35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciekawe ile u słońca ciąża trwa.. może się okazać, że już na zawsze tu zostaniesz
Pusurek wrote:No zesz kurna, slonce mi zaszlo. Dramat jakis! Musialam zejsc z lezaka i wrocic do WasPusurek, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja jednak wierzę w cuda i wiem, że Simba nie przejdzie na ciemną stronę mocy..
Bursztyn.. ale poradzimy sobie same jak coś?
Przeczytalam: na ciemna strony macicy
Jasssne. Dobra jade do polskiego sklepu po twarog - sernik bedzie dzis, bo podobno podczas @ sie nie piecze a to juz jutro. Chyba.Reni, Sabina, Bursztyn, Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
też tak robię idę do parku w komórce odpalam ovu i się szczerzę..ale mój pies jest na tyle bezczelny, że stanie na przeciwko mnie i patrzy się tak wymownie "czy mogłabyś..."
peppapig wrote:tez twierdzę że fajne to forum, heh mam doła to to doceniam
miło tu
nawet lepiej niż w parku na ławce lub 2w1 w parku na ławce i z komóreczką w rękupozdrawiam
Sabina, Simba, Pusurek, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:też tak robię idę do parku w komórce odpalam ovu i się szczerzę..ale mój pies jest na tyle bezczelny, że stanie na przeciwko mnie i patrzy się tak wymownie "czy mogłabyś..."
A nie dodaje jeszcze: "zrob to dla mnie"? A nieeee to tylko suki...Reni, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ciekawe ile u słońca ciąża trwa.. może się okazać, że już na zawsze tu zostaniesz
Nie, to byl jednak falszywy alarm! Ma jutro znowu byc bezchmurnie, wiec nie zaszlo na dlugoJakas ciaza urojona, podejrzewam.
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:też tak robię idę do parku w komórce odpalam ovu i się szczerzę..ale mój pies jest na tyle bezczelny, że stanie na przeciwko mnie i patrzy się tak wymownie "czy mogłabyś..."
Ale co? Rzucic mi patyk? Wytrzec mi dupke? Znalesc fajna suczke?Reni lubi tę wiadomość
-
przypomina mi się fota dziewczyny z kakaowymi oczami.. widziałaś?
Bursztyn wrote:o nie nie moja droga, ja sie w ciemno, w ciemne nie bawie jak Andrzej...Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
http://www.wykop.pl/wpis/922535/a-tajtek-kocha-kakaowe-oczy/
Bursztyn wrote:zadrzalam.....
chchchchyybbaa nieee......ale az sie boje poprosic o wrzucenie fotkiBursztyn, Simba, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość