X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Fajnie. Tylko ze my tradycyjnie goscinne wystepy, wiec nie mam wplywu na to, co postawia na stole. Wezme kalkulator kalorii i jakos przezyje. :-)
    aaa
    aaa w gościach to problem...może więcej buraczków i jajek, zamiast żurku i ciasta? hehe

krycha.stara lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,bylo troche deszczu ,troche slonca ,10 stp.

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś miałam bardzo.męczący dzień. Z samego rana pojechałam po wyniki Pappa. Mi nie chceli powiedzieć nic przez telefon, ale wiedziałam że tak jest, uprzedzali jak.pojechałam na badanie. A dziś pogoda nie zachęcała do podróży. Było strasznie zimno, padał deszcze ze śniegiem i wiało okrutnie. Powiem Wam, ze byłam przygotowana na zły wynik. Jestem świadoma, ze mój wiek nie działa na moja korzyść. Na szczęście miło się rozczarowalam! Wynik skorygowany mam lepszy niż po samym usg. Cieszę się :) bo jak czyta się ryzyko podstawowe trispmii 21 1:164 to nie jest optymistycznie. Bardzo się ciesze że wynik mnie poztywnie zaskoczył :)

krycha.stara, anna maria, beates, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, *aga*, satori, Blondik lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja dziś miałam bardzo.męczący dzień. Z samego rana pojechałam po wyniki Pappa. Mi nie chceli powiedzieć nic przez telefon, ale wiedziałam że tak jest, uprzedzali jak.pojechałam na badanie. A dziś pogoda nie zachęcała do podróży. Było strasznie zimno, padał deszcze ze śniegiem i wiało okrutnie. Powiem Wam, ze byłam przygotowana na zły wynik. Jestem świadoma, ze mój wiek nie działa na moja korzyść. Na szczęście miło się rozczarowalam! Wynik skorygowany mam lepszy niż po samym usg. Cieszę się :) bo jak czyta się ryzyko podstawowe trispmii 21 1:164 to nie jest optymistycznie. Bardzo się ciesze że wynik mnie poztywnie zaskoczył :)
    I super. Oby tak dalej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 19:41

Sabina lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno ma właściwości antybakteryjne, antywirusowe i antygrzybiczne...
    funnyfish wrote:
    czystek zwalcza grzyba?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mano wrote:
    Podobno ma właściwości antybakteryjne, antywirusowe i antygrzybiczne...
    własnie o ta mi chodziło , kiedys pisałysmy ze coraz starsze beda rodzic

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3502463/Swiss-billionaire-Margarita-Louis-Dreyfus-gives-birth-twin-girls-aged-53.html

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    funnyfish wrote:
    własnie o ta mi chodziło , kiedys pisałysmy ze coraz starsze beda rodzic

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3502463/Swiss-billionaire-Margarita-Louis-Dreyfus-gives-birth-twin-girls-aged-53.html
    normalne to już nie jest..dziecko dorastając - mając 18 lat, będzie mieć do czynienia z 71 letnią babcią, a nie matką, która powinna być w tym czasie wsparciem dla dziecka, a nie ciężarem...

macduska, krycha.stara, ivf-ivf lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• beates Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !
    Co tu się dzieje ? Co tutaj tak pusto ?
    Gdzie wszystkie ?
    My dziś kończymy malowanie mieszkania.
    Miłego dnia !

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 marca 2016, 15:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    normalne to już nie jest..dziecko dorastając - mając 18 lat, będzie mieć do czynienia z 71 letnią babcią, a nie matką, która powinna być w tym czasie wsparciem dla dziecka, a nie ciężarem...
    to dziecko bedzie miało miliony wiec spokojnie..

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tabun nianiek i babkę zamiast matki, daj spokój. A pieniądze nie wszystko w życiu rekompensują, patrz Kulczyk, tyle hajsu, a pokonał go rak prostaty.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Tak, tabun nianiek i babkę zamiast matki, daj spokój. A pieniądze nie wszystko w życiu rekompensują, patrz Kulczyk, tyle hajsu, a pokonał go rak prostaty.
    nie wiadomo dlaczego zmarł w sumie...a pieniadze bardzo pomagaja w zyciu, bardzo!

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był w Austrii na terapii anty nowotworowej, eksperymentalnej. Zmarł w wyniku zatoru żylnego. Nie ma tym żadnej teorii spiskowej, był chory.

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dają spokój i możliwości, ale nie zalatwią wszystkiego.

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu tak pusto? Mam wrażenie, ze to jakaś demonstracja, nie wiem próba ukarania... Ja nie piszę,bo ostatnio nie mam czasu kompletnie. Wyjdźcie z tych krzaków dziewczyny ;)

beates, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Co tu tak pusto? Mam wrażenie, ze to jakaś demonstracja, nie wiem próba ukarania... Ja nie piszę,bo ostatnio nie mam czasu kompletnie. Wyjdźcie z tych krzaków dziewczyny ;)
    karają same siebie hehe

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno, jeśli tak, to dziecinada.

Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simba, zyjesz tam?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzikusy znowu pokazały na co ich stać, na granicy macedońskiej się kotłują... Tylko Orban wie co robi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Dzikusy znowu pokazały na co ich stać, na granicy macedońskiej się kotłują... Tylko Orban wie co robi.
    cholerna zaraza przekleta

‹‹ 13571 13572 13573 13574 13575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ