35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:wyglada na to ze razem bedziemy w 2015....jest to oczywiscie optymistyczna wersja
Panda, byc moze za duzo stresu mialas ostatnio, a sadzac po Twoich notatkach to wyglada jak praca w lagrze. Wysylam przytulaka- pocieszacza
Dziekuje Bursztyn to minie, taka juz moja rola ze musze poosprzatac papiery po poprzedniku, wyprostowac duzo rzeczy jak juz to minie bedzie ok. Dostalam sie na raczej dosc odpowiedzialne stanowisko i musze orac daje sobie 3 miechy jak wytrwam to super jak nie to sie poddam ja waleczna dusza jestem wiec walcze, ale sa granice na razie pre do przodu...bliska77, Bursztyn, Bursztyn, Bozia3, EwaT, Reni, Sabina, polarmiś, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wiecie co, czuje sie do dupy, osłabienie wiosenne jakie czy co? tak jakby tempka mi poszła lekko do góry..
wokół pełno ludzi chorych na grype
propolis sobie zapodaj, jest genialnyReni, bliska77, Simba, samira, Pusurek, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ale z tego co widzę to ty zawsze czujesz d.... szczególnie Sajmona Ci się chceEwaT wrote:wiecie co, czuje sie do dupy, osłabienie wiosenne jakie czy co? tak jakby tempka mi poszła lekko do góry..
wokół pełno ludzi chorych na grype
-
tak tak weź czosnek
Bursztyn wrote:normalnie poradzilabym Ci czosnek, ale w Twoim przypadku oznaczaloby to samobojstwo
propolis sobie zapodaj, jest genialnyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 14:59
Bursztyn, Sabina, paszczakin, Simba, Pusurek, grosza, iwcia77, moremi, mama78, Mango, malgos741, anek42, Żanet, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej podczytuje Was i śmieje sie,ze pekne zaraz ze śmiechu
Ja żle sie czuje już 3 dzień mnie głowa boli,zatoki,a dziś gardło zaczeło i włąsnie położyłam sie bo chyba zaraziłam sie od mojego taty jakimś wirusem ble
A tu coś do zobaczeniana przekór
http://www.youtube.com/watch?v=TpaQYSd75Ak&feature=em-hot-b
Niestety nie moge sie dostac do gina na NFZ do konca kwietnia ma juz zajete miejsca moze uda sie mnie gdzieś wcisnac ale marne szanse. Pozyczyłam kase i jutro ide na badania z krwi.
Buziakibliska77, Bozia3, Simba, Bursztyn, samira, Pusurek, Sabina, mama78, Mango, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koniec zartow z kotka. Kotek jeszcze tylko na zakonczenie tematu, wyciagnal ze swych annalow (nie cieszyc sie z tego slowa) taka oto historyjke. Podobno w oryginale byl Andrzej.
Jasiu przychodzi do domu cały podrapany.
Mama się go pyta:
- Jasiu co się stało?
- Wpadłem w krzaki i się podrapałem
- Jasiu, ale krzaki przecież wycięli
- Przewróciłem się na żwirze
- Ale przecież wczoraj zrobili asfalt!
- Kot jest mój i będę go ruchał kiedy chce!
Wiem wiem suchar...Reni, Bursztyn, inessa, samira, grosza, iwcia77, Mega, Sabina, EwaT, moremi, mama78, mysza1975, Mango, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość
-
hahaha wiesz, że miałam ten żarcik przytoczyć jak Ewa napisała, że tylko Ty ją rozumiesz.. i miałam napisać, że Simba jest moja ....
ale pomyślałam, że może ktoś to skojarzySimba wrote:Koniec zartow z kotka. Kotek jeszcze tylko na zakonczenie tematu, wyciagnal ze swych annalow (nie cieszyc sie z tego slowa) taka oto historyjke. Podobno w oryginale byl Andrzej.
Mama się go pyta:
- Jasiu co się stało?
Wiem wiem suchar...Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Koniec zartow z kotka. Kotek jeszcze tylko na zakonczenie tematu, wyciagnal ze swych annalow (nie cieszyc sie z tego slowa) taka oto historyjke. Podobno w oryginale byl Andrzej.
Mama się go pyta:
- Jasiu co się stało?
Wiem wiem suchar...Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
poproś sąsiada o ciszę a jak będzie pyskował powiedz "szczym ryj.. krew się zaraz poleje"
polecam filmik szkoleniowy
www.youtube.com/watch?v=aagHWZbaZ08
Bursztyn, samira, inessa, grosza, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:poproś sąsiada o ciszę a jak będzie pyskował powiedz "szczym ryj.. krew się zaraz poleje"
polecam filmik szkoleniowy
www.youtube.com/watch?v=aagHWZbaZ08
Grubo! Mialam ochote policzyc ile razy padlo : "poedzialem kur... chodz" , ale juz mi sie nie chcialo cofac. Z 68 razy bedzie raczejReni, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
hahaha krew się ku ku ku wa poleje
u mnie pewnie poleje się jutro.. bo głowa mnie zaczyna boleć a zawsze mam migrenę przed @Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 16:18
Simba lubi tę wiadomość