35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Fajnie. Tylko ze my tradycyjnie goscinne wystepy, wiec nie mam wplywu na to, co postawia na stole. Wezme kalkulator kalorii i jakos przezyje.
aaa w gościach to problem...może więcej buraczków i jajek, zamiast żurku i ciasta? hehekrycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś miałam bardzo.męczący dzień. Z samego rana pojechałam po wyniki Pappa. Mi nie chceli powiedzieć nic przez telefon, ale wiedziałam że tak jest, uprzedzali jak.pojechałam na badanie. A dziś pogoda nie zachęcała do podróży. Było strasznie zimno, padał deszcze ze śniegiem i wiało okrutnie. Powiem Wam, ze byłam przygotowana na zły wynik. Jestem świadoma, ze mój wiek nie działa na moja korzyść. Na szczęście miło się rozczarowalam! Wynik skorygowany mam lepszy niż po samym usg. Cieszę się
bo jak czyta się ryzyko podstawowe trispmii 21 1:164 to nie jest optymistycznie. Bardzo się ciesze że wynik mnie poztywnie zaskoczył
krycha.stara, anna maria, beates, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, *aga*, satori, Blondik lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja dziś miałam bardzo.męczący dzień. Z samego rana pojechałam po wyniki Pappa. Mi nie chceli powiedzieć nic przez telefon, ale wiedziałam że tak jest, uprzedzali jak.pojechałam na badanie. A dziś pogoda nie zachęcała do podróży. Było strasznie zimno, padał deszcze ze śniegiem i wiało okrutnie. Powiem Wam, ze byłam przygotowana na zły wynik. Jestem świadoma, ze mój wiek nie działa na moja korzyść. Na szczęście miło się rozczarowalam! Wynik skorygowany mam lepszy niż po samym usg. Cieszę się
bo jak czyta się ryzyko podstawowe trispmii 21 1:164 to nie jest optymistycznie. Bardzo się ciesze że wynik mnie poztywnie zaskoczył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 19:41
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMano wrote:Podobno ma właściwości antybakteryjne, antywirusowe i antygrzybiczne...
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3502463/Swiss-billionaire-Margarita-Louis-Dreyfus-gives-birth-twin-girls-aged-53.html
-
funnyfish wrote:własnie o ta mi chodziło , kiedys pisałysmy ze coraz starsze beda rodzic
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3502463/Swiss-billionaire-Margarita-Louis-Dreyfus-gives-birth-twin-girls-aged-53.html
macduska, krycha.stara, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:normalne to już nie jest..dziecko dorastając - mając 18 lat, będzie mieć do czynienia z 71 letnią babcią, a nie matką, która powinna być w tym czasie wsparciem dla dziecka, a nie ciężarem...
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Tak, tabun nianiek i babkę zamiast matki, daj spokój. A pieniądze nie wszystko w życiu rekompensują, patrz Kulczyk, tyle hajsu, a pokonał go rak prostaty.
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny