35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomigało was??? W 4 godziny 20 stron?????
nawet nie próbuję nadrabiać zaległości sprzed 2-3 dni
pozdrawiam wszystkieMyszonek, polarmiś, malgos741, samira, inessa, Bliska 77, iwcia77, grosza, Reni, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:w sumie racja
to lifting se zrobie bo mi poliki zaczynaja zwisac
caffe, Bursztyn, samira, iwcia77, inessa, mysza1975, Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość
-
oj ja tez mam oponkę na brzuch a jak raz tak sobie usiadłam to moja koleżanka mówi do mnie że trzy cycki a ona chuda jak patyk.
Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:Bo ja jestem taka w sam raz, moim zdaniem, chociaż sama ilość kg przed ciążą przekazywana bez obrazu
mogła sugerować, że jestem chudzinka
Teraz wiesz jak cierpię jak mi tak kg dopierdzielającaffe, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:Dziewczyny pomigało was??? W 4 godziny 20 stron?????
pozdrawiam wszystkieBursztyn, Nati74, inessa, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:Dziewczyny pomigało was??? W 4 godziny 20 stron?????
pozdrawiam wszystkie
Nati lepiej dawaj fotkę a nie nadrabiaj ja jeszcze nie nadrobiłam dzisiejszego dnia ale nie chciałam przegapić fotek.Myszonek, caffe, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:o nie nie.....budowałaś inny obraz zupełnie...cieszyłaś się, że przybywają Ci kilogramy i że masz nadzieję na to, że po porodzie choć kilka zostanie.....a tu dupa...szkoda gadać.....
Z Miśkiem na rowery będziemy jeździły, trasa akuratna. Tylko muszę se rower kupić bo nie mammalgos741, polarmiś, samira, Bliska 77, grosza, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość