35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Ja brałam 125, a teraz przeszłam na 150/175 na zmianę. Tylko nie wiem co mi szaleje, bo tarczycy nie mam już od 3 lat, a TSH skoczyło z 0,25 4 tyg. temu do 5,07.
-
Pusurek wrote:100 lat solenizantkom i jubilatkom! ( tak to sie chyba mowi?
)
Radosci, milosci i pociechy z dzieci - tych, ktore juz sa i ktore dopiero beda.
Ps. Ale mi dziś klientka zrobiła psikusa, wysłała mi sms że prosi o pilny kontakt i padła jej komórka i nr tel. zgadnijcie do kogo do radio Maryja. Ale jaja dałam się nabrać.
Sabina, Bliska 77, samira, anna maria, inessa, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dzisiaj mam doła... tak tak .. ja mam .. rzadko ale zdarza się.. i chyba muszę się z kimś pokłócić
gdzie jest Ewka !iwcia77, Simba, samira, anna maria, inessa, Sabina, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzisiaj mam doła... tak tak .. ja mam .. rzadko ale zdarza się.. i chyba muszę się z kimś pokłócić
gdzie jest Ewka !
Moge Ci podac reke. To znaczy Renke
Ja od wczoraj, chociaz dzis troche mniejszy.
Ale za to mam w bonusie opryszczke. Wystarczylo sie pochwalic, ze dawno nie mialam i o!
Moge sie z Toba poklocic, ale nie wiem czy spotrafieinessa, Myszonek, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak
spotkałam znajomego z poprzedniej pracy.. eleganckiego, wypachnionego.. i uświadomiłam sobie, że musze coś zmienić w swoim życiu, bo wszystko podporządkowane jest ciąży i siedzę w jakiejś zjebanej pracy i się marnuję
muszę zmienić pracę, będę mieć mniej czasu dla Was ale zapewne zrozumiecie
zdałam sobie sprawę, że nie lubię jej
Bursztyn wrote:a czy znany Ci jest powod dola?Bursztyn, samira, inessa, Myszonek, Bliska 77, moremi, ania.g, malgos741, Sabina, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak
spotkałam znajomego z poprzedniej pracy.. eleganckiego, wypachnionego.. i uświadomiłam sobie, że musze coś zmienić w swoim życiu, bo wszystko podporządkowane jest ciąży i siedzę w jakiejś zjebanej pracy i się marnuję
muszę zmienić pracę, będę mieć mniej czasu dla Was ale zapewne zrozumiecie
zdałam sobie sprawę, że nie lubię jejmasz motywacje do zmian
Reni, samira, inessa, Myszonek, Bliska 77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
sama, żeś zaszła sama urodzisz !Pusurek wrote:Dzizas, a mnie belly dzis pokazala, ze mam 150 dni do porodu!! Gdzie tu sie schowac, co robic? Kto za mnie urodzi?
Myszonek, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odejszła od kasy to reklamacji nie przyjmujemy...
Pusurek wrote:No wlasnie, ze sama nie zaszlam, no! To czemu mam sama rodzic? He?samira, Bursztyn, inessa, Pusurek, Myszonek, moremi, iwcia77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość