35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Cześć Sabinka
ja jestem, ale nikt nie chcę ze mną gadać
Masz rację to przerażające
Jak się czujesz?Nie mam na co narzekać
Jutr zaczynam pieczenie ciast na święta. Jutro też zaczynają mi się zjeżdżać goście
Szkoda tylko, że za oknem buro i strasznie zimnoI takie wieści z Europy płyną
ivf-ivf, *aga*, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja w porzadku
Nie mam na co narzekać
Jutr zaczynam pieczenie ciast na święta. Jutro też zaczynają mi się zjeżdżać goście
Szkoda tylko, że za oknem buro i strasznie zimnoI takie wieści z Europy płyną
To dzięki Bogunie przemęczaj się.
Płyną... Masakra. Bilans ofiar pewnie będzie większy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydowiedziałam sie tez ze Merkel ma dom w Paragwaju na wszelki wypadek jakby ja chcieli na taczkach wywieżć...w Niemczech jak narazie wygrywa AfD, za niedługo głosowania w innych landach wiec jest nadzieja ze tacy ludzie jak ty Bisca i Merkel i inni pójda paść kozy
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Ja też się melduję że jestem, trochę jednak zabiegana i tym razem nie przygotowaniami do świąt
. Remont mam, do tego sprawy komunijne , wycieczka dziecka i tysiące innych rzeczy po drodze. Nawet Was nie nadrobiłam, ale widząc po stronie frekwencja była marna
Po tym co się dzieje strach przemieszczać się po Europie. Za idiotyczne poglądy rządzących cierpią niewinni ludzie.ivf-ivf, Bozia3, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Boziu to tak przesuńcie żeby po płodnych był post, szkoda cyklu tracić
Może jakieś prezent świąteczny Ci los zaoferujeBozia3, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
bry a właściwie to taki se
mój wreszcie odebrał wyniki kijanek i niestety dobrze nie jest, liczyliśmy wczoraj koncentrację zdrowych i pływających kijanek i wyszło 0.5 mln czyli norma WHO ale ofkors chuop się machnął przy liczeniu a takiego miał stresa że nie wyprowadzałam go z błędu że tak faktycznie to jest 0.25 mln, sprawdziłam dziś na spokojnie sama jeszcze raz, powiedziałam mu tylko że skoro wynik na dolnej granicy normy to musi wprowadzić kilka zmian i o dziwo nie protestował a nawet sam szukał informacji co i jak można pozmieniać żeby sie te wyniki poprawiły
pocieszające jest to że nie ma bakterii ani leukocytów ani innych niepożądanych składników i poza niskim bo tylko 1% (norma od 4%) prawidłowych morfologicznie kijanek pozostałe parametry ma super
dokupiłam mu dziś już suple i gotuje ulubiony obiad bo biedak tak się zmartwił w pierwszej chwili że tylko 1% prawidłowych i że to oznacza brak szans na naturalne poczęcie że się mnie zapytał czy go jeszcze kocham jak on ma takie wyniki!
trochę się uspokoił jak wyszło że najważniejsza jest ta koncentracja i że to akurat ma w normie (ciiiiii) ale mimo wszystko humoru nie ma nadal
Magdala, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter