Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny,a ja mam dzisiaj 42 urodziny i to nie jest zart(pisalam kiedys o tym ),o ile sie nie myle dzisiaj ma rocznice slubu Ania G-wszystkiego co najlepsze Ci zycze.Milego dnia
    Aniu, wszystkiego co najlepsze, usmiechu, zdrowia i milosci :)

anna maria, Myszonek, Bliska 77, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu M
    graphics-birthday-181333.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 11:56

Myszonek, iwcia77, Bliska 77, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Dziękuję za życzenia rocznicowe :)
    Anna Maria 100 lat, radości, miłości i zdrowia :)
    Jeśli chodzi o rehabilitację po cesarce to myślę że to jest indywidualna sprawa. Po pierwszej cc, która nie była planowana czułam się koszmarnie i długo do siebie dochodziłam. Opieka w szpitalu była do bani.Po drugim planowym cc wstałam po 3 godzinach bo mi powiedzieli że jak wstanę to będę mogła pić i odłączą mi cewnik ;)Doszłam do siebie w tempie ekspresowym ale miałam świetną opiekę i nikt nie żałował środków przeciwbólowych.
    Spadam z dzieckiem do lekarza bo rano miała 39 gorączki.
    Miłego dnia dziewczyny :)

Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, anna maria, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu.g
    graphics-drinks-459255.gif

iwcia77, Bliska 77, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania.g gratulacje rocznicy :) i nastepnych wielu wielu lat w szczesciu :)

iwcia77, Bliska 77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja dołączam się do życzeń :)

Bliska 77, anna maria, nick nieaktualny, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    trzymam kciuki bardzo mocno, da sie przeżyć
    zapomniałam Wam napisać, wczoraj odebrałam wyniki glukozy, są ok na czczo 82, po 1h 103, po 2 108 ale tarczyca znowu mi skoczyła, teraz mma euthyrox 250 chyba walnie mi 270, jestem troche tym przerażona ale w ciąży z córką miałam tak samo tylko startowałam z niższego pułapu to na 250 się skończyło a teraz jeszcze 3 miesiace i trochę i 250 nie wystarcza

Ja brałam 125, a teraz przeszłam na 150/175 na zmianę. Tylko nie wiem co mi szaleje, bo tarczycy nie mam już od 3 lat, a TSH skoczyło z 0,25 4 tyg. temu do 5,07.

nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, sama biopsja nie boli. Najpierw robią usg, żeby wiedzieć gdzie się wbić, a potem pobierają fragment płynu z tarczycy taką cienką igła.
    Możesz mieć takie dziwne uczucie, że coś zostało Ci w gardle, taki gul, ale to szybko mija.

I wierzę, że wszystko będzie dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:12

nick nieaktualny, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam dziś sen...chyba po tych wczorajszych ekscesach zdjęciowych - ale nie wiem - czemu taki....Byłam z Bursztynem na wakacjach, nad morzem, potem poszłyśmy do domu jakiegoś - bo Bursztyn stwierdziła, że musi sobie poprawić makijaż na twarzy....weszłyśmy do domu i wyszłyśmy na balkon - a na podwórku mnóstwo dzieciaków - chłopcy bawiący się...i dwóch z nich grało w badmintona jakby - tylko zamiast lotki - łapali ptaki - wróble i tym odbijali - te ptaki ginęły w powietrzu - a oni nie zwracali na to uwagi - tylko odbijali takimi ptakami dalej...Darłyśmy się obydwie jak pomylone - co oni wyprawiają - no i się obudziłam cała mokra....Taki miałam poranek dziś...wa mać....

Reni, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Bliska 77, Myszonek, malgos741, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze życzenia dla jubilatek i solenizantek!

smileys-birthday-225059.gif

iwcia77, anna maria, nick nieaktualny, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki wszystkiego najlepszego urodzinowo i rocznicowo :):):)

Bliska 77, anna maria, ania.g lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale miałam dziś sen...chyba po tych wczorajszych ekscesach zdjęciowych - ale nie wiem - czemu taki....Byłam z Bursztynem na wakacjach, nad morzem, potem poszłyśmy do domu jakiegoś - bo Bursztyn stwierdziła, że musi sobie poprawić makijaż na twarzy....weszłyśmy do domu i wyszłyśmy na balkon - a na podwórku mnóstwo dzieciaków - chłopcy bawiący się...i dwóch z nich grało w badmintona jakby - tylko zamiast lotki - łapali ptaki - wróble i tym odbijali - te ptaki ginęły w powietrzu - a oni nie zwracali na to uwagi - tylko odbijali takimi ptakami dalej...Darłyśmy się obydwie jak pomylone - co oni wyprawiają - no i się obudziłam cała mokra....Taki miałam poranek dziś...wa mać....
    fajnie ze bylysmy razem na wakacjach i to jeszcze nad morzem :)
    makijaze byly faktycznie omawiane wczoraj, nawet balkon Twoj sie pojawil na focie. A chlopca jednak Twoja podswiadomosc chyba nie chce tak bardzo jakby chciala dziewczynki :)

nick nieaktualny, Bozia3, Bliska 77, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny,a ja mam dzisiaj 42 urodziny i to nie jest zart(pisalam kiedys o tym ),o ile sie nie myle dzisiaj ma rocznice slubu Ania G-wszystkiego co najlepsze Ci zycze.Milego dnia
    Aniu Wszystkiego Najlepszego,Spełnienia Marzeń ,dalszego etapu ciąży bez bez dokuczliwych dolegliwości i Szczęśliwego rozwiązania o czasie <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:41

Bliska 77, anna maria, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam
    Dziękuję za życzenia rocznicowe :)
    Anna Maria 100 lat, radości, miłości i zdrowia :)
    Jeśli chodzi o rehabilitację po cesarce to myślę że to jest indywidualna sprawa. Po pierwszej cc, która nie była planowana czułam się koszmarnie i długo do siebie dochodziłam. Opieka w szpitalu była do bani.Po drugim planowym cc wstałam po 3 godzinach bo mi powiedzieli że jak wstanę to będę mogła pić i odłączą mi cewnik ;)Doszłam do siebie w tempie ekspresowym ale miałam świetną opiekę i nikt nie żałował środków przeciwbólowych.
    Spadam z dzieckiem do lekarza bo rano miała 39 gorączki.
    Miłego dnia dziewczyny :)
    Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy <3

Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Samira, sama biopsja nie boli. Najpierw robią usg, żeby wiedzieć gdzie się wbić, a potem pobierają fragment płynu z tarczycy taką cienką igła.
    Możesz mieć takie dziwne uczucie, że coś zostało Ci w gardle, taki gul, ale to szybko mija.

I wierzę, że wszystko będzie dobrze!
    dzięki <3

mi endo mówiła ze boli jak zwykły zastrzyk czyli spoko :)

a to uczycie stania guli w gardle znam ,mam przepuklinę przełykowa i refluks i to często daje takie uczucie dławienia ehhh...

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki coś się zawiesiły dzisiaj...jadę w dom...miłego popołudnia!!!

Myszonek lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

No to wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen! :*

mini-graphics-birthday-013398.gif

anna maria, ania.g lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

Wszystkiego Naj...
    Wiem, że to nie żart. Moja siostra też ma dzisiaj urodziny, tylko ona 46. (najmłodszą córkę miała w wieku 36 lat.)

anna maria, nick nieaktualny, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dybry , widze ze ja koncze ostatnia i przychodze spozniona :D

Samira- zycze powodzenia i kciukam :)

Ania G.- gratylacje i samych pieknych dni zycze

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat solenizantkom i jubilatkom! ( tak to sie chyba mowi? ;) )
    Radosci, milosci i pociechy z dzieci - tych, ktore juz sa i ktore dopiero beda. :)

Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77, anna maria, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2834 2835 2836 2837 2838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ