35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:o kuzwa...
ale mowie Wam, ze fota to fota...gra swiatla, defekty mozna zakamuflowac,przy spotkaniu na zywca moze byc dziki kwik rozczarowaniadobrze sie zastanowmy czy ten zlot organizowac... a nie lepiej pozostac przy milych wspomnieniach?
Bliska 77, Iwone, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:o kuzwa...
ale mowie Wam, ze fota to fota...gra swiatla, defekty mozna zakamuflowac,przy spotkaniu na zywca moze byc dziki kwik rozczarowaniadobrze sie zastanowmy czy ten zlot organizowac... a nie lepiej pozostac przy milych wspomnieniach?
caffe, Bliska 77, Iwone, inessa, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:oj z tym profilem to prawda, u mnie z przodu jeszcze nie wszyscy zauważają
chociaż lepsza fotka, niż żeby ta pamiątka potem została...
Bliska 77, inessa, Bozia3, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Ja wiem, że fotka z ciąży to pamiątka, ale ja jak widzę ten wielki brzuch, to nie wiem czy chcę taką pamiątkę
chociaż lepsza fotka, niż żeby ta pamiątka potem została...
caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:mam to samo, jak patrzę na zdjęcie z 37 tygodnia, dwa dni przed narodzinami mojej córki to normalnie za głowę sie łapię i myślę z przerażeniem, ze czeka mnie powtórka
Teraz, opinie innych, mam brzuch jakbym piłkę połknęła, tzn. na boki mi nie poszło. Ale w dooopę i owszem.Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mam taki patent
http://www.odchudzanko.pl/wp-content/uploads/2013/07/Mi%C4%99%C5%9Bnie-brzucha-metoda-na-docisk.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 23:02
Pusurek, polarmiś, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość