SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no jak dalej przecież długość kręgosłupa się nie zmienia ;-)

No nie, ale pracuja inne miesnie ramion ( te, co ja ich za czesto nie uzywam chyba ) i sie jeszcze bardziej mecza. No wez sie posmyraj po tylku dluzsza chwile najpierw wyprostowana, a potem wypieta! ;)

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A nie masz jakiegoś fajnego sąsiada? Bo koty nie lubią wody ;-)

Moja kota lezy wlasnie kolami do gory w lozku corki i ma w nosie moje meki. A sasiadow to mam samych staruszkow, z chodzikiem by musieli wlazic pod prysznic. :D

Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek.... ;)
    Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie :)

Witaj Mega
    Przyjemnego dnia Kobitki :)

Sabina, bliska77, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eee i po co ten lament.. dużo fastfudów ;-) coli słodyczy jedzenie po nocach i masz ;-)

Co Ty, mnie wszystko w uda i tylek idzie. Chociaz ostatnio tez w brzuch,a cale zycie mialam plaskaty...

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Co Ty, mnie wszystko w uda i tylek idzie. Chociaz ostatnio tez w brzuch,a cale zycie mialam plaskaty...
    mi tez, jesli juz cos, ale nigdy w cycki :(

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mi tez, jesli juz cos, ale nigdy w cycki :(

Nooo :(

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek.... ;)
    Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie :)

Witaj Mega

Bola cie cycki? Masz zachcianki? Jak sie czujesz? ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Witaj Mega
    Mnie bolały mocno cycki jakieś kilka dni po owulce - stały się twardsze i jakieś jędrniejsze - takie jakby je cały czas wystawiać na wiatr lub zimną wodę :). Nie powiem - A. zadowolony :). I tak zostało w sumie do dziś. Ale ja przed @ też miewałam takie stany i w dniu @ wszystko mi miękło...

Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bola cie cycki? Masz zachcianki? Jak sie czujesz? ;)
    no wlasnie nie bola...zadnych objawow, klasycznie.... :( dlatego pytalam czy ktoras miala ciaze bezobjawowa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:53

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mnie bolały mocno cycki jakieś kilka dni po owulce - stały się twardsze i jakieś jędrniejsze - takie jakby je cały czas wystawiać na wiatr lub zimną wodę :). Nie powiem - A. zadowolony :). I tak zostało w sumie do dziś. Ale ja przed @ też miewałam takie stany i w dniu @ wszystko mi miękło...
    no to u mnie niestety nic, cycki miekkie jak zawsze....no trudno.....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - super brzuszek - już się bałam, że 2 kg- to nic po Tobie nie widać, ale widać jednak bardzo - fajnie :)

Caffe i Żanet - wrzucać foty....

bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee ja od razy się lekko pochylam żeby się nie męczyć ;-) hahaha
    Pusurek wrote:
    No nie, ale pracuja inne miesnie ramion ( te, co ja ich za czesto nie uzywam chyba ) i sie jeszcze bardziej mecza. No wez sie posmyraj po tylku dluzsza chwile najpierw wyprostowana, a potem wypieta! ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to u mnie niestety nic, cycki miekkie jak zawsze....no trudno.....
    zupełnie się tym nie sugeruj - bo jak pisałam, miałam takie stany przed ciążą również. A koleżanka z pracy zorientowana w moich staraniach pytała mnie przed @ czy bolą mnie cycki - ja mówię - tak - bardzo....a ona na to - a to dupa - jak bolą to za chwilę będzie @ - ją nie bolały w ogóle jak zaszła. Tak więc nie jest to miarodajne...

Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyna ..brak objawów też objaw ;-) nie oglądasz na tlc ciąży z zaskoczenia? tak laski do porodu nie wiedzą o ciąży ;-)

Bursztyn, Simba, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, wrzucilas jakies ciemne Picasso do avatara i mamy sie zastanawiac co artysta chcial przedstawic? ;)

Sabina, mama78, bliska77, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zupełnie się tym nie sugeruj - bo jak pisałam, miałam takie stany przed ciążą również. A koleżanka z pracy zorientowana w moich staraniach pytała mnie przed @ czy bolą mnie cycki - ja mówię - tak - bardzo....a ona na to - a to dupa - jak bolą to za chwilę będzie @ - ją nie bolały w ogóle jak zaszła. Tak więc nie jest to miarodajne...
    hmmm....no chyba ze tak.
    ale skrycie myslalam ze chociaz beda jedrniejsze, no jakikolwiek sygnal mi wysla.... ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyna ..brak objawów też objaw ;-) nie oglądasz na tlc ciąży z zaskoczenia? tak laski do porodu nie wiedzą o ciąży ;-)
    no wlasnie nie ogladam bo nie mam satelity :(
    ale u mnie jest 3 cykl staran i w zadnym nie mialam objawow (no i jak wiadomo publicznie 2 poprzednie byly spudlowane), wiec ten brak chyba jednak o czyms swiadczy... :(

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aga, wrzucilas jakies ciemne Picasso do avatara i mamy sie zastanawiac co artysta chcial przedstawic? ;)
    nie czepiajcie się - Agę i tak to dużo kosztowało. Widzicie, że chodzi wkur...bo jej cycki obcięło - a Wy jeszcze krytykujecie...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:15

Bursztyn, bliska77, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie nie bola...zadnych objawow, klasycznie.... :( dlatego pytalam czy ktoras miala ciaze bezobjawowa :)

Mnie nie bolaly, byly ciutke bardziej napiete, ale przed @, ktora nie przyszla, zaczely byc na nich wyrazniejsze zyly. W poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec zanim posikalam test, to looknelam w lusto i juz wiedzialam ;)

Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie czepiajcie się - Agę i tak to dużo kosztowała. Widzicie, że chodzi wkur...bo jej cycki obcięło - a Wy jeszcze krytykujecie...:)
    to nie krytyka tylko inywiduany odbior sztuki przez widza ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2742 2743 2744 2745 2746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ