SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    czasami mnie to wkurza że muszę patrzeć na ludzi "z góry" :D

przynajmiej nik nie nasra ci na glowe :D

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja cie widzialam w awatarku ale nie zdazylam skomentowac zes fajowa babka , bo nadrabiam zaleglosci ...i czytam ...i czytam...:) jestes czescia forum , takim trybikiem jak my wszystkie- tworzymy go razem , wiec wszystkie tu pasujemy :)
    Ja też jeszcze nadrabiam zaległości.

Dzisiaj to możesz wszystko napisać :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Caffe, nasikałaś do pojemniczka?
    miłego dnia

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja
    mam kompletnie w dupie moich ex oraz jestem zadowolona że sie tak szczęśliwie skończyło....tzn że sie ich pozbyłam :)

Policja o tym wie? :)

Pusurek, Iwone, Bliska 77, Reni, Bursztyn, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Jak zlot o 19.00, to o 19.00 :P WSZYSTKIE (Te z partyzanta też ;) )

Swietnie - ja o tej porze spalam...

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzen dobry! Zrobilyscie juz komus psikusa? Ja tylko chuopa rano zdolalam oszukac, corka do szkoly poszla i nie zdazylam jej sprzedac suchara w stylu: ale masz plame na tylku :P Moze mi sie jeszcze uda jak wroci! :D

Bliska 77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nikomu żadnego psikusa nie zrobiłam, jestem z lekka nieprzytomna, w nocy sie budzę, spać nie mogę, już zaczyna mnie to irytować, potem zmęczona chodzę

Pusurek, Iwone, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    jestem z lekka nieprzytomna, w nocy sie budzę, spać nie mogę, już zaczyna mnie to irytować, potem zmęczona chodzę

Oj, ja tak mialam caly I trymestr, masakra. Teraz mi sie juz raczej nie zdarza, przesypiam cale noce, ale wspolczuje, bo to rozwala caly kolejny dzien...

Bliska 77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    no no jestem pod wrażeniem
    jak jestem tu 2500 stron tak pierwszy raz widzę taką produkcję na forum w godzinach późno wieczornych ;-)
    chyba trzeba tak raz na jakiś czas robić "sabat czarownic" z fotkami w tle :-)

Bliska 77, caffe, Myszonek, inessa, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hola hola a co to za określenia
    po pierwsze mówie się jak diabeł kutasa do mieszania smoły a tu tego nie widać

Aga przepuszczę Cię na kozetkę do Bursztyna, bo najsamwpierw czeba ogarnąć Twoje kompleksy ;-)
    Bliska 77 wrote:
    Bursztynku kochany, tak tylko Ci się wydaje spójrz chociażby na nochal - mam jak diabeł ch.. :-) reszta niżej :-) ale tego nie widać :-)

Bliska 77, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W DDTVN mowia o cesarkach i rehabilitacji po niej. Dzizas, chyba juz nie chce cesarki...

Bliska 77, Iwone, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oj, ja tak mialam caly I trymestr, masakra. Teraz mi sie juz raczej nie zdarza, przesypiam cale noce, ale wspolczuje, bo to rozwala caly kolejny dzien...
    no ja miałam cały pierwszy trymestr, potem w miarę spokój, dość dużo energii a teraz pod koniec drugiego jest powtórka z pierwszego, chodzę jakby mnie ktoś w głowę porządnie trzepnął, muszę chałupę ogarnąć trochę bo potem to juz za cholerę nie będzie mi się chciało

Pusurek, Iwone, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hola hola a co to za określenia
    po pierwsze mówie się jak diabeł kutasa do mieszania smoły a tu tego nie widać

Aga przepuszczę Cię na kozetkę do Bursztyna, bo najsamwpierw czeba ogarnąć Twoje kompleksy ;-)
    życzę powodzenia ;-)

Reni, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W DDTVN mowia o cesarkach i rehabilitacji po niej. Dzizas, chyba juz nie chce cesarki...
    no po moich doświadczeniach zwiazanych z porodem sn zastanawiałam się nad cesarką ale mimo wszystko chyba jednak wolę naturalny, bo ten zastrzyk w mój zwyrodniały kręgosłup, potem bebech sflaczały bo wiadomo, ze skóra już nie ta, dziewczyny w pracy ostatnio ostudziły moje "cesarkie zapędy", jak zobaczyłam ich "fałdy" skórne mimo faktycznej wręcz czasem chudości. plus znieczulenie w kręgosłup (które strasznie przechodziłam) to chyba jednak zdam sie na naturę

Iwone, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mi też się odechciało jak zobaczyłam jak to wygląda na medtube. Wydawałoby się że to zwykły zabieg, a to poważna operacja.

Pusurek, Bliska 77, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasujesz przecież wszystkie wstawiały foty sprzed 20 lat ;-)
    Iwone wrote:
    bo jak patrzę na te wszystkie laski jakie tu są, to zastanawiam się czy do Was pasuję :(

Iwone, Bursztyn, samira, caffe, Bliska 77, Myszonek, Bozia3, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w temacie odchudzania poczyniłam pierwsze kroki
    1. zmierzyłam się, żeby wiedzieć ile zleci
    2. zakupiłam wczoraj rower jutro ma przyjechać :-) mam nadzieję, że ta osoba co ukradła mój stary dochodzi do siebie po złamaniu nogi..
    3. jeszcze nie wykonany ;-) zacząć ćwiczyć.. może jutro ;-)

Iwone, samira, caffe, Bliska 77, Myszonek, iwcia77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy rodziłam 6 lat temu, przy porodzie był mój lekarz prowadzący od połowy ciąży i on chciał rozwiązać moją ciążę przez c.c. bo zanikały przepływy, a ja tak się bałam cesarki, że powiedziałam że moim lekarzem prowadzącym jest inny lekarz, ten który akurat miał dyżur. Lekarz zgłupiał i odpuścił. Przyszedł do mnie ten drugi i uzgodniłam z nim, że jeśli to nie zagraża mi i dziecku to rodzę normalnie, ale jeśli go coś zaniepokoi, to bez pytania zrobi mi c.c.
    Cały poród byłam podłączona pod KTG i niestety, ale trwał poród dłużej, bo nie mogłam chodzić. Udało się urodzić naturalnie.

Bursztyn, samira, caffe, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no po moich doświadczeniach zwiazanych z porodem sn zastanawiałam się nad cesarką ale mimo wszystko chyba jednak wolę naturalny, bo ten zastrzyk w mój zwyrodniały kręgosłup, potem bebech sflaczały bo wiadomo, ze skóra już nie ta, dziewczyny w pracy ostatnio ostudziły moje "cesarkie zapędy", jak zobaczyłam ich "fałdy" skórne mimo faktycznej wręcz czasem chudości. plus znieczulenie w kręgosłup (które strasznie przechodziłam) to chyba jednak zdam sie na naturę
    tak z samego rana.. o co chodzi z ta falda? o.O

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pasujesz przecież wszystkie wstawiały foty sprzed 20 lat ;-)
    Do następnej sesji użyję photoshopa :D

Reni, Bliska 77, Myszonek lubią tę wiadomość

‹‹ 2828 2829 2830 2831 2832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ