X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mnie nie bolaly, byly ciutke bardziej napiete, ale przed @, ktora nie przyszla, zaczely byc na nich wyrazniejsze zyly. W poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec zanim posikalam test, to looknelam w lusto i juz wiedzialam ;)
    no widzisz, chociaz troche napiete byly, a u mnie zero, ale to moze dlatego ze nie mam cyckow :)

Mango lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hmmm....no chyba ze tak.
    ale skrycie myslalam ze chociaz beda jedrniejsze, no jakikolwiek sygnal mi wysla.... ;)
    mam kumpelę w pracy - chuda jak patyk - ważyła 49 kg, biust mniej niż A - dwie ciąże. Po pierwszej bez zmian, po drugiej został jej biust duże C - i tak trwa to latami...różnie to bywa

Bursztyn, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no widzisz, chociaz troche napiete byly, a u mnie zero, ale to moze dlatego ze nie mam cyckow :)

No, ale jak piszesz, ze moglyby byc troche jedrniejsze, to cos tam chyba jest? :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No, ale jak piszesz, ze moglyby byc troche jedrniejsze, to cos tam chyba jest? :)
    no tak, sladowe ilosci ;)

nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skoro juz o cyckach. Mam teraz faze na bluzki do karmienia. Macie jakies doswiadczenia z tym? Bo kiedy ostatnio karmilam, to sie podwijalo koszulke albo rozpinalo bluzke i heja. Teraz tak nie chce, bo sa takie fajne bluzki, ze karmisz, a jednak brzuch zakryty. Ktoras uzywala takich? :)

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn jak to możliwe, że nie masz satelity...tyle kanałów z Polski miałabyś na co dzień....

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ee ja od razy się lekko pochylam żeby się nie męczyć ;-) hahaha
    może najłatwiej byłoby się jakąś miotłą masować? ;)

Reni, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn jak to możliwe, że nie masz satelity...tyle kanałów z Polski miałabyś na co dzień....
    wlasnie dlatego nie mam :) bo siedzialabym przyklejona do tv

nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A skoro juz o cyckach. Mam teraz faze na bluzki do karmienia. Macie jakies doswiadczenia z tym? Bo kiedy ostatnio karmilam, to sie podwijalo koszulke albo rozpinalo bluzke i heja. Teraz tak nie chce, bo sa takie fajne bluzki, ze karmisz, a jednak brzuch zakryty. Ktoras uzywala takich? :)
    ja mam tylko na razie taką koszulkę do spania - z klapką, a pod klapką na cyckach rozcięcia. Bardzo ją lubię :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Tez tego nie kumam. ;) Chuopa byc polskiego uczyla. I Natanka... :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tez tego nie kumam. ;) Chuopa byc polskiego uczyla. I Natanka... :)
    w poscie wyzej wyjasnienie :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek.... ;)
    Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie :)
    Przyjemnego dnia Kobitki :)
    W ostatnim cyklu poza bólem brzucha nic mi nie było. Cycki nie zdarzyły się zebrać i już było po wszystkim. Nie miałam żadnych dodatkowych objawów. Trzymam kciuki!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Jeszcze bys musiala zarabiac na oplaty za nia, wiec pewnie bys tyleczek do pracy musiala ruszyc :D Ja tam bez polskich seriali dnia sobie nie wyobrazam, a jest tego troche ;) :D Ale odmozdzyc sie trzeba raz na jakis czas ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    osobowość nałogowa :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jeszcze bys musiala zarabiac na oplaty za nia, wiec pewnie bys tyleczek do pracy musiala ruszyc :D Ja tam bez polskich seriali dnia sobie nie wyobrazam, a jest tego troche ;) :D Ale odmozdzyc sie trzeba raz na jakis czas ;)
    Ty to nie bardzo chyba możesz coś na ten temat powiedzieć - bo albo sprzątasz palcem wskazującym, albo siedzisz na leżaku w ogrodzie..:)

nick nieaktualny, Reni, Bursztyn, nick nieaktualny, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty to nie bardzo chyba możesz coś na ten temat powiedzieć - bo albo sprzątasz palcem wskazującym, albo siedzisz na leżaku w ogrodzie..:)

Hola hola! W ciazy zwolnienie 100% platne! :P Na oplaty mam! ;)

Reni, Simba, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam tylko na razie taką koszulkę do spania - z klapką, a pod klapką na cyckach rozcięcia. Bardzo ją lubię :)

Ja wlasnie rozwazam uzywanie takich, w sobote pojade do miasta i sobie poogladam, jak sie te cycki przez te dziurki wyciaga! ;)

Bozia3, iwcia77, Mango, Żanet lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie da się.. wszystkie zajęte przez Ewkę.. ;-) dziecko pewnie też na miotle wozić.. ale Pusurek pogadaj może Ci odstąpi jedną ;-)
    Bozia3 wrote:
    może najłatwiej byłoby się jakąś miotłą masować? ;)

Simba, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie da się.. wszystkie zajęte przez Ewkę.. ;-) dziecko pewnie też na miotle wozić.. ale Pusurek pogadaj może Ci odstąpi jedną ;-)
    Na pewno ma takie drapiace, z wyprzedazy :P

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to nie wiem.. może jednak pozostaje opcja listonosza ;-)

Bursztyn, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 2743 2744 2745 2746 2747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ