35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
w pracy chyba bym nie wysiedziała 8 godzin, zresztą lekarz mi zabronił ze względu na mojego przyjaciela krwiaczka, mam nadzieję, ze w końcu będę mogła odstawić lutkę i dupka, może przestanę w końcu puchnąccaffe wrote:Wiesz, najgorsze jest to, że jak teraz jest tak ciężko, to się człowiek zastanawia co będzie dalej i jak to będzie się dało wytrzymać.
Ja najlepiej czuję się w pracy, w domu to mi ciągle coś dolega, nawet gdy nic nie robię.
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To mnie jest najwygodniej jak siedzę na bacznośćBliska 77 wrote:w pracy chyba bym nie wysiedziała 8 godzin, zresztą lekarz mi zabronił ze względu na mojego przyjaciela krwiaczka, mam nadzieję, ze w końcu będę mogła odstawić lutkę i dupka, może przestanę w końcu puchnąc
Mam nadzieję, ze na wizycie będzie ok i gin mnie nie będzie chciał wysłać na L4. A tak w ogóle to zamierzam do szpitala jechać prosto z pracy bo mam blisko, przecież nie będę sama siedziała w domu i co mam się sama zawieść z bólami?
Bliska 77, Reni, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Będzie dobrze, tylko za bardzo się nie stresuj.samira wrote:Na wyniki czekam ok. dwa tydnie ,jak w miare ok to spoko ale jak gorzej to dzwonią ,potem wizyta u endo 22maj
Ja mam wizytę u endokrynologa dopiero w lipcu
Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
masz rację, jakby coś to wyżyjesz sie na kolegachcaffe wrote:To mnie jest najwygodniej jak siedzę na baczność
Mam nadzieję, ze na wizycie będzie ok i gin mnie nie będzie chciał wysłać na L4. A tak w ogóle to zamierzam do szpitala jechać prosto z pracy bo mam blisko, przecież nie będę sama siedziała w domu i co mam się sama zawieść z bólami?

Myszonek, caffe lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny,a ja mam dzisiaj 42 urodziny i to nie jest zart(pisalam kiedys o tym ),o ile sie nie myle dzisiaj ma rocznice slubu Ania G-wszystkiego co najlepsze Ci zycze.Milego dnia
Bursztyn, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Olena, Bliska 77, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, gosia7122, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość