X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no jak dalej przecież długość kręgosłupa się nie zmienia ;-)

No nie, ale pracuja inne miesnie ramion ( te, co ja ich za czesto nie uzywam chyba ) i sie jeszcze bardziej mecza. No wez sie posmyraj po tylku dluzsza chwile najpierw wyprostowana, a potem wypieta! ;)

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A nie masz jakiegoś fajnego sąsiada? Bo koty nie lubią wody ;-)

Moja kota lezy wlasnie kolami do gory w lozku corki i ma w nosie moje meki. A sasiadow to mam samych staruszkow, z chodzikiem by musieli wlazic pod prysznic. :D

Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek.... ;)
    Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie :)

Witaj Mega
    Przyjemnego dnia Kobitki :)

Sabina, bliska77, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eee i po co ten lament.. dużo fastfudów ;-) coli słodyczy jedzenie po nocach i masz ;-)

Co Ty, mnie wszystko w uda i tylek idzie. Chociaz ostatnio tez w brzuch,a cale zycie mialam plaskaty...

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Co Ty, mnie wszystko w uda i tylek idzie. Chociaz ostatnio tez w brzuch,a cale zycie mialam plaskaty...
    mi tez, jesli juz cos, ale nigdy w cycki :(

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mi tez, jesli juz cos, ale nigdy w cycki :(

Nooo :(

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek.... ;)
    Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie :)

Witaj Mega

Bola cie cycki? Masz zachcianki? Jak sie czujesz? ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Witaj Mega
    Mnie bolały mocno cycki jakieś kilka dni po owulce - stały się twardsze i jakieś jędrniejsze - takie jakby je cały czas wystawiać na wiatr lub zimną wodę :). Nie powiem - A. zadowolony :). I tak zostało w sumie do dziś. Ale ja przed @ też miewałam takie stany i w dniu @ wszystko mi miękło...

Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bola cie cycki? Masz zachcianki? Jak sie czujesz? ;)
    no wlasnie nie bola...zadnych objawow, klasycznie.... :( dlatego pytalam czy ktoras miala ciaze bezobjawowa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:53

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mnie bolały mocno cycki jakieś kilka dni po owulce - stały się twardsze i jakieś jędrniejsze - takie jakby je cały czas wystawiać na wiatr lub zimną wodę :). Nie powiem - A. zadowolony :). I tak zostało w sumie do dziś. Ale ja przed @ też miewałam takie stany i w dniu @ wszystko mi miękło...
    no to u mnie niestety nic, cycki miekkie jak zawsze....no trudno.....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - super brzuszek - już się bałam, że 2 kg- to nic po Tobie nie widać, ale widać jednak bardzo - fajnie :)

Caffe i Żanet - wrzucać foty....

bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee ja od razy się lekko pochylam żeby się nie męczyć ;-) hahaha
    Pusurek wrote:
    No nie, ale pracuja inne miesnie ramion ( te, co ja ich za czesto nie uzywam chyba ) i sie jeszcze bardziej mecza. No wez sie posmyraj po tylku dluzsza chwile najpierw wyprostowana, a potem wypieta! ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to u mnie niestety nic, cycki miekkie jak zawsze....no trudno.....
    zupełnie się tym nie sugeruj - bo jak pisałam, miałam takie stany przed ciążą również. A koleżanka z pracy zorientowana w moich staraniach pytała mnie przed @ czy bolą mnie cycki - ja mówię - tak - bardzo....a ona na to - a to dupa - jak bolą to za chwilę będzie @ - ją nie bolały w ogóle jak zaszła. Tak więc nie jest to miarodajne...

Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyna ..brak objawów też objaw ;-) nie oglądasz na tlc ciąży z zaskoczenia? tak laski do porodu nie wiedzą o ciąży ;-)

Bursztyn, Simba, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, wrzucilas jakies ciemne Picasso do avatara i mamy sie zastanawiac co artysta chcial przedstawic? ;)

Sabina, mama78, bliska77, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zupełnie się tym nie sugeruj - bo jak pisałam, miałam takie stany przed ciążą również. A koleżanka z pracy zorientowana w moich staraniach pytała mnie przed @ czy bolą mnie cycki - ja mówię - tak - bardzo....a ona na to - a to dupa - jak bolą to za chwilę będzie @ - ją nie bolały w ogóle jak zaszła. Tak więc nie jest to miarodajne...
    hmmm....no chyba ze tak.
    ale skrycie myslalam ze chociaz beda jedrniejsze, no jakikolwiek sygnal mi wysla.... ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyna ..brak objawów też objaw ;-) nie oglądasz na tlc ciąży z zaskoczenia? tak laski do porodu nie wiedzą o ciąży ;-)
    no wlasnie nie ogladam bo nie mam satelity :(
    ale u mnie jest 3 cykl staran i w zadnym nie mialam objawow (no i jak wiadomo publicznie 2 poprzednie byly spudlowane), wiec ten brak chyba jednak o czyms swiadczy... :(

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aga, wrzucilas jakies ciemne Picasso do avatara i mamy sie zastanawiac co artysta chcial przedstawic? ;)
    nie czepiajcie się - Agę i tak to dużo kosztowało. Widzicie, że chodzi wkur...bo jej cycki obcięło - a Wy jeszcze krytykujecie...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:15

Bursztyn, bliska77, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie nie bola...zadnych objawow, klasycznie.... :( dlatego pytalam czy ktoras miala ciaze bezobjawowa :)

Mnie nie bolaly, byly ciutke bardziej napiete, ale przed @, ktora nie przyszla, zaczely byc na nich wyrazniejsze zyly. W poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec zanim posikalam test, to looknelam w lusto i juz wiedzialam ;)

Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie czepiajcie się - Agę i tak to dużo kosztowała. Widzicie, że chodzi wkur...bo jej cycki obcięło - a Wy jeszcze krytykujecie...:)
    to nie krytyka tylko inywiduany odbior sztuki przez widza ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2742 2743 2744 2745 2746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ