35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:
to po porodzie tez wrzuc fote, a pozniej po kilku miesiacach cwiczen, to moze byc prawdziwa inspiracja dla dziewczyn, mozna by galerie zrobic
Wrzuce, ale bedzie moglo byc w koszulce, takiej do kolan?
A na powaznie, chce zrobic takie fotki, bo zamierzam sie wziac ostro za cialko. Przed ciaza Chodakowska nie byla na 100%, bo planowalam ciaze i nie mialam motywacji, zeby miec rozmiar 34, bo wiedzialam, ze potem sie moze wszystko zmienic i szkoda mojej energii
Ale od wrzesnia bedzie: This is Spartaaaaaaaaaaaa!
mysza1975, polarmiś, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia Maniek rośnie jak na drożdżach w awatarku zdjęcie 3 miesiące temu a dziś tak wygląda a ma dopiero gdzieś 9 miesięcy.
Bozia3 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
widze żescie sie rozkręciły...i daj tu babie aparat
wróciłam z Leroy, kupilismy zielona wykładzine dywanowa dla małego, wiecie co ze mna juz jest powaznie, po przemierzeniu całego tesco i leroy tak mnie wszystko napieprza zwłaszcza kostki i biodra że leże i cichutko sobie umierampolarmiś, malgos741, Bursztyn, samira, Bliska 77, iwcia77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wrzuce, ale bedzie moglo byc w koszulce, takiej do kolan?
A na powaznie, chce zrobic takie fotki, bo zamierzam sie wziac ostro za cialko. Przed ciaza Chodakowska nie byla na 100%, bo planowalam ciaze i nie mialam motywacji, zeby miec rozmiar 34, bo wiedzialam, ze potem sie moze wszystko zmienic i szkoda mojej energii
Ale od wrzesnia bedzie: This is Spartaaaaaaaaaaaa!
Dagi kiedys wkleila swoje foty "sprzed" chodak. i "po", efekt fantastyczny, bardzo inspirujace i motywujacePusurek, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:widze żescie sie rozkręciły...i daj tu babie aparat
wróciłam z Leroy, kupilismy zielona wykładzine dywanowa dla małego, wiecie co ze mna juz jest powaznie, po przemierzeniu całego tesco i leroy tak mnie wszystko napieprza zwłaszcza kostki i biodra że leże i cichutko sobie umieramMyszonek, Bliska 77 lubią tę wiadomość