X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie czepiajcie się - Agę i tak to dużo kosztowało. Widzicie, że chodzi wkur...bo jej cycki obcięło - a Wy jeszcze krytykujecie...:)
    Dziekuje Ci Boziu, tylko Ty mnie rozumiesz :-)

Bozia3, samira lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wyglada na to ze razem bedziemy w 2015....jest to oczywiscie optymistyczna wersja :)
    Panda, byc moze za duzo stresu mialas ostatnio, a sadzac po Twoich notatkach to wyglada jak praca w lagrze. Wysylam przytulaka- pocieszacza <3

Dziekuje Bursztyn to minie, taka juz moja rola ze musze poosprzatac papiery po poprzedniku, wyprostowac duzo rzeczy jak juz to minie bedzie ok. Dostalam sie na raczej dosc odpowiedzialne stanowisko i musze orac daje sobie 3 miechy jak wytrwam to super jak nie to sie poddam ja waleczna dusza jestem wiec walcze, ale sa granice na razie pre do przodu... ;)

bliska77, Bursztyn, Bursztyn, Bozia3, EwaT, Reni, Sabina, polarmiś, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wiecie co, czuje sie do dupy, osłabienie wiosenne jakie czy co? tak jakby tempka mi poszła lekko do góry..:( wokół pełno ludzi chorych na grype
    normalnie poradzilabym Ci czosnek, ale w Twoim przypadku oznaczaloby to samobojstwo ;)
    propolis sobie zapodaj, jest genialny

Reni, bliska77, Simba, samira, Pusurek, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale z tego co widzę to ty zawsze czujesz d.... szczególnie Sajmona Ci się chce
    EwaT wrote:
    wiecie co, czuje sie do dupy, osłabienie wiosenne jakie czy co? tak jakby tempka mi poszła lekko do góry..:( wokół pełno ludzi chorych na grype

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak weź czosnek
    yes090.gif
    Bursztyn wrote:
    normalnie poradzilabym Ci czosnek, ale w Twoim przypadku oznaczaloby to samobojstwo ;)
    propolis sobie zapodaj, jest genialny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 14:59

Bursztyn, Sabina, paszczakin, Simba, Pusurek, grosza, iwcia77, moremi, mama78, Mango, malgos741, anek42, Żanet, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej podczytuje Was i śmieje sie,ze pekne zaraz ze śmiechu :D
    Ja żle sie czuje już 3 dzień mnie głowa boli,zatoki,a dziś gardło zaczeło i włąsnie położyłam sie bo chyba zaraziłam sie od mojego taty jakimś wirusem ble
    A tu coś do zobaczenia :P :P :P :P na przekór :P
    http://www.youtube.com/watch?v=TpaQYSd75Ak&feature=em-hot-b

Niestety nie moge sie dostac do gina na NFZ do konca kwietnia ma juz zajete miejsca moze uda sie mnie gdzieś wcisnac ale marne szanse. Pozyczyłam kase i jutro ide na badania z krwi.

Buziaki <3

bliska77, Bozia3, Simba, Bursztyn, samira, Pusurek, Sabina, mama78, Mango, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, duzo zdrowia no i wytrwalosci

inessa, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak tak weź czosnek
    yes090.gif

Niewyrobka :)

Reni, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec zartow z kotka. Kotek jeszcze tylko na zakonczenie tematu, wyciagnal ze swych annalow (nie cieszyc sie z tego slowa) taka oto historyjke. Podobno w oryginale byl Andrzej.

Jasiu przychodzi do domu cały podrapany.
    Mama się go pyta:
    - Jasiu co się stało?
    - Wpadłem w krzaki i się podrapałem
    - Jasiu, ale krzaki przecież wycięli
    - Przewróciłem się na żwirze
    - Ale przecież wczoraj zrobili asfalt!
    - Kot jest mój i będę go ruchał kiedy chce!

Wiem wiem suchar...

Reni, Bursztyn, inessa, samira, grosza, iwcia77, Mega, Sabina, EwaT, moremi, mama78, mysza1975, Mango, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha wiesz, że miałam ten żarcik przytoczyć jak Ewa napisała, że tylko Ty ją rozumiesz.. i miałam napisać, że Simba jest moja ....
    ale pomyślałam, że może ktoś to skojarzy ;-)
    Simba wrote:
    Koniec zartow z kotka. Kotek jeszcze tylko na zakonczenie tematu, wyciagnal ze swych annalow (nie cieszyc sie z tego slowa) taka oto historyjke. Podobno w oryginale byl Andrzej.

Mama się go pyta:
    - Jasiu co się stało?

Wiem wiem suchar...

Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Mama się go pyta:
    - Jasiu co się stało?

Wiem wiem suchar...
    ja go nie znalam :)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa Tobie czosnek wolno więc wal śmiało :-)

Simba, Bursztyn, inessa, Sabina, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boooosz ale mam niemoc.. z chęcią bym się uwaliła na krótką dżemkę albo gdzieś na słoneczku a tu trzeba siedzieć w robocie
    coś mnie dzisiaj plecy bolą..więc piłka po pracy będzie grana..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie wiem czy czosnek moge :P :P :P
    o matko a od rana u sąsiadów hip hop puszczają na maksa - wrwrrwrw masakra zaraz sobie strzele w mózg o ile go wogóle mam :P

dzieki za zyczenie zdrowia :)

samira, Sabina, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poproś sąsiada o ciszę a jak będzie pyskował powiedz "szczym ryj.. krew się zaraz poleje" ;-)

polecam filmik szkoleniowy ;-)
    www.youtube.com/watch?v=aagHWZbaZ08

Bursztyn, samira, inessa, grosza, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    poproś sąsiada o ciszę a jak będzie pyskował powiedz "szczym ryj.. krew się zaraz poleje" ;-)

noooooo....to jest glebia! To jest METAFIZYKA !!! 0recourse.gif

:)

inessa, grosza lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni oj ostro :P !!!!!!!!!!! chyba dziś nie jestem wstanie :P :P :P hahahhaah

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie będzie spokój a u Ciebie ;-) ... no wzruszająca końcówka przytulasek hahaa2.gif
    Bursztyn wrote:
    noooooo....to jest glebia! To jest METAFIZYKA !!! 0recourse.gif

:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Grubo! Mialam ochote policzyc ile razy padlo : "poedzialem kur... chodz" , ale juz mi sie nie chcialo cofac. Z 68 razy bedzie raczej ;) :D

Reni, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha krew się ku ku ku wa poleje ;-)

u mnie pewnie poleje się jutro.. bo głowa mnie zaczyna boleć a zawsze mam migrenę przed @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 16:18

Simba lubi tę wiadomość

‹‹ 2747 2748 2749 2750 2751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ