35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no jaka galeria brzuchow
Aga, jak bym nie wiedziala jaki trend zdjeciowy na forum, to bym sie zastawnawiala, co masz w awatarze- najbardziej zmaskowany brzuch ever! -
ja sem ale teraz spożywam no i muszę dzisiaj na szybko skończyć to co miałam zrobić w poniedziałek
ale będę zaglądaćPusurek wrote:Co tu tak cicho z rana? Simba, Reni, Bozia - jestescie w pracy i pracujecie, czy jak?!Pusurek, Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no jaka galeria brzuchow
Aga, jak bym nie wiedziala jaki trend zdjeciowy na forum, to bym sie zastawnawiala, co masz w awatarze- najbardziej zmaskowany brzuch ever!
Nie chcialam sie wychylac pierwsza, ale ja tam widzialam czarny plecak!
Aga, zrob fotke tylko w majciochach, to bedzie cos przynajmniej widac!bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Aga ładny brzuszek.
A u nas pochmurno, wczoraj było słoneczko.Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
eee i po co ten lament.. dużo fastfudów
coli słodyczy jedzenie po nocach i masz
Simba wrote:Fajne te Wasze brzuchy. Tez chcePusurek, Sabina, Simba, Bursztyn, samira, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiorac dzis poranny prysznic ( wlasciwie spa prysznic
), uswiadomilam sobie, ze brakuje mi osoby to masowania tylka.
Co rano smigam sobie taka szczoteczka do masazu cale cialo i no i stanie, i masowanie sie po tylku jest uciazliwe na maxa, bo rece sie szybko mecza.
Ktos moglby to robic za mnie! Chouopa nie zatrudnie to tego ( chociaz bylby na pewno super chetny! ), ale po pierwsze: jest w pracy o tej porze, po drugie: byloby to dla niego zaproszenie do sexu, a tego bym co rano nie zdzierzyla
No i co tu zrobic? Jakies sugestie?
Żanet, Reni, Sabina, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kuźwa mam to samo.. nie mogę go poprosić o smyranie po tyłku czy smarowanie bo już jest chętny
żeby ręce nie mdlały spróbuj się wypiąć .. może to pomoże
hahaPusurek wrote:Biorac dzis poranny prysznic ( wlasciwie spa prysznic), uswiadomilam sobie, ze brakuje mi osoby to masowania tylka.
Co rano smigam sobie taka szczoteczka do masazu cale cialo i no i stanie, i masowanie sie po tylku jest uciazliwe na maxa, bo rece sie szybko mecza.
Ktos moglby to robic za mnie! Chouopa nie zatrudnie to tego ( chociaz bylby na pewno super chetny! ), ale po pierwsze: jest w pracy o tej porze, po drugie: byloby to dla niego zaproszenie do sexu, a tego bym co rano nie zdzierzyla
No i co tu zrobic? Jakies sugestie?Pusurek, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kuźwa mam to samo.. nie mogę go poprosić o smyranie po tyłku czy smarowanie bo już jest chętny
żeby ręce nie mdlały spróbuj się wypiąć .. może to pomoże
haha
Jak sie wypne, to rece beda miely jeszcze dalej... I bede musiala glowe wytknac z kabiny... Odpada!Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
no jak dalej przecież długość kręgosłupa się nie zmienia
Pusurek wrote:Jak sie wypne, to rece beda miely jeszcze dalej... I bede musiala glowe wytknac z kabiny... Odpada!Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Biorac dzis poranny prysznic ( wlasciwie spa prysznic
), uswiadomilam sobie, ze brakuje mi osoby to masowania tylka.
No i co tu zrobic? Jakies sugestie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:34
bliska77, Żanet lubią tę wiadomość