35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:To mnie najwygodniej jest w pozycji siedzącej, takiej jakbym kij połknęła. Najgorsza pozycja to taka na wpół leżąca.
caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no ja właściwie to nie wiem jaką przybrałam teraz pozycję, niby siedzącą niby na wpół leżąca i czuję jak w brzuchu mi sie wszystko przewraca
Bliska 77, grosza, samira, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Efcia super laska
Przed chwila ogladałam śmieszny obrazek: na podwórku stoi kura i kogut a obok nich lezy pisanka. Kura mówi do koguta:Martwie sie o naszego synka, nie dosć,ze włóczy sie całymi dniami z tym królikiem,to jeszcze wrócił caly wytatuowany.
a dobre
Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:bo jak patrzę na te wszystkie laski jakie tu są, to zastanawiam się czy do Was pasuję
ja cie widzialam w awatarku ale nie zdazylam skomentowac zes fajowa babka , bo nadrabiam zaleglosci ...i czytam ...i czytam...jestes czescia forum , takim trybikiem jak my wszystkie- tworzymy go razem , wiec wszystkie tu pasujemy
Iwone, Lucky, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:juz pisalam: uszy, uszy mam jak satelity, nie moge!
ja tez i mam na to w...bane, w podstawowce chlopcy sie ze mnie smialiprzykre to bylo) i nie pozwalalam sobie kitki robic az do 18 roku zycia...a potem to juz mi przeszlo
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość