnio zaczyna rozmowę -wyczuwam atak i od razu wyskakują psy gończe...Przecież dasz radę sama kobieto podyskutować - może trochę te smycze skróć - czy coś???
uśmiech Ci przeszkadza w moich wypowiedziach...wolałabyś ołówki?caffe, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:chyba dla dbania o czystość języka polskiego i komfortu czytania postów nie rażących bykami rodem z krainy dysortografii
caffe lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no doprawdy? a myślałam, że na poważnie...
jest niezbyt sympatyczny jak dla mnie... - mogę wyrazić swoje zdanie? - czy rozdziobią nas kruki i wrony oraz inne opowiadania....
to nawet jest zabawne, jak tylko się Reni z Tobą ostatnio zaczyna rozmowę -wyczuwam atak i od razu wyskakują psy gończe...Przecież dasz radę sama kobieto podyskutować - może trochę te smycze skróć - czy coś???
uśmiech Ci przeszkadza w moich wypowiedziach...wolałabyś ołówki?
ja nawet nie chciałabym dyskutować
co do uśmieszków
zastanawiam się kiedy mówisz poważnie, że coś Ci nie pasuje, a kiedy żartujesz, bo zawsze jest uśmieszek i mnie np to bardzo myli
co do smyczy - mój pies chodzi bez i z tego co wiem na forum nie zagląda
kapturnica, BISCA, moremi, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a tu użyte było, że za zdrobnienia...pierwszy raz to słyszę - stąd się zainteresowałam...
ale nie wałkujmy tego tematu raz jeszcze.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no doprawdy? a myślałam, że na poważnie...
jest niezbyt sympatyczny jak dla mnie... - mogę wyrazić swoje zdanie? - czy rozdziobią nas kruki i wrony oraz inne opowiadania....
uśmiech Ci przeszkadza w moich wypowiedziach...wolałabyś ołówki?
ja bym dodała dyżurne psy gończe!Dobrawa lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Mam umowiona wizyte u profesorka z innej kliniki 20 kwietnia.
Zobaczymy co ciekawego wymysli
profesorek ci to w dzieciach wynagrodziBISCA lubi tę wiadomość