35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:a to ja tą drugą to mam na stałe, już sie nauczyłam z nią żyć za cholere nie chce się ode mnie odczepić
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja zostałam w jednych gaciach, tzn. kupiłam dwie pary takich samych i je zmieniam. Nawet getry ciążowe mnie ściskają, ale już nic nie kupuję. Najwyżej na letnie dni jakieś leginsy w kolano.
Kryterium w sklepie mi się zawęziło: ma być coś, w co się zmieszczę... Z 10 wieszaków, 9 odpadacaffe, Iwone, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:no ja zamierzam kupić ze dwie trzy bluzki ale nie typowo ciążowe tylko po prostu o rozmiar większe, teraz mam takie 2 i sie sprawdzają, moze jeszcze jakąś kieckę bo do połowy lipca muszę wytrzymać, dziś już w domu zapowiedziałam ze od czerwca nikomu na oczy sie nie pokazuję, nawet przed dom furtki otworzyć nie wyjdę, najwyżej na taras coby światu sie nie pokazywać
Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No ja przeciez laska nie jestem i przy mnie kazda jest smukla i sliczna ! Ale mam duzo dystansu i z nim mi rażniej:-)
inessa, caffe, Bliska 77, iwcia77, Bursztyn, polarmiś, Bozia3, samira, Lucky, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:a to ja tą drugą to mam na stałe, już sie nauczyłam z nią żyć za cholere nie chce się ode mnie odczepić
Ja byłam w szoku
polubiliśmy się, choć nic z tego nie wyszło - ale do dziś się pocieszam...że na coś ten duży tyłek się czasami przydaje...
Bursztyn, caffe, Iwone, Lucky, Reni, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Iwone wszystko ok
ALe wzrost imponujący - ja Cię pitolę - grałaś w kosza czy siatkę - że się tak wyrażę - eghh w młodości?
Nie, nie grałam, ale dużo kiedyś pływałam. Niestety troszkę podupadłam na zdrowiu i nie mogę uprawiać sportów wyczynowo. I to jest mój gwóźdź do trumnyinessa, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość