Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie czepiajcie się - Agę i tak to dużo kosztowało. Widzicie, że chodzi wkur...bo jej cycki obcięło - a Wy jeszcze krytykujecie...:)
    Dziekuje Ci Boziu, tylko Ty mnie rozumiesz :-)

Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wyglada na to ze razem bedziemy w 2015....jest to oczywiscie optymistyczna wersja :)
    Panda, byc moze za duzo stresu mialas ostatnio, a sadzac po Twoich notatkach to wyglada jak praca w lagrze. Wysylam przytulaka- pocieszacza <3

Dziekuje Bursztyn to minie, taka juz moja rola ze musze poosprzatac papiery po poprzedniku, wyprostowac duzo rzeczy jak juz to minie bedzie ok. Dostalam sie na raczej dosc odpowiedzialne stanowisko i musze orac daje sobie 3 miechy jak wytrwam to super jak nie to sie poddam ja waleczna dusza jestem wiec walcze, ale sa granice na razie pre do przodu... ;)

nick nieaktualny, Bursztyn, Bursztyn, Bozia3, EwaT, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wiecie co, czuje sie do dupy, osłabienie wiosenne jakie czy co? tak jakby tempka mi poszła lekko do góry..:( wokół pełno ludzi chorych na grype
    normalnie poradzilabym Ci czosnek, ale w Twoim przypadku oznaczaloby to samobojstwo ;)
    propolis sobie zapodaj, jest genialny

Reni, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale z tego co widzę to ty zawsze czujesz d.... szczególnie Sajmona Ci się chce
    EwaT wrote:
    wiecie co, czuje sie do dupy, osłabienie wiosenne jakie czy co? tak jakby tempka mi poszła lekko do góry..:( wokół pełno ludzi chorych na grype

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak weź czosnek
    yes090.gif
    Bursztyn wrote:
    normalnie poradzilabym Ci czosnek, ale w Twoim przypadku oznaczaloby to samobojstwo ;)
    propolis sobie zapodaj, jest genialny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 14:59

Bursztyn, nick nieaktualny, paszczakin, Simba, nick nieaktualny, grosza, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Mango, malgos741, anek42, Żanet, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej podczytuje Was i śmieje sie,ze pekne zaraz ze śmiechu :D
    Ja żle sie czuje już 3 dzień mnie głowa boli,zatoki,a dziś gardło zaczeło i włąsnie położyłam sie bo chyba zaraziłam sie od mojego taty jakimś wirusem ble
    A tu coś do zobaczenia :P :P :P :P na przekór :P
    http://www.youtube.com/watch?v=TpaQYSd75Ak&feature=em-hot-b

Niestety nie moge sie dostac do gina na NFZ do konca kwietnia ma juz zajete miejsca moze uda sie mnie gdzieś wcisnac ale marne szanse. Pozyczyłam kase i jutro ide na badania z krwi.

Buziaki <3

nick nieaktualny, Bozia3, Simba, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, duzo zdrowia no i wytrwalosci

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak tak weź czosnek
    yes090.gif

Niewyrobka :)

Reni, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec zartow z kotka. Kotek jeszcze tylko na zakonczenie tematu, wyciagnal ze swych annalow (nie cieszyc sie z tego slowa) taka oto historyjke. Podobno w oryginale byl Andrzej.

Jasiu przychodzi do domu cały podrapany.
    Mama się go pyta:
    - Jasiu co się stało?
    - Wpadłem w krzaki i się podrapałem
    - Jasiu, ale krzaki przecież wycięli
    - Przewróciłem się na żwirze
    - Ale przecież wczoraj zrobili asfalt!
    - Kot jest mój i będę go ruchał kiedy chce!

Wiem wiem suchar...

Reni, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, EwaT, moremi, nick nieaktualny, mysza1975, Mango, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha wiesz, że miałam ten żarcik przytoczyć jak Ewa napisała, że tylko Ty ją rozumiesz.. i miałam napisać, że Simba jest moja ....
    ale pomyślałam, że może ktoś to skojarzy ;-)
    Simba wrote:
    Koniec zartow z kotka. Kotek jeszcze tylko na zakonczenie tematu, wyciagnal ze swych annalow (nie cieszyc sie z tego slowa) taka oto historyjke. Podobno w oryginale byl Andrzej.

Mama się go pyta:
    - Jasiu co się stało?

Wiem wiem suchar...

Simba, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Mama się go pyta:
    - Jasiu co się stało?

Wiem wiem suchar...
    ja go nie znalam :)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa Tobie czosnek wolno więc wal śmiało :-)

Simba, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boooosz ale mam niemoc.. z chęcią bym się uwaliła na krótką dżemkę albo gdzieś na słoneczku a tu trzeba siedzieć w robocie
    coś mnie dzisiaj plecy bolą..więc piłka po pracy będzie grana..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie wiem czy czosnek moge :P :P :P
    o matko a od rana u sąsiadów hip hop puszczają na maksa - wrwrrwrw masakra zaraz sobie strzele w mózg o ile go wogóle mam :P

dzieki za zyczenie zdrowia :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poproś sąsiada o ciszę a jak będzie pyskował powiedz "szczym ryj.. krew się zaraz poleje" ;-)

polecam filmik szkoleniowy ;-)
    www.youtube.com/watch?v=aagHWZbaZ08

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    poproś sąsiada o ciszę a jak będzie pyskował powiedz "szczym ryj.. krew się zaraz poleje" ;-)

noooooo....to jest glebia! To jest METAFIZYKA !!! 0recourse.gif

:)

nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni oj ostro :P !!!!!!!!!!! chyba dziś nie jestem wstanie :P :P :P hahahhaah

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie będzie spokój a u Ciebie ;-) ... no wzruszająca końcówka przytulasek hahaa2.gif
    Bursztyn wrote:
    noooooo....to jest glebia! To jest METAFIZYKA !!! 0recourse.gif

:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Grubo! Mialam ochote policzyc ile razy padlo : "poedzialem kur... chodz" , ale juz mi sie nie chcialo cofac. Z 68 razy bedzie raczej ;) :D

Reni, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha krew się ku ku ku wa poleje ;-)

u mnie pewnie poleje się jutro.. bo głowa mnie zaczyna boleć a zawsze mam migrenę przed @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 16:18

Simba lubi tę wiadomość

‹‹ 2747 2748 2749 2750 2751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ