35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Doty
wypełnij ankietę + 3 zdjęcia i wpisowe (butelka wina czerwonego Szato de Jabol, Jaśka Szwędacza) na konto Fundacji sfrustrowanych staraczek z KórwiegoDołka.
ANKIETA
1. jakie masz cycki? (mamy dwie bandy tereski i te fajne z duzymi)
2. co myślisz o publicznym karmieniu piersią? (czy jesteś terrorystką laktacyjną czy wywalisz cycka na środku placu i będziesz się wołać patrzcie, patrzcie i podziwiajcie)
3. Kubuś Puchatek - jego psychika. Jaki wpływ na jego postrzeganie prosiaczka ma cykl owulacyjny kangurzycy i czy osiołek też był kobietą?
4. kupa noworodka - fiołki czy kloaka
5. czy często prasujesz? (czyt. pijesz)
6. czy lubisz używać zdrobnienia ?- jeśli tak - to czy masz pod ręką ołówek, żeby móc wbić go sobie w oko zanim dziewczyny na forum to zrobią
7. Czy masz twardy tyłek? Reszta grupy nie opierdziela się w "tańcu" i jak potrzeba (np. jak wspominasz o menopie, a nie ciąży) potrafi ustawić do pionu
8. czy obiecujesz zdać relację na żywo z porodu?
nie nie nie Hera to o połykaniu zostało wykasowane, więc daj spokój
1. Chyba średnie - rozmiar D
2. Karmiłam publicznie - nie ma się czego wstydzić
3. Kubuś Puchatek - hmmm.... trzeba się zastanowić
4. Zdecydowanie nie pamiętam - ale raczej konwalie
5. Staram się nie "prasować"
6. Używam - ok, postaram się o ołówek
7. Kto ma miękkie serce - musi mieć twardą d**ę...
8. Do porodu dalekomalgos741, Reni, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, moremi, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Reni wrote:Kapta co Twój syn ma na bodziaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przecież to może mieć wpływ na dalsze jego życie hahahahaReni, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
doty22 wrote:No to siup...
1. Chyba średnie - rozmiar D
2. Karmiłam publicznie - nie ma się czego wstydzić
3. Kubuś Puchatek - hmmm.... trzeba się zastanowić
4. Zdecydowanie nie pamiętam - ale raczej konwalie
5. Staram się nie "prasować"
6. Używam - ok, postaram się o ołówek
7. Kto ma miękkie serce - musi mieć twardą d**ę...
8. Do porodu daleko
-punktem 6 bym się nie przejmowała - po pierwsze "każdy spędza wakacje jak lubi - czy zdrabnia, czy nie", po drugie wbijanie sobie ołówków w oko - to nie wiem kto wymyślił i w jakim celu...doty22, caffe, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dziobak! zrobiła zamach!
Chociaz... Adas mial dresik a la gangsta z Tygrysem. Ale on nie poszedl w swiat ( dresik a nie Tygrys )kapturnica, malgos741, BISCA, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia taki żart
a wytłumacz mi Bozia o co chodzi z tym uśmieszkiem na końcu Twojej wypowiedzi?
a nieeee- bo żart by był z przymkniętym oczkiem.
to ja się nie znam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 14:40
kapturnica lubi tę wiadomość