35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W Izraelu jest też to dobrze rozwiązane. Jak coś to można tam skoczyćPusurek wrote:Raczej o to, ze w Polsce nie ma zawodowych surogatek, jest to ciagle prawnie nieuregulowane ( czytaj nielegalne ). Jesli surogatce sie nagle odwidzi, to nie masz szans na odzyskanie swojego dziecka, nawet w sadzie.
Lepiej jechac do USA albo do Indii.
Ale nie wiem, czy mowimy o Polsce, czy nie.Pusurek lubi tę wiadomość
-
megan8 wrote:dziewczyny ,jestem załamana -jestem w ciąży ,masakra !!!mój mnie z domu wyrzuci chyba
nie wiem co mam robić
hej
no muszę się odezwać
Megan, w szoku jestem, jaka załamana?! aaaaaaa ale bajka, ja też tak chcę
ale rozumiem że to trochę zaskoczenia
a jak długo się starałaś o córeczkę?samira, Bliska 77, megan8, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Raczej o to, ze w Polsce nie ma zawodowych surogatek, jest to ciagle prawnie nieuregulowane ( czytaj nielegalne ). Jesli surogatce sie nagle odwidzi, to nie masz szans na odzyskanie swojego dziecka, nawet w sadzie.
Lepiej jechac do USA albo do Indii.
Ale nie wiem, czy mowimy o Polsce, czy nie.to byly Z-A-R-T-Y
Pusurek, Iwone, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no może
a czy to nie jest tak, że jak się karmi piersią to się w ciążę nie zajdzie?
Bliska 77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusurek, ja to wszystko WIEM !
to byly Z-A-R-T-Y
Ja pierdziu, bo juz sie balam, ze bedziesz chciala ktoras z nas namawiac na bycie inkubatorem!Ja wyraznie mowie, ze po 45 roku zycia nie rodze! I basta!
Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Nie wiem czy to tak do końca jest, bo znam dwa przypadki że babki zaszły pomimo karmienia, ale to jest chyba tak samo, jak na tabletkach że też niby się nie zachodzi.
A wiem na pewno, ze jak bede karmic, to nie zajde, ale pod beretem strach.
Ja nawet jako siksa biorac tabletki anty balam sie, ze zajde...Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja pierdziu, bo juz sie balam, ze bedziesz chciala ktoras z nas namawiac na bycie inkubatorem!
Ja wyraznie mowie, ze po 45 roku zycia nie rodze! I basta!
apoza tym, ja juz zamowilam Lalke...Pusurek, Bliska 77, Iwone, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny