35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to z nożyczkami i maszynką za pan brat tak jak jaReni wrote:takie hobby

Reni lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bursztyn i Ewka jakies zaglodzone na tej Wyspie, normalnie

Ewce sie juz poprawilo, ale Bursztyn.... marniutki jakis. Ciocia Pusurek moze tlusciutkiego losiosia Ci podesle, chudziaczku, co?

Bursztyn jest po prostu filigranowy i z kilogramami byłoby jej nie do twarzy, prawda Bursztynku?
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ok, zrobię sobie jakieś nowe i wrzucę.
Ślicznie wyglądacie na zdjęciach. Renia - Ty wyglądasz zdecydowanie za młodo, a Bursztyn za chudo. Pusurek, zazdroszczę figury. Tylko nie załapałam się na Polarmisia ani na Małgosię.
W ogóle przez was za chwilę się kompleksów nabawię. Przedtem uważałam, że wyglądam całkiem całkiem. Proszę teraz wstawiać brzydkie zdjęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 21:43
Reni, Pusurek, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestes, to zapodam ostatni raz misia wśród chudziaków i mięśniaków.Alis wrote:Ok, zrobię sobie jakieś nowe i wrzucę.
Ślicznie wyglądacie na zdjęciach. Renia - Ty wyglądasz zdecydowanie za młodo, a Bursztyn za chudo. Tylko nie załapałam się na Polarmisia ani na Małgosię. -
nick nieaktualny
-
Alis ja ciebie też nie widziałam

zapodam zdjęcie na chwilę, co prawda teraz mam włosy całe brązowe no i długie do połowy pleców bo to było dwa lata temu:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 21:54
polarmiś, Reni, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH