35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTaka chuda , z blond trwala ksiegowa!Bozia3 wrote:caffe - to, że CIe zobaczyłam tylko pogorszyło sprawę. Miałam nadzieję, że jesteś chociaż jakoś wysuszoną blondynką - która wprawdzie może wszystko wpierdzielać, ale za to jest za chuda...
Teraz zniszczyłaś ostatnią moją nić nadziei - jestem zrozpaczona i nic mi już dzisiaj nie pomoże - jesteś za ładna i za zgrabna...
Bliska 77, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
moj kinol skrecaBliska 77 wrote:Bursztynku kochany, tak tylko Ci się wydaje spójrz chociażby na nochal - mam jak diabeł ch..
reszta niżej
ale tego nie widać 

Aga, ja wiem ze moglybysmy sie tak do rana licytowac
Bliska 77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga jesteś śliczna łał

o matko co ja tu robie tak sobie teraz myśle wszystkie poprostu nie wygladają na lata i mogłybyscie startować w MISS !!!!
Ale spotkanie jakieś by sie przydało w realu
Bliska 77, samira, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj tak spotkanie ,to jest toinessa wrote:Aga jesteś śliczna łał

o matko co ja tu robie tak sobie teraz myśle wszystkie poprostu nie wygladają na lata i mogłybyscie startować w MISS !!!!
inessa lubi tę wiadomość
-
ja to się śmieję, ze jestem najładniejsza na naszym osiedlu jak wszystkie laski wyjadą, a jesli chodzi o spotkanie to jestem za, tylko chyba już po narodzinach, bo dziś po kilkukilometrowym spacerze ciągnie mnie w pachwinach jak cholerainessa wrote:Aga jesteś śliczna łał

inessa, samira, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:spójrz chociażby na nochal - mam jak diabeł ch..
reszta niżej
ale tego nie widać 
No a mój brat, jak przyjechał po roku w odwiedziny, powiedział:
te siostra, kto Ci nos przestawił ???
Więc z moim też jest coś nie tak, no i co??
(tym bardziej, że z nikim się nie biłam
)
inessa, Bursztyn, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bo ja jestem taka w sam raz, moim zdaniem, chociaż sama ilość kg przed ciążą przekazywana bez obrazuBozia3 wrote:caffe - to, że CIe zobaczyłam tylko pogorszyło sprawę. Miałam nadzieję, że jesteś chociaż jakoś wysuszoną blondynką - która wprawdzie może wszystko wpierdzielać, ale za to jest za chuda...
Teraz zniszczyłaś ostatnią moją nić nadziei - jestem zrozpaczona i nic mi już dzisiaj nie pomoże - jesteś za ładna i za zgrabna...
mogła sugerować, że jestem chudzinka 
Teraz wiesz jak cierpię jak mi tak kg dopierdzielają
Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
o matko dzięki, z tym ciepłem to chyba najfajniejszy i najmilszy komplement jaki kiedykolwiek usłyszałam :0( aż się zarumieniłamcaffe wrote:Aga, masz śliczną buzię i jakoś tak sobie Ciebie wyobrażałam, tzn. bije takie ciepło od Ciebie

samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe, powiedzmy sobie otwarcie - jesteś mega sexi dupa to tak po prostacku ale prawdziwiecaffe wrote:Bo ja jestem taka w sam raz, moim zdaniem, chociaż sama ilość kg przed ciążą przekazywana bez obrazu
mogła sugerować, że jestem chudzinka 
Teraz wiesz jak cierpię jak mi tak kg dopierdzielają
caffe, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH