35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A tu coś na temat depilacji:
http://www.logo24.pl/Logo24/1,85829,15643224,Wlosy_lonowe_maja_pomagac_w_prokreacji__A_te_pod_pachami____.html#TRCuk
Wniosek jest jeden: nie ma co przesadzać z gładkim ciałem, bo dzieci z tego nie będzie.Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
caffe - jesteś dla mnie zaskoczeniem roku. Spodziewałam się chudej blondynki - a tu takie coś???? Wcale nie chuda, a zgrabna i piękna brunetka...Jaja jak berety - nigdy w życiu po tej focie nie obstawiłabym Cię - że Ty to Ty...
caffe, polarmiś, inessa, malgos741, samira, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - jesteś dla mnie zaskoczeniem roku. Spodziewałam się chudej blondynki - a tu takie coś???? Wcale nie chuda, a zgrabna i piękna brunetka...Jaja jak berety - nigdy w życiu po tej focie nie obstawiłabym Cię - że Ty to Ty...
Pewnie urodzę w taxi
polarmiś, malgos741, Myszonek, inessa, Bliska 77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - jesteś dla mnie zaskoczeniem roku. Spodziewałam się chudej blondynki - a tu takie coś???? Wcale nie chuda, a zgrabna i piękna brunetka...Jaja jak berety - nigdy w życiu po tej focie nie obstawiłabym Cię - że Ty to Ty...
myslalam dokladnie tak samo!
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:caffe - jesteś dla mnie zaskoczeniem roku. Spodziewałam się chudej blondynki - a tu takie coś???? Wcale nie chuda, a zgrabna i piękna brunetka...Jaja jak berety - nigdy w życiu po tej focie nie obstawiłabym Cię - że Ty to Ty...
inessa, Bliska 77, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:A tu coś na temat depilacji:
http://www.logo24.pl/Logo24/1,85829,15643224,Wlosy_lonowe_maja_pomagac_w_prokreacji__A_te_pod_pachami____.html#TRCuk
Wniosek jest jeden: nie ma co przesadzać z gładkim ciałem, bo dzieci z tego nie będzie.Myszonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska super fota
aż mi się klawiatura przestawiła
Myszonek, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe - to, że CIe zobaczyłam tylko pogorszyło sprawę. Miałam nadzieję, że jesteś chociaż jakoś wysuszoną blondynką - która wprawdzie może wszystko wpierdzielać, ale za to jest za chuda...
Teraz zniszczyłaś ostatnią moją nić nadziei - jestem zrozpaczona i nic mi już dzisiaj nie pomoże - jesteś za ładna i za zgrabna...Myszonek, inessa, Bursztyn, caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny