35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga - aż mi ręce opadły....serio....Jak to się dzieje, że piękne kobiety mają takie potworne kompleksy, a jakieś babony-maszkarony (np. angielskie) uważają się za ósmy cud świata i miss...
Całe szczęście, że się przełamałaś - bo już myślałam, że z Ciebie jakaś okrutna brzydula - a tu taka piękna kobieta...Bliska 77, Bursztyn, Myszonek, samira, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Aga - aż mi ręce opadły....serio....Jak to się dzieje, że piękne kobiety mają takie potworne kompleksy, a jakieś babony-maszkarony (np. angielskie) uważają się za ósmy cud świata i miss...
Całe szczęście, że się przełamałaś - bo już myślałam, że z Ciebie jakaś okrutna brzydula - a tu taka piękna kobieta...inessa, Bozia3, malgos741, Pusurek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a ja sie zagadalam z Wami i nie zauwazylam ze chlop moj wrocil
hehe, u mnie to norma ostatnio, ja mojemu tylko krzycze: Czesc kochanie! Odgrzejesz sobie obiad?
Ja nie wiem, jak mysmy to dziecko zrobili, u nas zawsze ktores przy kompie zalega.Myszonek, ania.g, Bursztyn, Bliska 77, inessa, mysza1975, polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość