35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:caffe - to, że CIe zobaczyłam tylko pogorszyło sprawę. Miałam nadzieję, że jesteś chociaż jakoś wysuszoną blondynką - która wprawdzie może wszystko wpierdzielać, ale za to jest za chuda...
Teraz zniszczyłaś ostatnią moją nić nadziei - jestem zrozpaczona i nic mi już dzisiaj nie pomoże - jesteś za ładna i za zgrabna...Bliska 77, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Bursztynku kochany, tak tylko Ci się wydaje spójrz chociażby na nochal - mam jak diabeł ch..
reszta niżej
ale tego nie widać
Aga, ja wiem ze moglybysmy sie tak do rana licytowacBliska 77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga jesteś śliczna łał
o matko co ja tu robie tak sobie teraz myśle wszystkie poprostu nie wygladają na lata i mogłybyscie startować w MISS !!!!
Ale spotkanie jakieś by sie przydało w realuBliska 77, samira, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aga jesteś śliczna łał
o matko co ja tu robie tak sobie teraz myśle wszystkie poprostu nie wygladają na lata i mogłybyscie startować w MISS !!!!
Ale spotkanie jakieś by sie przydało w realuinessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Aga jesteś śliczna łał
Ale spotkanie jakieś by sie przydało w realuinessa, samira, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:spójrz chociażby na nochal - mam jak diabeł ch..
reszta niżej
ale tego nie widać
No a mój brat, jak przyjechał po roku w odwiedziny, powiedział:
te siostra, kto Ci nos przestawił ???
Więc z moim też jest coś nie tak, no i co??(tym bardziej, że z nikim się nie biłam
)
inessa, Bursztyn, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - to, że CIe zobaczyłam tylko pogorszyło sprawę. Miałam nadzieję, że jesteś chociaż jakoś wysuszoną blondynką - która wprawdzie może wszystko wpierdzielać, ale za to jest za chuda...
Teraz zniszczyłaś ostatnią moją nić nadziei - jestem zrozpaczona i nic mi już dzisiaj nie pomoże - jesteś za ładna i za zgrabna...mogła sugerować, że jestem chudzinka
Teraz wiesz jak cierpię jak mi tak kg dopierdzielająBliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Aga, masz śliczną buzię i jakoś tak sobie Ciebie wyobrażałam, tzn. bije takie ciepło od Ciebie
samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Bo ja jestem taka w sam raz, moim zdaniem, chociaż sama ilość kg przed ciążą przekazywana bez obrazu
mogła sugerować, że jestem chudzinka
Teraz wiesz jak cierpię jak mi tak kg dopierdzielającaffe, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość