35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
w czasie ciąży coś tam się wytwarza i beret się ustawia na dziecko..
a jak ja nie mam ciągot do dzieci to jak miałabym takiego malucha pokochać..
eeee nie ja sobie ponoszęBursztyn wrote:oj tam oj tam, genetycznie i biologicznie Twoje, Reni chyba o to chodziloIwone, samira, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja chciałabym tak jedno po drugim akurat jak skończy się macierzyński pyk i następne
chciałabym dwójkę.. żeby dzieciaki miały siebie na starość
samira, Iwone, megan8, Lucky, Bliska 77, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Tja, a wychowa przyjaciolka, bo to wlasnnie ja wzielismy na surogatke... W kazdym polskim sadzie wygra... Niestety.
skad Ci sady do glowy przychodza?
Reni, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no może
a czy to nie jest tak, że jak się karmi piersią to się w ciążę nie zajdzie?Iwone wrote:wiem, ale starszych. Ja też mam dwóch i różnicę między nimi 12 lat i są wychowywani jakby jedynacy. Za duża różnica między nimi.Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie!
Bursztyn wrote:ale tutaj nikt nikogo nie chcial do sadu podawac tylko Iwone chce surogatki zawodowej bo jej sie rodzic nie chce co rozumiem, a Reni na to ze dziecko obce- nie obce bo cala genetyka Renki i meza lub Iwone i mezaskad Ci sady do glowy przychodza?
samira, Lucky, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale tutaj nikt nikogo nie chcial do sadu podawac tylko Iwone chce surogatki zawodowej bo jej sie rodzic nie chce co rozumiem, a Reni na to ze dziecko obce- nie obce bo cala genetyka Renki i meza lub Iwone i meza
skad Ci sady do glowy przychodza?
Raczej o to, ze w Polsce nie ma zawodowych surogatek, jest to ciagle prawnie nieuregulowane ( czytaj nielegalne ). Jesli surogatce sie nagle odwidzi, to nie masz szans na odzyskanie swojego dziecka, nawet w sadzie.
Lepiej jechac do USA albo do Indii.
Ale nie wiem, czy mowimy o Polsce, czy nie.