35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, z tym spaniem to u mnie jest ok, ale żebym się mogła obrócić na drugi bok, to cała logistyka. Muszę się obudzić, wybrać sposób na zmianę pozycji, a potem się ułożyć
W tygodniu budzę się wcześniej niż kiedyś, ale muszę to zrobić sama, wtedy jestem wyspana.
Ogólnie, to Ci współczuję, bo wiem co przechodziszBliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Aga, z tym spaniem to u mnie jest ok, ale żebym się mogła obrócić na drugi bok, to cała logistyka. Muszę się obudzić, wybrać sposób na zmianę pozycji, a potem się ułożyć
W tygodniu budzę się wcześniej niż kiedyś, ale muszę to zrobić sama, wtedy jestem wyspana.
Ogólnie, to Ci współczuję, bo wiem co przechodzisz, ogólnie nie jest źle, jestem po prostu zarąbiście zmęczona, już inni to zauważają, trudno jeszcze 3 m-ce i będę jeszcze bardziej zmęczona także wszystko gra
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja właśnie wkręciłam męża, że już jestem w domu i poważnie rozważam, czy jutro iść do pracy.
Uwierzył, zapytał czy złożyłam wypowiedzenie. Usłyszał, że jeszcze nie ale przecież porzucenie pracy też może być. Kazał się nie przejmować szefem i się położyć odpocząć.
Za chwilę oddzwoniłam i powiedziałam, że wykonam wszystkie jego zalecenia po 15.00 jak wrócę z workaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 10:44
Bliska 77, samira, caffe, Iwone, Bozia3, mysza1975, inessa, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:A ja jutro mam na 16:15 biopsję tarczycy ,także trzymajcie kciuki za zabieg a potem za dobre wyniki !!
zapomniałam Wam napisać, wczoraj odebrałam wyniki glukozy, są ok na czczo 82, po 1h 103, po 2 108 ale tarczyca znowu mi skoczyła, teraz mma euthyrox 250 chyba walnie mi 270, jestem troche tym przerażona ale w ciąży z córką miałam tak samo tylko startowałam z niższego pułapu to na 250 się skończyło a teraz jeszcze 3 miesiace i trochę i 250 nie wystarczaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 10:47
samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wracając do zdjęć.. to żałuję, że je widziałam
bo każdą z Was inaczej sobie wyobrażałam
do Samiry, Bozi i Inessy już się przyzwyczaiłam, bo już kiedyś widziałam foty ale reszta dziewczyn zburzyła mój obraz hahaha
muszę się teraz jakoś pozbieraćsamira, Myszonek, Bliska 77, Dorka71, Iwone, Bursztyn, malgos741, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:trzymam kciuki bardzo mocno, da sie przeżyć
zapomniałam Wam napisać, wczoraj odebrałam wyniki glukozy, są ok na czczo 82, po 1h 103, po 2 100 ale tarczyca znowu mi skoczyła, teraz mma euthyrox 250 chyba walnie mi 270, jestem troche tym przerażona ale w ciąży z córką miałam tak samo tylko startowałam z niższego pułapu to na 250 się skończyło a teraz jeszcze 3 miesiace i trochę i 250 nie wystarcza
ja pierdziu ,końska dawka ,mi dała ostatnio 75 (brałam 25)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 10:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:dzięki za wsparcie
, ogólnie nie jest źle, jestem po prostu zarąbiście zmęczona, już inni to zauważają, trudno jeszcze 3 m-ce i będę jeszcze bardziej zmęczona także wszystko gra
Ja najlepiej czuję się w pracy, w domu to mi ciągle coś dolega, nawet gdy nic nie robię.Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wracając do zdjęć.. to żałuję, że je widziałam
bo każdą z Was inaczej sobie wyobrażałam
do Samiry, Bozi i Inessy już się przyzwyczaiłam, bo już kiedyś widziałam foty ale reszta dziewczyn zburzyła mój obraz hahaha
muszę się teraz jakoś pozbieraćIwone, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wracając do zdjęć..
muszę się teraz jakoś pozbierać
Ja się wczoraj pozbierałam odkurzaczemszybciej było ale na krótko. Teraz szukam terapeuty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 10:51
Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość