X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta wspaniala!!!! Boze Aga naprawde sprawilas mi wielka radosc, bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo!!!!!

inessa, caffe, szczęśliwa 2, grosza, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga po prostu extra i gratulacje wielkie mówiłam jak wszystko odstawisz i zajmiesz sie czym innym to jest ciąża :-P i bez mierzenia lekarstw i ciaglych monitoringów suuuuuper :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 16:40

caffe, inessa, bliska77, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:45

inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kochane dziewczyny, aż boję sie cieszyć ;-)
    Szczęśliwa dziękuję za pocieszenia :-)

inessa, megan8, szczęśliwa 2, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś napisałam wcześniej na temat Acardu,czy aspiryny wiec spokojnie a po za tym w pierwszych dnaich ciaży dzieciatko jest żywione nie z mamusi :D
    Teraz sie ciesz i dbaj o siebie nie przemeczaj nie dźwigaj :D

szczęśliwa 2, caffe, bliska77, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzięki kochane dziewczyny, aż boję sie cieszyć ;-)
    Szczęśliwa dziękuję za pocieszenia :-)
    Aga bedzie wszystko dobrze :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 17:19

inessa, caffe lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:45

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:29

szczęśliwa 2, grosza, inessa, caffe, bliska77, Lucky, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:30

szczęśliwa 2, inessa, caffe, bliska77, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    laski przeczytajcie to znalazłam na forum e-dziecko (gazeta wyborcza)
    Autor: projekt_ivf 14.11.13, 13:31
    Witam,
    Jestem dziennikarzem telewizji TVN. Pracujemy obecnie w redakcji nad serialem dokumentalnym o tematyce in vitro. Jego celem jest edukacyjne i społeczne przedstawienie tematyki in vitro i niepłodności............

Osoby, które byłyby zainteresowane współpracą z naszą redakcją prosimy o kontakt na adres:

[email protected]

Witajcie dziewczęta ;-)
    Aga - G*R*A*T*U*L*A*C*J*E*!
    Po przeczytaniu powyżej zacytowanego wpisu samiry postanowiłam napisać na podany adres i dowiedzieć się więcej szczegółów . No i odezwała się jakaś Magda, poprosiła o numer telefonu. Lub jeżeli nie chce podawać to podała swój i mam zadzwonić to mi wszystko opowie. No i się zastanawiam czy dzwonić... Czy to poważny temat czy tylko jakaś ściema...
    Mam wątpliwości ....

caffe, inessa, bliska77, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Witajcie dziewczęta ;-)
    Aga - G*R*A*T*U*L*A*C*J*E*!
    Po przeczytaniu powyżej zacytowanego wpisu samiry postanowiłam napisać na podany adres i dowiedzieć się więcej szczegółów . No i odezwała się jakaś Magda, poprosiła o numer telefonu. Lub jeżeli nie chce podawać to podała swój i mam zadzwonić to mi wszystko opowie. No i się zastanawiam czy dzwonić... Czy to poważny temat czy tylko jakaś ściema...
    Mam wątpliwości ....
    Adres mailowy nie jest TVN-owy, przynajmniej pozosrnie.
    Ale może poszukaj na ich stronach lub napisz maila do redakcji i potwierdź.

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Adres mailowy nie jest TVN-owy, przynajmniej pozosrnie.
    Ale może poszukaj na ich stronach lub napisz maila do redakcji i potwierdź.

Że też na to nie wpadłam!
    Dzięki za oświecenie ;-)

inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, oczywiście podglądam Was od jakiegoś czasu i dopiero teraz zebrało mi się na odwagę. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Dziś skończyłam 37 lat. Mam dwie córki, prawie 15 lat i 6 lat( pomiędzy nimi dwa poronienia). Po odstawieniu tabletek staramy się czwarty cykl. Tuż po odstawieniu tabletek ciąża tzw biochemiczna...Taka historia w skrócie. Dziś rano miałam nadzieję na pozytywny test ale na nadziejach się skończyło.
    Gratuluję Wszystkim którym się udało:)i trzymam kciuki za Te które nadal czkają.

grosza, grosza, bliska77, Lucky, beates, Niuta, inessa, Skuterek, caffe, promyk, megan8, malgos741, anek42, polarmiś, Reni, gosia7122, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aguś napisałam wcześniej na temat Acardu,czy aspiryny wiec spokojnie a po za tym w pierwszych dnaich ciaży dzieciatko jest żywione nie z mamusi :D
    Teraz sie ciesz i dbaj o siebie nie przemeczaj nie dźwigaj :D
    dzięki dzięki dzięki ;-) <3

Lucky, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan, Niuta Wam również z całego serca dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż boję się w to uwierzyć ;-)

Lucky, inessa, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witajcie, oczywiście podglądam Was od jakiegoś czasu i dopiero teraz zebrało mi się na odwagę. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Dziś skończyłam 37 lat. Mam dwie córki, prawie 15 lat i 6 lat( pomiędzy nimi dwa poronienia). Po odstawieniu tabletek staramy się czwarty cykl. Tuż po odstawieniu tabletek ciąża tzw biochemiczna...Taka historia w skrócie. Dziś rano miałam nadzieję na pozytywny test ale na nadziejach się skończyło.
    Gratuluję Wszystkim którym się udało:)i trzymam kciuki za Te które nadal czkają.
    Witaj Ania
    pewnie, ze Cię przyjmiemy, witaj wśród nas i wszystkiego najlepszego ;-) spełnienia marzeń, szczególnie tego jednego ;-)

Lucky, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Aga !!!

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga cały dzień myślę o Tobie, tak bardzo się cieszę. Serio wierzyłam że w końcu się uda, bo musi, bo dlaczego nie!
    Powiedz czy serio odpuściłaś? czy na tym etapie jest w stanie kobieta nie myśleć?
    bo ja nawet gdy nie mamy <3 przez miesiąc ze względu na moje lub M wyjazdy, to ja i tak naiwnie wierzę w cudowne zapłodnienie myślami chyba i nie umiem nie czekać na koniec cyklu i nawet testuję :(
    nie wierzę za bardzo że można totalnie się poddać i odpuścić :(

czy Twój M miał jakieś problemy z plemnikami?

witam nową koleżankę
    może jeszcze ktoś z czytających dołączy, zielona passa trwa, warto się ujawnić i cieszyć razem z nami

Cafe czy słyszałaś już serduszko? jak się czujesz?

czuję się nieco osamotniona :) dobrze że dołączają nowe dziewczyny, bo tu sie zaraz zrobi pusto
    no i oby!

inessa, Niuta, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witajcie, oczywiście podglądam Was od jakiegoś czasu i dopiero teraz zebrało mi się na odwagę. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.

Witaj. I szybkiego spełnienia marzeń ;-)

inessa, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aniu i odrazu Wszystkiego Najlepszego ;)

Lucky, inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1668 1669 1670 1671 1672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ