35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:no jak dalej przecież długość kręgosłupa się nie zmienia
No nie, ale pracuja inne miesnie ramion ( te, co ja ich za czesto nie uzywam chyba ) i sie jeszcze bardziej mecza. No wez sie posmyraj po tylku dluzsza chwile najpierw wyprostowana, a potem wypieta!Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:A nie masz jakiegoś fajnego sąsiada? Bo koty nie lubią wody
Moja kota lezy wlasnie kolami do gory w lozku corki i ma w nosie moje meki. A sasiadow to mam samych staruszkow, z chodzikiem by musieli wlazic pod prysznic.Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek....
Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie
Witaj Mega
Przyjemnego dnia KobitkiSabina, bliska77, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Czy ktoras z Was bedac w ciazy- na poczatku nie miala dolegliwosci cyckowych? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek....
Moze trzeba by zrobic liste z datami porodow, zebym wiedziala kiedy isc na urlop- jak nagle polowa forum zniknie
Witaj Mega
Przyjemnego dnia Kobitki
Bola cie cycki? Masz zachcianki? Jak sie czujesz?Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Witaj Mega
Przyjemnego dnia Kobitki. Nie powiem - A. zadowolony
. I tak zostało w sumie do dziś. Ale ja przed @ też miewałam takie stany i w dniu @ wszystko mi miękło...
Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bola cie cycki? Masz zachcianki? Jak sie czujesz?
dlatego pytalam czy ktoras miala ciaze bezobjawowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:53
Simba lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mnie bolały mocno cycki jakieś kilka dni po owulce - stały się twardsze i jakieś jędrniejsze - takie jakby je cały czas wystawiać na wiatr lub zimną wodę
. Nie powiem - A. zadowolony
. I tak zostało w sumie do dziś. Ale ja przed @ też miewałam takie stany i w dniu @ wszystko mi miękło...
-
ee ja od razy się lekko pochylam żeby się nie męczyć
hahaha
Pusurek wrote:No nie, ale pracuja inne miesnie ramion ( te, co ja ich za czesto nie uzywam chyba ) i sie jeszcze bardziej mecza. No wez sie posmyraj po tylku dluzsza chwile najpierw wyprostowana, a potem wypieta!Pusurek lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no to u mnie niestety nic, cycki miekkie jak zawsze....no trudno.....
Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:zupełnie się tym nie sugeruj - bo jak pisałam, miałam takie stany przed ciążą również. A koleżanka z pracy zorientowana w moich staraniach pytała mnie przed @ czy bolą mnie cycki - ja mówię - tak - bardzo....a ona na to - a to dupa - jak bolą to za chwilę będzie @ - ją nie bolały w ogóle jak zaszła. Tak więc nie jest to miarodajne...
ale skrycie myslalam ze chociaz beda jedrniejsze, no jakikolwiek sygnal mi wysla....Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyna ..brak objawów też objaw
nie oglądasz na tlc ciąży z zaskoczenia? tak laski do porodu nie wiedzą o ciąży
ale u mnie jest 3 cykl staran i w zadnym nie mialam objawow (no i jak wiadomo publicznie 2 poprzednie byly spudlowane), wiec ten brak chyba jednak o czyms swiadczy...Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Aga, wrzucilas jakies ciemne Picasso do avatara i mamy sie zastanawiac co artysta chcial przedstawic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:15
Bursztyn, bliska77, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no wlasnie nie bola...zadnych objawow, klasycznie....
dlatego pytalam czy ktoras miala ciaze bezobjawowa
Mnie nie bolaly, byly ciutke bardziej napiete, ale przed @, ktora nie przyszla, zaczely byc na nich wyrazniejsze zyly. W poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec zanim posikalam test, to looknelam w lusto i juz wiedzialamBursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość