35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga po prostu extra i gratulacje wielkie mówiłam jak wszystko odstawisz i zajmiesz sie czym innym to jest ciąża
i bez mierzenia lekarstw i ciaglych monitoringów suuuuuper
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 16:40
caffe, inessa, bliska77, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś napisałam wcześniej na temat Acardu,czy aspiryny wiec spokojnie a po za tym w pierwszych dnaich ciaży dzieciatko jest żywione nie z mamusi
Teraz sie ciesz i dbaj o siebie nie przemeczaj nie dźwigajszczęśliwa 2, caffe, bliska77, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:laski przeczytajcie to znalazłam na forum e-dziecko (gazeta wyborcza)
Autor: projekt_ivf 14.11.13, 13:31
Witam,
Jestem dziennikarzem telewizji TVN. Pracujemy obecnie w redakcji nad serialem dokumentalnym o tematyce in vitro. Jego celem jest edukacyjne i społeczne przedstawienie tematyki in vitro i niepłodności............
Osoby, które byłyby zainteresowane współpracą z naszą redakcją prosimy o kontakt na adres:
[email protected]
Witajcie dziewczęta
Aga - G*R*A*T*U*L*A*C*J*E*!
Po przeczytaniu powyżej zacytowanego wpisu samiry postanowiłam napisać na podany adres i dowiedzieć się więcej szczegółów . No i odezwała się jakaś Magda, poprosiła o numer telefonu. Lub jeżeli nie chce podawać to podała swój i mam zadzwonić to mi wszystko opowie. No i się zastanawiam czy dzwonić... Czy to poważny temat czy tylko jakaś ściema...
Mam wątpliwości ....caffe, inessa, bliska77, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Witajcie dziewczęta
Aga - G*R*A*T*U*L*A*C*J*E*!
Po przeczytaniu powyżej zacytowanego wpisu samiry postanowiłam napisać na podany adres i dowiedzieć się więcej szczegółów . No i odezwała się jakaś Magda, poprosiła o numer telefonu. Lub jeżeli nie chce podawać to podała swój i mam zadzwonić to mi wszystko opowie. No i się zastanawiam czy dzwonić... Czy to poważny temat czy tylko jakaś ściema...
Mam wątpliwości ....
Ale może poszukaj na ich stronach lub napisz maila do redakcji i potwierdź.inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Adres mailowy nie jest TVN-owy, przynajmniej pozosrnie.
Ale może poszukaj na ich stronach lub napisz maila do redakcji i potwierdź.
Że też na to nie wpadłam!
Dzięki za oświecenieinessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Witajcie, oczywiście podglądam Was od jakiegoś czasu i dopiero teraz zebrało mi się na odwagę. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Dziś skończyłam 37 lat. Mam dwie córki, prawie 15 lat i 6 lat( pomiędzy nimi dwa poronienia). Po odstawieniu tabletek staramy się czwarty cykl. Tuż po odstawieniu tabletek ciąża tzw biochemiczna...Taka historia w skrócie. Dziś rano miałam nadzieję na pozytywny test ale na nadziejach się skończyło.
Gratuluję Wszystkim którym się udało:)i trzymam kciuki za Te które nadal czkają.grosza, grosza, bliska77, Lucky, beates, Niuta, inessa, Skuterek, caffe, promyk, megan8, malgos741, anek42, polarmiś, Reni, gosia7122, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyinessa wrote:Aguś napisałam wcześniej na temat Acardu,czy aspiryny wiec spokojnie a po za tym w pierwszych dnaich ciaży dzieciatko jest żywione nie z mamusi
Teraz sie ciesz i dbaj o siebie nie przemeczaj nie dźwigajLucky, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Witajcie, oczywiście podglądam Was od jakiegoś czasu i dopiero teraz zebrało mi się na odwagę. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Dziś skończyłam 37 lat. Mam dwie córki, prawie 15 lat i 6 lat( pomiędzy nimi dwa poronienia). Po odstawieniu tabletek staramy się czwarty cykl. Tuż po odstawieniu tabletek ciąża tzw biochemiczna...Taka historia w skrócie. Dziś rano miałam nadzieję na pozytywny test ale na nadziejach się skończyło.
Gratuluję Wszystkim którym się udało:)i trzymam kciuki za Te które nadal czkają.
pewnie, ze Cię przyjmiemy, witaj wśród nas i wszystkiego najlepszegospełnienia marzeń, szczególnie tego jednego
Lucky, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga cały dzień myślę o Tobie, tak bardzo się cieszę. Serio wierzyłam że w końcu się uda, bo musi, bo dlaczego nie!
Powiedz czy serio odpuściłaś? czy na tym etapie jest w stanie kobieta nie myśleć?
bo ja nawet gdy nie mamyprzez miesiąc ze względu na moje lub M wyjazdy, to ja i tak naiwnie wierzę w cudowne zapłodnienie myślami chyba i nie umiem nie czekać na koniec cyklu i nawet testuję
nie wierzę za bardzo że można totalnie się poddać i odpuścić
czy Twój M miał jakieś problemy z plemnikami?
witam nową koleżankę
może jeszcze ktoś z czytających dołączy, zielona passa trwa, warto się ujawnić i cieszyć razem z nami
Cafe czy słyszałaś już serduszko? jak się czujesz?
czuję się nieco osamotnionadobrze że dołączają nowe dziewczyny, bo tu sie zaraz zrobi pusto
no i oby!inessa, Niuta, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witajcie, oczywiście podglądam Was od jakiegoś czasu i dopiero teraz zebrało mi się na odwagę. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Witaj. I szybkiego spełnienia marzeńinessa, Lucky, caffe lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards