35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no ale to jednorazowa opcja a Ty potrzebujesz codziennie?
pozostaje zamontować na ścianie takie coś jak koty mają do drapania.. ocierasz się plecami i tyłkiem jak niedźwiedźPusurek wrote:Tu same kobity, wrzucaja list do skrzynki i jada dalej.
Ale w przyszlym tygodniu przychodzi hydraulik...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:39
Simba, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, mama78, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jeszcze bys musiala zarabiac na oplaty za nia, wiec pewnie bys tyleczek do pracy musiala ruszyc
Ja tam bez polskich seriali dnia sobie nie wyobrazam, a jest tego troche
Ale odmozdzyc sie trzeba raz na jakis czas
to jest dla mnie niebezpieczne, z czasem przestalabym chodzic do pracy
Simba, Pusurek, bliska77, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie da się.. wszystkie zajęte przez Ewkę..
dziecko pewnie też na miotle wozić.. ale Pusurek pogadaj może Ci odstąpi jedną
Dlatego jej wozek niepotrzebny. Po wsi to i na mietle mozna.Bursztyn, Pusurek, Bozia3, Reni, mama78, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga - dziękuję za zainteresowanie. Wczoraj odebrałam wyniki badań - wszystko w najlepszym porządku - kamień z serca. Więc albo ząbkowanie albo należy do niemowląt , które mają lekko podwyższoną temp. i podobno uważa się to za stan naturalny. Obecnie czekam na zęba....agafbh wrote:Dziewczyny, odnosnie rwy, dzis jest jeszcze gorzej, momentami chodzic nie moge, musze w sieci poszukac jakis sposobow na to dziadostwo, bo inaczej do lipca niczym kloda przeleze i bede wazyc 150kg
Angela, jak corcia?bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:no ale to jednorazowa opcja a Ty potrzebujesz codziennie?
pozostaje zamontować na ścianie takie coś jak koty mają do drapania.. ocierasz się plecami i tyłkiem jak niedźwiedź
On ma przyjsc 3 razy!Ale pomysl kociej drapki wezme pod uwage!
Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na was całkiem niedawno, zupełnie przez przypadek, prosząc o radę wujka gogla
. Wyskoczyło mi forum z ovu i poczytałem trochę. Ovu to super sprawa:)
Reni, Iwone, samira, Pusurek, peppapig, Sabina, anna maria, malgos741, bliska77, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no to dobrze trafiłaś...
aaaa i nie bierz sobie do serca niektórych głupot czasami mamy lepsze i gorsze dni.. niektóre mają tylko gorsze
a tak baw się dobrze ..w przeciwnym razie można zwariować od tych starańMega wrote:Cieszę się że was znalazłamsamira, Pusurek, Sabina, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba pseudo zdradziecka istoto wiesz ile mi stracha napędziłaś tym romansem z Andżejem?!Simba wrote:Dlatego jej wozek niepotrzebny. Po wsi to i na mietle mozna.
iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba pseudo zdradziecka istoto wiesz ile mi stracha napędziłaś tym romansem z Andżejem?!
Izi Bejbe, nie ma takiej opszyn
Dobrze jeszcze ze nie "radziecka istoto", bo by juz tu kurna do renkoczynow moglo dojsc
(Renkoczyn = akt dokonany przez Renke)Reni, Bursztyn, Sabina, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/yes/yes078 watermark.gif[/img]
Simba wrote:Izi Bejbe, nie ma takiej opszyn
Dobrze jeszcze ze nie "radziecka istoto", bo by juz tu kurna do renkoczynow moglo dojsc
(Renkoczyn = akt dokonany przez Renke)Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja jednak wierzę w cuda i wiem, że Simba nie przejdzie na ciemną stronę mocy..
Bursztyn.. ale poradzimy sobie same jak coś?
Bursztyn wrote:Reni, oni sie dopiero rozkrecaja...nie tylko Ty sie czujesz
odrzucona...Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny