35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja za to jak z pracy przyjdę to przy kompie siedzę a mój ma na to cały dzień01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:hehe, u mnie to norma ostatnio, ja mojemu tylko krzycze: Czesc kochanie! Odgrzejesz sobie obiad?
Ja nie wiem, jak mysmy to dziecko zrobili, u nas zawsze ktores przy kompie zalega.Pusurek, Myszonek, samira lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no wiesz, coraz częściej mnie to irytuje, zwłaszcza w sytuacji, kiedy wiek odgrywa jakaś tam rolę a ktoś z pobłażaniem mówi do mnie "co ty dziecko wiesz.."
Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:wiesz, ze mam to samo, ja przy ovu a on ćwiczy, dziś wyjątkowo nie na ovu bo jeszcze konta nie mogłam ustawić ale on na piłce
Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAguś rozumiem CIe troche bo na zdjeciu rzeczwiscie troche inaczej sie wchodzi a do wgladu też niedawno dziewczna naszego przyjaciela ( pierwsz raz ja widzieliśm wted) zaptała mnie na jakim kierunkus studiuje i na którm roku jestem??? No byłam w totalnym szoku az zaczełąm sie głupio śmiac potem ja przeprosiłam i powiedziałam,ze juz dawno temu skonczłamk studia
malgos741, Bliska 77, iwcia77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:hehe, u mnie to norma ostatnio, ja mojemu tylko krzycze: Czesc kochanie! Odgrzejesz sobie obiad?
Ja nie wiem, jak mysmy to dziecko zrobili, u nas zawsze ktores przy kompie zalega.Pusurek, Bursztyn, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Aguś rozumiem CIe troche bo na zdjeciu rzeczwiscie troche inaczej sie wchodzi a do wgladu też niedawno dziewczna naszego przyjaciela ( pierwsz raz ja widzieliśm wted) zaptała mnie na jakim kierunkus studiuje i na którm roku jestem??? No byłam w totalnym szoku az zaczełąm sie głupio śmiac potem ja przeprosiłam i powiedziałam,ze juz dawno temu skonczłamk studia
Ale to generalnie miłe jest, kiedy ktoś ujmuje nam lat!Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Aguś rozumiem CIe troche bo na zdjeciu rzeczwiscie troche inaczej sie wchodzi a do wgladu też niedawno dziewczna naszego przyjaciela ( pierwsz raz ja widzieliśm wted) zaptała mnie na jakim kierunkus studiuje i na którm roku jestem??? No byłam w totalnym szoku az zaczełąm sie głupio śmiac potem ja przeprosiłam i powiedziałam,ze juz dawno temu skonczłamk studia
Myszonek, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:A propos meza i forum. Moj od 2 godzin slucha ballad rosyjskich i zapalil swieczki a ja w drugim pokoju z Wami:-) to sie nazywa uzaleznienie:-)
malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ja pierdziu Cafe jaka ty laska a inaczej sobie ciebie wyobrażałam
Bliska 77, samira, Myszonek, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017