X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny,a ja mam dzisiaj 42 urodziny i to nie jest zart(pisalam kiedys o tym ),o ile sie nie myle dzisiaj ma rocznice slubu Ania G-wszystkiego co najlepsze Ci zycze.Milego dnia
    Aniu, wszystkiego co najlepsze, usmiechu, zdrowia i milosci :)

anna maria, Myszonek, Bliska 77, polarmiś, ania.g lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu M
    graphics-birthday-181333.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 11:56

Myszonek, iwcia77, Bliska 77, anna maria, inessa, polarmiś, ania.g lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Dziękuję za życzenia rocznicowe :)
    Anna Maria 100 lat, radości, miłości i zdrowia :)
    Jeśli chodzi o rehabilitację po cesarce to myślę że to jest indywidualna sprawa. Po pierwszej cc, która nie była planowana czułam się koszmarnie i długo do siebie dochodziłam. Opieka w szpitalu była do bani.Po drugim planowym cc wstałam po 3 godzinach bo mi powiedzieli że jak wstanę to będę mogła pić i odłączą mi cewnik ;)Doszłam do siebie w tempie ekspresowym ale miałam świetną opiekę i nikt nie żałował środków przeciwbólowych.
    Spadam z dzieckiem do lekarza bo rano miała 39 gorączki.
    Miłego dnia dziewczyny :)

Myszonek, samira, Pusurek, Bliska 77, anna maria, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu.g
    graphics-drinks-459255.gif

iwcia77, Bliska 77, polarmiś, ania.g lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania.g gratulacje rocznicy :) i nastepnych wielu wielu lat w szczesciu :)

iwcia77, Bliska 77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja dołączam się do życzeń :)

Bliska 77, anna maria, inessa, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    trzymam kciuki bardzo mocno, da sie przeżyć
    zapomniałam Wam napisać, wczoraj odebrałam wyniki glukozy, są ok na czczo 82, po 1h 103, po 2 108 ale tarczyca znowu mi skoczyła, teraz mma euthyrox 250 chyba walnie mi 270, jestem troche tym przerażona ale w ciąży z córką miałam tak samo tylko startowałam z niższego pułapu to na 250 się skończyło a teraz jeszcze 3 miesiace i trochę i 250 nie wystarcza

Ja brałam 125, a teraz przeszłam na 150/175 na zmianę. Tylko nie wiem co mi szaleje, bo tarczycy nie mam już od 3 lat, a TSH skoczyło z 0,25 4 tyg. temu do 5,07.

samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, sama biopsja nie boli. Najpierw robią usg, żeby wiedzieć gdzie się wbić, a potem pobierają fragment płynu z tarczycy taką cienką igła.
    Możesz mieć takie dziwne uczucie, że coś zostało Ci w gardle, taki gul, ale to szybko mija.

I wierzę, że wszystko będzie dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:12

samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam dziś sen...chyba po tych wczorajszych ekscesach zdjęciowych - ale nie wiem - czemu taki....Byłam z Bursztynem na wakacjach, nad morzem, potem poszłyśmy do domu jakiegoś - bo Bursztyn stwierdziła, że musi sobie poprawić makijaż na twarzy....weszłyśmy do domu i wyszłyśmy na balkon - a na podwórku mnóstwo dzieciaków - chłopcy bawiący się...i dwóch z nich grało w badmintona jakby - tylko zamiast lotki - łapali ptaki - wróble i tym odbijali - te ptaki ginęły w powietrzu - a oni nie zwracali na to uwagi - tylko odbijali takimi ptakami dalej...Darłyśmy się obydwie jak pomylone - co oni wyprawiają - no i się obudziłam cała mokra....Taki miałam poranek dziś...wa mać....

Reni, samira, Simba, Pusurek, Bliska 77, Myszonek, malgos741, Iwone, inessa, polarmiś, ania.g, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze życzenia dla jubilatek i solenizantek!

smileys-birthday-225059.gif

iwcia77, anna maria, inessa, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki wszystkiego najlepszego urodzinowo i rocznicowo :):):)

Bliska 77, anna maria, ania.g lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale miałam dziś sen...chyba po tych wczorajszych ekscesach zdjęciowych - ale nie wiem - czemu taki....Byłam z Bursztynem na wakacjach, nad morzem, potem poszłyśmy do domu jakiegoś - bo Bursztyn stwierdziła, że musi sobie poprawić makijaż na twarzy....weszłyśmy do domu i wyszłyśmy na balkon - a na podwórku mnóstwo dzieciaków - chłopcy bawiący się...i dwóch z nich grało w badmintona jakby - tylko zamiast lotki - łapali ptaki - wróble i tym odbijali - te ptaki ginęły w powietrzu - a oni nie zwracali na to uwagi - tylko odbijali takimi ptakami dalej...Darłyśmy się obydwie jak pomylone - co oni wyprawiają - no i się obudziłam cała mokra....Taki miałam poranek dziś...wa mać....
    fajnie ze bylysmy razem na wakacjach i to jeszcze nad morzem :)
    makijaze byly faktycznie omawiane wczoraj, nawet balkon Twoj sie pojawil na focie. A chlopca jednak Twoja podswiadomosc chyba nie chce tak bardzo jakby chciala dziewczynki :)

samira, Bozia3, Bliska 77, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny,a ja mam dzisiaj 42 urodziny i to nie jest zart(pisalam kiedys o tym ),o ile sie nie myle dzisiaj ma rocznice slubu Ania G-wszystkiego co najlepsze Ci zycze.Milego dnia
    Aniu Wszystkiego Najlepszego,Spełnienia Marzeń ,dalszego etapu ciąży bez bez dokuczliwych dolegliwości i Szczęśliwego rozwiązania o czasie <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:41

Bliska 77, anna maria, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam
    Dziękuję za życzenia rocznicowe :)
    Anna Maria 100 lat, radości, miłości i zdrowia :)
    Jeśli chodzi o rehabilitację po cesarce to myślę że to jest indywidualna sprawa. Po pierwszej cc, która nie była planowana czułam się koszmarnie i długo do siebie dochodziłam. Opieka w szpitalu była do bani.Po drugim planowym cc wstałam po 3 godzinach bo mi powiedzieli że jak wstanę to będę mogła pić i odłączą mi cewnik ;)Doszłam do siebie w tempie ekspresowym ale miałam świetną opiekę i nikt nie żałował środków przeciwbólowych.
    Spadam z dzieckiem do lekarza bo rano miała 39 gorączki.
    Miłego dnia dziewczyny :)
    Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy <3

Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Samira, sama biopsja nie boli. Najpierw robią usg, żeby wiedzieć gdzie się wbić, a potem pobierają fragment płynu z tarczycy taką cienką igła.
    Możesz mieć takie dziwne uczucie, że coś zostało Ci w gardle, taki gul, ale to szybko mija.

I wierzę, że wszystko będzie dobrze!
    dzięki <3

mi endo mówiła ze boli jak zwykły zastrzyk czyli spoko :)

a to uczycie stania guli w gardle znam ,mam przepuklinę przełykowa i refluks i to często daje takie uczucie dławienia ehhh...

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki coś się zawiesiły dzisiaj...jadę w dom...miłego popołudnia!!!

Myszonek lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

No to wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen! :*

mini-graphics-birthday-013398.gif

anna maria, ania.g lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

Wszystkiego Naj...
    Wiem, że to nie żart. Moja siostra też ma dzisiaj urodziny, tylko ona 46. (najmłodszą córkę miała w wieku 36 lat.)

anna maria, inessa, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dybry , widze ze ja koncze ostatnia i przychodze spozniona :D

Samira- zycze powodzenia i kciukam :)

Ania G.- gratylacje i samych pieknych dni zycze

samira, inessa, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat solenizantkom i jubilatkom! ( tak to sie chyba mowi? ;) )
    Radosci, milosci i pociechy z dzieci - tych, ktore juz sa i ktore dopiero beda. :)

Bliska 77, samira, iwcia77, anna maria, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2834 2835 2836 2837 2838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ