X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    czasami mnie to wkurza że muszę patrzeć na ludzi "z góry" :D

przynajmiej nik nie nasra ci na glowe :D

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja cie widzialam w awatarku ale nie zdazylam skomentowac zes fajowa babka , bo nadrabiam zaleglosci ...i czytam ...i czytam...:) jestes czescia forum , takim trybikiem jak my wszystkie- tworzymy go razem , wiec wszystkie tu pasujemy :)
    Ja też jeszcze nadrabiam zaległości.

Dzisiaj to możesz wszystko napisać :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Caffe, nasikałaś do pojemniczka?
    miłego dnia

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja
    mam kompletnie w dupie moich ex oraz jestem zadowolona że sie tak szczęśliwie skończyło....tzn że sie ich pozbyłam :)

Policja o tym wie? :)

Pusurek, Iwone, Bliska 77, Reni, Bursztyn, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Jak zlot o 19.00, to o 19.00 :P WSZYSTKIE (Te z partyzanta też ;) )

Swietnie - ja o tej porze spalam...

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzen dobry! Zrobilyscie juz komus psikusa? Ja tylko chuopa rano zdolalam oszukac, corka do szkoly poszla i nie zdazylam jej sprzedac suchara w stylu: ale masz plame na tylku :P Moze mi sie jeszcze uda jak wroci! :D

Bliska 77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nikomu żadnego psikusa nie zrobiłam, jestem z lekka nieprzytomna, w nocy sie budzę, spać nie mogę, już zaczyna mnie to irytować, potem zmęczona chodzę

Pusurek, Iwone, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    jestem z lekka nieprzytomna, w nocy sie budzę, spać nie mogę, już zaczyna mnie to irytować, potem zmęczona chodzę

Oj, ja tak mialam caly I trymestr, masakra. Teraz mi sie juz raczej nie zdarza, przesypiam cale noce, ale wspolczuje, bo to rozwala caly kolejny dzien...

Bliska 77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    no no jestem pod wrażeniem
    jak jestem tu 2500 stron tak pierwszy raz widzę taką produkcję na forum w godzinach późno wieczornych ;-)
    chyba trzeba tak raz na jakiś czas robić "sabat czarownic" z fotkami w tle :-)

Bliska 77, caffe, Myszonek, inessa, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hola hola a co to za określenia
    po pierwsze mówie się jak diabeł kutasa do mieszania smoły a tu tego nie widać

Aga przepuszczę Cię na kozetkę do Bursztyna, bo najsamwpierw czeba ogarnąć Twoje kompleksy ;-)
    Bliska 77 wrote:
    Bursztynku kochany, tak tylko Ci się wydaje spójrz chociażby na nochal - mam jak diabeł ch.. :-) reszta niżej :-) ale tego nie widać :-)

Bliska 77, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W DDTVN mowia o cesarkach i rehabilitacji po niej. Dzizas, chyba juz nie chce cesarki...

Bliska 77, Iwone, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oj, ja tak mialam caly I trymestr, masakra. Teraz mi sie juz raczej nie zdarza, przesypiam cale noce, ale wspolczuje, bo to rozwala caly kolejny dzien...
    no ja miałam cały pierwszy trymestr, potem w miarę spokój, dość dużo energii a teraz pod koniec drugiego jest powtórka z pierwszego, chodzę jakby mnie ktoś w głowę porządnie trzepnął, muszę chałupę ogarnąć trochę bo potem to juz za cholerę nie będzie mi się chciało

Pusurek, Iwone, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hola hola a co to za określenia
    po pierwsze mówie się jak diabeł kutasa do mieszania smoły a tu tego nie widać

Aga przepuszczę Cię na kozetkę do Bursztyna, bo najsamwpierw czeba ogarnąć Twoje kompleksy ;-)
    życzę powodzenia ;-)

Reni, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W DDTVN mowia o cesarkach i rehabilitacji po niej. Dzizas, chyba juz nie chce cesarki...
    no po moich doświadczeniach zwiazanych z porodem sn zastanawiałam się nad cesarką ale mimo wszystko chyba jednak wolę naturalny, bo ten zastrzyk w mój zwyrodniały kręgosłup, potem bebech sflaczały bo wiadomo, ze skóra już nie ta, dziewczyny w pracy ostatnio ostudziły moje "cesarkie zapędy", jak zobaczyłam ich "fałdy" skórne mimo faktycznej wręcz czasem chudości. plus znieczulenie w kręgosłup (które strasznie przechodziłam) to chyba jednak zdam sie na naturę

Iwone, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mi też się odechciało jak zobaczyłam jak to wygląda na medtube. Wydawałoby się że to zwykły zabieg, a to poważna operacja.

Pusurek, Bliska 77, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasujesz przecież wszystkie wstawiały foty sprzed 20 lat ;-)
    Iwone wrote:
    bo jak patrzę na te wszystkie laski jakie tu są, to zastanawiam się czy do Was pasuję :(

Iwone, Bursztyn, samira, caffe, Bliska 77, Myszonek, Bozia3, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w temacie odchudzania poczyniłam pierwsze kroki
    1. zmierzyłam się, żeby wiedzieć ile zleci
    2. zakupiłam wczoraj rower jutro ma przyjechać :-) mam nadzieję, że ta osoba co ukradła mój stary dochodzi do siebie po złamaniu nogi..
    3. jeszcze nie wykonany ;-) zacząć ćwiczyć.. może jutro ;-)

Iwone, samira, caffe, Bliska 77, Myszonek, iwcia77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy rodziłam 6 lat temu, przy porodzie był mój lekarz prowadzący od połowy ciąży i on chciał rozwiązać moją ciążę przez c.c. bo zanikały przepływy, a ja tak się bałam cesarki, że powiedziałam że moim lekarzem prowadzącym jest inny lekarz, ten który akurat miał dyżur. Lekarz zgłupiał i odpuścił. Przyszedł do mnie ten drugi i uzgodniłam z nim, że jeśli to nie zagraża mi i dziecku to rodzę normalnie, ale jeśli go coś zaniepokoi, to bez pytania zrobi mi c.c.
    Cały poród byłam podłączona pod KTG i niestety, ale trwał poród dłużej, bo nie mogłam chodzić. Udało się urodzić naturalnie.

Bursztyn, samira, caffe, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no po moich doświadczeniach zwiazanych z porodem sn zastanawiałam się nad cesarką ale mimo wszystko chyba jednak wolę naturalny, bo ten zastrzyk w mój zwyrodniały kręgosłup, potem bebech sflaczały bo wiadomo, ze skóra już nie ta, dziewczyny w pracy ostatnio ostudziły moje "cesarkie zapędy", jak zobaczyłam ich "fałdy" skórne mimo faktycznej wręcz czasem chudości. plus znieczulenie w kręgosłup (które strasznie przechodziłam) to chyba jednak zdam sie na naturę
    tak z samego rana.. o co chodzi z ta falda? o.O

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pasujesz przecież wszystkie wstawiały foty sprzed 20 lat ;-)
    Do następnej sesji użyję photoshopa :D

Reni, Bliska 77, Myszonek lubią tę wiadomość

‹‹ 2828 2829 2830 2831 2832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ