35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:dobra baby wklejam brzuch vel plecak
Jak pójdę na wizytę w tygodniu i podam ginowi ile mi znowu przybyło, to już słyszę ten jęk. Może nie zapyta tym razem...Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No z 5kg to sobie zostawię, ale więcej nie chcę. Teraz jednak mam obawy jak ja to zrzucę
Z Miśkiem na rowery będziemy jeździły, trasa akuratna. Tylko muszę se rower kupić bo nie mamcaffe, inessa, Bliska 77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra, laski, a teraz przyznac sie, ktora wstawila fotki siostry/ przyjaciolki/ kolezanki z pracy/ z folderu biura podrozy/ z Twojego Stylu?
Tworzymy wyjatkowo ladne grono, nie sadzicie?efcia, malgos741, samira, caffe, inessa, mysza1975, Bliska 77, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja sie troche wzielam za siebie ale to na razie minimum minimum a za dwa tygodnie szycie lekotki wiec znowu bede lezala i tyla:-) zdazysz urodzic schudnac a ja zostane w miejjscu. No ale na rower chetnie sie wybiore- zawsze bezpiecznie z miskiem do lasu:-)
samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEfcia super laska
Przed chwila ogladałam śmieszny obrazek: na podwórku stoi kura i kogut a obok nich lezy pisanka. Kura mówi do koguta:Martwie sie o naszego synka, nie dosć,ze włóczy sie całymi dniami z tym królikiem,to jeszcze wrócił caly wytatuowany.caffe, samira, polarmiś, mysza1975, Bursztyn, efcia, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No dobra, laski, a teraz przyznac sie, ktora wstawila fotki siostry/ przyjaciolki/ kolezanki z pracy/ z folderu biura podrozy/ z Twojego Stylu?
Wszystkietylko każda z innego numeru
Tworzymy wyjatkowo ladne grono, nie sadzicie?
inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No dobra, laski, a teraz przyznac sie, ktora wstawila fotki siostry/ przyjaciolki/ kolezanki z pracy/ z folderu biura podrozy/ z Twojego Stylu?
zgadzam siei takie geny sie marnuja
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tworzymy wyjatkowo ladne grono, nie sadzicie?samira, Myszonek, efcia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mojej Tesciowej
Myszonek, inessa, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mnie zrzucanie zawsze szło lepiej niż tycie, ale kto wie co teraz będzie. Miśku, ja myślę, że z wózkami będziemy sie spotykały gdzieś w połowie drogi ;P
caffe, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość