35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny,a ja mam dzisiaj 42 urodziny i to nie jest zart(pisalam kiedys o tym ),o ile sie nie myle dzisiaj ma rocznice slubu Ania G-wszystkiego co najlepsze Ci zycze.Milego dnia
anna maria, Myszonek, Bliska 77, polarmiś, ania.g lubią tę wiadomość
-
Witam
Dziękuję za życzenia rocznicowe
Anna Maria 100 lat, radości, miłości i zdrowia
Jeśli chodzi o rehabilitację po cesarce to myślę że to jest indywidualna sprawa. Po pierwszej cc, która nie była planowana czułam się koszmarnie i długo do siebie dochodziłam. Opieka w szpitalu była do bani.Po drugim planowym cc wstałam po 3 godzinach bo mi powiedzieli że jak wstanę to będę mogła pić i odłączą mi cewnik ;)Doszłam do siebie w tempie ekspresowym ale miałam świetną opiekę i nikt nie żałował środków przeciwbólowych.
Spadam z dzieckiem do lekarza bo rano miała 39 gorączki.
Miłego dnia dziewczynyMyszonek, samira, Pusurek, Bliska 77, anna maria, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bliska 77 wrote:trzymam kciuki bardzo mocno, da sie przeżyć
zapomniałam Wam napisać, wczoraj odebrałam wyniki glukozy, są ok na czczo 82, po 1h 103, po 2 108 ale tarczyca znowu mi skoczyła, teraz mma euthyrox 250 chyba walnie mi 270, jestem troche tym przerażona ale w ciąży z córką miałam tak samo tylko startowałam z niższego pułapu to na 250 się skończyło a teraz jeszcze 3 miesiace i trochę i 250 nie wystarcza
Ja brałam 125, a teraz przeszłam na 150/175 na zmianę. Tylko nie wiem co mi szaleje, bo tarczycy nie mam już od 3 lat, a TSH skoczyło z 0,25 4 tyg. temu do 5,07.samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Samira, sama biopsja nie boli. Najpierw robią usg, żeby wiedzieć gdzie się wbić, a potem pobierają fragment płynu z tarczycy taką cienką igła.
Możesz mieć takie dziwne uczucie, że coś zostało Ci w gardle, taki gul, ale to szybko mija.
I wierzę, że wszystko będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:12
samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale miałam dziś sen...chyba po tych wczorajszych ekscesach zdjęciowych - ale nie wiem - czemu taki....Byłam z Bursztynem na wakacjach, nad morzem, potem poszłyśmy do domu jakiegoś - bo Bursztyn stwierdziła, że musi sobie poprawić makijaż na twarzy....weszłyśmy do domu i wyszłyśmy na balkon - a na podwórku mnóstwo dzieciaków - chłopcy bawiący się...i dwóch z nich grało w badmintona jakby - tylko zamiast lotki - łapali ptaki - wróble i tym odbijali - te ptaki ginęły w powietrzu - a oni nie zwracali na to uwagi - tylko odbijali takimi ptakami dalej...Darłyśmy się obydwie jak pomylone - co oni wyprawiają - no i się obudziłam cała mokra....Taki miałam poranek dziś...wa mać....
Reni, samira, Simba, Pusurek, Bliska 77, Myszonek, malgos741, Iwone, inessa, polarmiś, ania.g, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ale miałam dziś sen...chyba po tych wczorajszych ekscesach zdjęciowych - ale nie wiem - czemu taki....Byłam z Bursztynem na wakacjach, nad morzem, potem poszłyśmy do domu jakiegoś - bo Bursztyn stwierdziła, że musi sobie poprawić makijaż na twarzy....weszłyśmy do domu i wyszłyśmy na balkon - a na podwórku mnóstwo dzieciaków - chłopcy bawiący się...i dwóch z nich grało w badmintona jakby - tylko zamiast lotki - łapali ptaki - wróble i tym odbijali - te ptaki ginęły w powietrzu - a oni nie zwracali na to uwagi - tylko odbijali takimi ptakami dalej...Darłyśmy się obydwie jak pomylone - co oni wyprawiają - no i się obudziłam cała mokra....Taki miałam poranek dziś...wa mać....
makijaze byly faktycznie omawiane wczoraj, nawet balkon Twoj sie pojawil na focie. A chlopca jednak Twoja podswiadomosc chyba nie chce tak bardzo jakby chciala dziewczynkisamira, Bozia3, Bliska 77, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam dziewczyny,a ja mam dzisiaj 42 urodziny i to nie jest zart(pisalam kiedys o tym ),o ile sie nie myle dzisiaj ma rocznice slubu Ania G-wszystkiego co najlepsze Ci zycze.Milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:41
Bliska 77, anna maria, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Witam
Dziękuję za życzenia rocznicowe
Anna Maria 100 lat, radości, miłości i zdrowia
Jeśli chodzi o rehabilitację po cesarce to myślę że to jest indywidualna sprawa. Po pierwszej cc, która nie była planowana czułam się koszmarnie i długo do siebie dochodziłam. Opieka w szpitalu była do bani.Po drugim planowym cc wstałam po 3 godzinach bo mi powiedzieli że jak wstanę to będę mogła pić i odłączą mi cewnik ;)Doszłam do siebie w tempie ekspresowym ale miałam świetną opiekę i nikt nie żałował środków przeciwbólowych.
Spadam z dzieckiem do lekarza bo rano miała 39 gorączki.
Miłego dnia dziewczynyBliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Samira, sama biopsja nie boli. Najpierw robią usg, żeby wiedzieć gdzie się wbić, a potem pobierają fragment płynu z tarczycy taką cienką igła.
Możesz mieć takie dziwne uczucie, że coś zostało Ci w gardle, taki gul, ale to szybko mija.
I wierzę, że wszystko będzie dobrze!
mi endo mówiła ze boli jak zwykły zastrzyk czyli spoko
a to uczycie stania guli w gardle znam ,mam przepuklinę przełykowa i refluks i to często daje takie uczucie dławienia ehhh...Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny,a ja mam dzisiaj 42 urodziny i to nie jest zart(pisalam kiedys o tym ),o ile sie nie myle dzisiaj ma rocznice slubu Ania G-wszystkiego co najlepsze Ci zycze.Milego dnia
Wszystkiego Naj...
Wiem, że to nie żart. Moja siostra też ma dzisiaj urodziny, tylko ona 46. (najmłodszą córkę miała w wieku 36 lat.)anna maria, inessa, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny