Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe a jak się czujesz bo ostatnio mówiłaś że ciężko ci się poruszać i się szybko męczysz ??

Męczy mnie moja waga, bo przybieram szybko nawet nie jedząc więcej.

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak tak dalej pójdzie z moją wagą, to chyba tylko plecy będę mogła sobie fotografować :)
    bylas laska i bedziesz :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu coś na temat depilacji:

http://www.logo24.pl/Logo24/1,85829,15643224,Wlosy_lonowe_maja_pomagac_w_prokreacji__A_te_pod_pachami____.html#TRCuk

Wniosek jest jeden: nie ma co przesadzać z gładkim ciałem, bo dzieci z tego nie będzie.

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe super :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie rzecz ujmując, to same laski tu są :P

nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spadam usypiać moją młodszą. Podałam jej już przeciw bólowy więc może zaśnie. Dobranoc.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - jesteś dla mnie zaskoczeniem roku. Spodziewałam się chudej blondynki - a tu takie coś???? Wcale nie chuda, a zgrabna i piękna brunetka...Jaja jak berety - nigdy w życiu po tej focie nie obstawiłabym Cię - że Ty to Ty...:)

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - jesteś dla mnie zaskoczeniem roku. Spodziewałam się chudej blondynki - a tu takie coś???? Wcale nie chuda, a zgrabna i piękna brunetka...Jaja jak berety - nigdy w życiu po tej focie nie obstawiłabym Cię - że Ty to Ty...:)
    Cykl roku, ja roku, aż się boję porodu :P Pewnie urodzę w taxi :P

nick nieaktualny, malgos741, Myszonek, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to znowu obstawialysmy tak samo :) myslalam dokladnie tak samo! :)

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Popieram, wyjelas mi to z ust!

nick nieaktualny, Bliska 77, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Męczy mnie moja waga, bo przybieram szybko nawet nie jedząc więcej.
    nie przejmuj się dzidzia wszystko wyssie :)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu macie moje w kolorze i niebawem wywalam o a Caffe swoimi nogami chyba pobiła wszystkie

malgos741, Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, grosza lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A tu coś na temat depilacji:

http://www.logo24.pl/Logo24/1,85829,15643224,Wlosy_lonowe_maja_pomagac_w_prokreacji__A_te_pod_pachami____.html#TRCuk

Wniosek jest jeden: nie ma co przesadzać z gładkim ciałem, bo dzieci z tego nie będzie.
    To juz wiem dlaczego nie zachodze w ciaze!

Myszonek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska- piekna ta kolejna fotka

Bliska 77, Myszonek, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - jesteś bardzo ładna i jak wnioskuję - z powodów kompleksów- niestety lekko kopnięta :)

Bliska 77, Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska super fota :-) aż mi się klawiatura przestawiła

Myszonek, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, coraz piekniejsze foty wrzucasz :) kompleksy Twoje nie maja racji bytu i sa zupelnie niezrozumiale oraz nie na miejscu :)

Bliska 77, nick nieaktualny, Myszonek, caffe, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jesteście zdrowo szurnięte ale za to Was uwielbiam :-)

Bozia3, malgos741, Myszonek, nick nieaktualny, caffe, iwcia77, grosza lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - to, że CIe zobaczyłam tylko pogorszyło sprawę. Miałam nadzieję, że jesteś chociaż jakoś wysuszoną blondynką - która wprawdzie może wszystko wpierdzielać, ale za to jest za chuda...
    Teraz zniszczyłaś ostatnią moją nić nadziei - jestem zrozpaczona i nic mi już dzisiaj nie pomoże - jesteś za ładna i za zgrabna... :(

Myszonek, nick nieaktualny, Bursztyn, caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co na jutro planujemy? Mezow ale bez twarzy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 22:20

Myszonek, Bursztyn, Bliska 77, malgos741, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 2818 2819 2820 2821 2822 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ