35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:przecież całe wieki piszemy że nie dzidziolkujemy i nie fasolkujemy.
ale nie wałkujmy tego tematu raz jeszcze.doty22, caffe, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBhp
Kodeks pracy
Dyrektywy unijne
Qypqski przy pracy
Praca na wysokości
Nie wolno wchodzić na drabinę powyżej metra
Czytać instrukcje
Bardzo dobry bigos
Jabłka
Herbata
Chleb
Nudy na pudy
Już 15
Każdy musi mieć dostęp do procedur
Obsługa maszyn i urządzeń
Instrukcja udzielania pierwszej pomocy
Apteczka
Jeszcze dwie godziny.ComeToMeBaby, Reni, BISCA, Simba, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:kto tak pisze? i jakie wieki? mnie np. nie przeszkadzają zdrobnienia- jeśli komuś tak - to niech nie używa....i nie narzuca innym charakteru wypowiedzi...to jest forum, a nie folwark prywatny...
ComeToMeBaby napisała:
przecież całe wieki piszemy że nie dzidziolkujemy i nie fasolkujemy.
ale nie wałkujmy tego tematu raz jeszcze.
BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:to jest forum, a nie folwark prywatny...
nareszcie załapałaś
Bozia daj już spokój z tym ciągłym pouczaniem. Ciągle się czepiasz. Może poproś swoje psy, żeby głośniej biły Ci brawo. Wtedy może i Tobie się polepszy. To działa. I stanowczo za mało liżą Twoje ego.
kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Simba, ania.g, efcia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Hexe wrote:my jesteśmy normalne
to te fasole z ogólnego są pokrecone
a tu takie krejzolki jak Wy i gemba mi się śmieje od razu...
Zamiast pracować to czytam... chyba mnie z roboty zwolniąale co tam...
Dziobak, Hexe, macduska, macduska, Bozia3, malgos741, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
macduska wrote:Bhp
Kodeks pracy
Dyrektywy unijne
Qypqski przy pracy
Praca na wysokości
Nie wolno wchodzić na drabinę powyżej metra
Czytać instrukcje
Bardzo dobry bigos
Jabłka
Herbata
Chleb
Nudy na pudy
Już 15
Każdy musi mieć dostęp do procedur
Obsługa maszyn i urządzeń
Instrukcja udzielania pierwszej pomocy
Apteczka
Jeszcze dwie godziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:04
macduska, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o! i to jest dobra wiadomość. widzę że działasz błyskawicznie.
profesorek ci to w dzieciach wynagrodzi
W zasadzie to ide dla czystego sumnienia. Nie wiem czy sie tam przniose. Mam dalej a w rankingu klinik ivf moja jest na 11 miejscu a ta nowa na 10. Na jedno wychodzi.
Ciekawa tylko jestem czy profesorek wyduma jakies "nowe" badanie albo jakie wnioski wysunie. Zobaczymy.
Najwazeniejsze, ze moge dzialac.ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no własnie
nareszcie załapałaś
Bozia daj już spokój z tym ciągłym pouczaniem. Ciągle się czepiasz. Może poproś swoje psy, żeby głośniej biły Ci brawo. Wtedy może i Tobie się polepszy. To działa. I stanowczo za mało liżą Twoje ego. -
nick nieaktualnyReni wrote:no własnie
nareszcie załapałaś
Bozia daj już spokój z tym ciągłym pouczaniem. Ciągle się czepiasz. Może poproś swoje psy, żeby głośniej biły Ci brawo. Wtedy może i Tobie się polepszy. To działa. I stanowczo za mało liżą Twoje ego.
bo niby od czego jeszcze? -
Reni wrote:no własnie
nareszcie załapałaś
Bozia daj już spokój z tym ciągłym pouczaniem. Ciągle się czepiasz. Może poproś swoje psy, żeby głośniej biły Ci brawo. Wtedy może i Tobie się polepszy. To działa. I stanowczo za mało liżą Twoje ego.nie mam takich potrzeb....w sumie jak czytam o tym waszym lizaniu - to mi niedobrze, ale dobrze, że toaleta blisko...
nikogo nie pouczam - pokaż mi taki post, w którym pouczam...
ja tylko piszę - że nie zgadzam się na narzucanie formy wypowiedzi....nie pouczam i nie zabraniam nikomu wypowiadać się jak chce...i nie podoba mi się, że ktoś mi będzie dyktować czy mam zdrabniać czy nie...tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:03
Misiabella lubi tę wiadomość