35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Mnie nie bolaly, byly ciutke bardziej napiete, ale przed @, ktora nie przyszla, zaczely byc na nich wyrazniejsze zyly. W poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec zanim posikalam test, to looknelam w lusto i juz wiedzialam
Mango lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hmmm....no chyba ze tak.
ale skrycie myslalam ze chociaz beda jedrniejsze, no jakikolwiek sygnal mi wysla....Bursztyn, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA skoro juz o cyckach. Mam teraz faze na bluzki do karmienia. Macie jakies doswiadczenia z tym? Bo kiedy ostatnio karmilam, to sie podwijalo koszulke albo rozpinalo bluzke i heja. Teraz tak nie chce, bo sa takie fajne bluzki, ze karmisz, a jednak brzuch zakryty. Ktoras uzywala takich?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A skoro juz o cyckach. Mam teraz faze na bluzki do karmienia. Macie jakies doswiadczenia z tym? Bo kiedy ostatnio karmilam, to sie podwijalo koszulke albo rozpinalo bluzke i heja. Teraz tak nie chce, bo sa takie fajne bluzki, ze karmisz, a jednak brzuch zakryty. Ktoras uzywala takich?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek....
Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie
Przyjemnego dnia KobitkiBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wlasnie dlatego nie mam
bo siedzialabym przyklejona do tv
Jeszcze bys musiala zarabiac na oplaty za nia, wiec pewnie bys tyleczek do pracy musiala ruszycJa tam bez polskich seriali dnia sobie nie wyobrazam, a jest tego troche
Ale odmozdzyc sie trzeba raz na jakis czas
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jeszcze bys musiala zarabiac na oplaty za nia, wiec pewnie bys tyleczek do pracy musiala ruszyc
Ja tam bez polskich seriali dnia sobie nie wyobrazam, a jest tego troche
Ale odmozdzyc sie trzeba raz na jakis czas
Pusurek, Reni, Bursztyn, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ty to nie bardzo chyba możesz coś na ten temat powiedzieć - bo albo sprzątasz palcem wskazującym, albo siedzisz na leżaku w ogrodzie..
Hola hola! W ciazy zwolnienie 100% platne!Na oplaty mam!
Reni, Simba, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja mam tylko na razie taką koszulkę do spania - z klapką, a pod klapką na cyckach rozcięcia. Bardzo ją lubię
Ja wlasnie rozwazam uzywanie takich, w sobote pojade do miasta i sobie poogladam, jak sie te cycki przez te dziurki wyciaga!Bozia3, iwcia77, Mango, Żanet lubią tę wiadomość
-
nie da się.. wszystkie zajęte przez Ewkę..
dziecko pewnie też na miotle wozić.. ale Pusurek pogadaj może Ci odstąpi jedną
Bozia3 wrote:może najłatwiej byłoby się jakąś miotłą masować?Simba, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny