Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no jak dalej przecież długość kręgosłupa się nie zmienia ;-)

No nie, ale pracuja inne miesnie ramion ( te, co ja ich za czesto nie uzywam chyba ) i sie jeszcze bardziej mecza. No wez sie posmyraj po tylku dluzsza chwile najpierw wyprostowana, a potem wypieta! ;)

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A nie masz jakiegoś fajnego sąsiada? Bo koty nie lubią wody ;-)

Moja kota lezy wlasnie kolami do gory w lozku corki i ma w nosie moje meki. A sasiadow to mam samych staruszkow, z chodzikiem by musieli wlazic pod prysznic. :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek.... ;)
    Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie :)

Witaj Mega
    Przyjemnego dnia Kobitki :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eee i po co ten lament.. dużo fastfudów ;-) coli słodyczy jedzenie po nocach i masz ;-)

Co Ty, mnie wszystko w uda i tylek idzie. Chociaz ostatnio tez w brzuch,a cale zycie mialam plaskaty...

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Co Ty, mnie wszystko w uda i tylek idzie. Chociaz ostatnio tez w brzuch,a cale zycie mialam plaskaty...
    mi tez, jesli juz cos, ale nigdy w cycki :(

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mi tez, jesli juz cos, ale nigdy w cycki :(

Nooo :(

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek.... ;)
    Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie :)

Witaj Mega

Bola cie cycki? Masz zachcianki? Jak sie czujesz? ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Witaj Mega
    Mnie bolały mocno cycki jakieś kilka dni po owulce - stały się twardsze i jakieś jędrniejsze - takie jakby je cały czas wystawiać na wiatr lub zimną wodę :). Nie powiem - A. zadowolony :). I tak zostało w sumie do dziś. Ale ja przed @ też miewałam takie stany i w dniu @ wszystko mi miękło...

Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bola cie cycki? Masz zachcianki? Jak sie czujesz? ;)
    no wlasnie nie bola...zadnych objawow, klasycznie.... :( dlatego pytalam czy ktoras miala ciaze bezobjawowa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:53

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mnie bolały mocno cycki jakieś kilka dni po owulce - stały się twardsze i jakieś jędrniejsze - takie jakby je cały czas wystawiać na wiatr lub zimną wodę :). Nie powiem - A. zadowolony :). I tak zostało w sumie do dziś. Ale ja przed @ też miewałam takie stany i w dniu @ wszystko mi miękło...
    no to u mnie niestety nic, cycki miekkie jak zawsze....no trudno.....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - super brzuszek - już się bałam, że 2 kg- to nic po Tobie nie widać, ale widać jednak bardzo - fajnie :)

Caffe i Żanet - wrzucać foty....

nick nieaktualny, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee ja od razy się lekko pochylam żeby się nie męczyć ;-) hahaha
    Pusurek wrote:
    No nie, ale pracuja inne miesnie ramion ( te, co ja ich za czesto nie uzywam chyba ) i sie jeszcze bardziej mecza. No wez sie posmyraj po tylku dluzsza chwile najpierw wyprostowana, a potem wypieta! ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to u mnie niestety nic, cycki miekkie jak zawsze....no trudno.....
    zupełnie się tym nie sugeruj - bo jak pisałam, miałam takie stany przed ciążą również. A koleżanka z pracy zorientowana w moich staraniach pytała mnie przed @ czy bolą mnie cycki - ja mówię - tak - bardzo....a ona na to - a to dupa - jak bolą to za chwilę będzie @ - ją nie bolały w ogóle jak zaszła. Tak więc nie jest to miarodajne...

Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyna ..brak objawów też objaw ;-) nie oglądasz na tlc ciąży z zaskoczenia? tak laski do porodu nie wiedzą o ciąży ;-)

Bursztyn, Simba, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, wrzucilas jakies ciemne Picasso do avatara i mamy sie zastanawiac co artysta chcial przedstawic? ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zupełnie się tym nie sugeruj - bo jak pisałam, miałam takie stany przed ciążą również. A koleżanka z pracy zorientowana w moich staraniach pytała mnie przed @ czy bolą mnie cycki - ja mówię - tak - bardzo....a ona na to - a to dupa - jak bolą to za chwilę będzie @ - ją nie bolały w ogóle jak zaszła. Tak więc nie jest to miarodajne...
    hmmm....no chyba ze tak.
    ale skrycie myslalam ze chociaz beda jedrniejsze, no jakikolwiek sygnal mi wysla.... ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyna ..brak objawów też objaw ;-) nie oglądasz na tlc ciąży z zaskoczenia? tak laski do porodu nie wiedzą o ciąży ;-)
    no wlasnie nie ogladam bo nie mam satelity :(
    ale u mnie jest 3 cykl staran i w zadnym nie mialam objawow (no i jak wiadomo publicznie 2 poprzednie byly spudlowane), wiec ten brak chyba jednak o czyms swiadczy... :(

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aga, wrzucilas jakies ciemne Picasso do avatara i mamy sie zastanawiac co artysta chcial przedstawic? ;)
    nie czepiajcie się - Agę i tak to dużo kosztowało. Widzicie, że chodzi wkur...bo jej cycki obcięło - a Wy jeszcze krytykujecie...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:15

Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie nie bola...zadnych objawow, klasycznie.... :( dlatego pytalam czy ktoras miala ciaze bezobjawowa :)

Mnie nie bolaly, byly ciutke bardziej napiete, ale przed @, ktora nie przyszla, zaczely byc na nich wyrazniejsze zyly. W poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec zanim posikalam test, to looknelam w lusto i juz wiedzialam ;)

Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie czepiajcie się - Agę i tak to dużo kosztowała. Widzicie, że chodzi wkur...bo jej cycki obcięło - a Wy jeszcze krytykujecie...:)
    to nie krytyka tylko inywiduany odbior sztuki przez widza ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2742 2743 2744 2745 2746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ