35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja mam ma 74 i to samo - starzeje się jakoś z sylwetki - ale twarz prawie bez zmarszczek - nie mówiąc o nogach - ona nawet nie wie co to jest cellulit - kazała sobie pokazać - więc jej pokazałam na sobie - a ona nie ma....takie pokolenie, jedzenie i genymalgos741 wrote:moja mama ma 67 lat i nigdy w życiu nie miała botoxu i nie chodziła do kosmetyczki a wygląda 10lat mnie to zależy od genów... mam nadzieję

malgos741, inessa, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesa jak tyś piękna w tej sukni ślubnej fju fju
polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
hahahaha!Bozia3 wrote:o nie nie - w czapce z kotem zostałabym od razu namierzona....i by mnie w kaftanie odwieźli... - a mam niedaleko zupełnie do wariatkowa - w zasadzie spacerkiem 15 minut

to zalezy czy kota uzylabys jako czapki...musisz uwazac
najwyzej na balkonie...tam masz kratke chyba czy siatke?
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
piekne! zmieniasz sie jak kameleon, w blondzie tez superinessa wrote:http://naforum.zapodaj.net/67d19c2652c5.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/0c2c1a8768a8.jpg.html
a to sprzed ponad roku
zupelnie inna kobieta
dla mnie rewelacja
inessa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny to znowu ja, mój nowy nick to bliska 77, ponieważ jestem z Wami od stycznia 2013, musiałam zmienic nick... do jutra postaram się nadrobić dzisiejszy dzień
inessa, Bozia3, Iwone, malgos741, Bursztyn, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
siatkę - mam dwa koty i cały dzień urzędują na balkonie od wiosny do jesieni - ja jestem spokojna poza domem - a one bezpieczneBursztyn wrote:hahahaha!
to zalezy czy kota uzylabys jako czapki...musisz uwazac
najwyzej na balkonie...tam masz kratke chyba czy siatke?
Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH