35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane
u nas już dziś sie chłodniej zrobiło i bez słonca
Solenizantkom wszystkiego co dobre i piekne,radosci,wiele miłosci oraz spełnienia marzeń
A ja byłam dziś u fryzjera
co do odchudzania to codziennie rowerek stacjonarny oraz spacerki na świeżym powietrzu ( to tak wychodzi po 6 km a nawet wiecej)
Co do tarczycy ja mam znów probelm,ze musze brac leki ale jak wciazey byłam to musiałam mieć zwiekszona dawke lecz TSH bardzo mi spadało ( na sam koniec miałam wynik 0,007)
Już nie wiem co mam robić natłuszczam twarz już kilka razy na dzień a nic nie pomaga mi od ciaży mam bardoz sucha skóre ale tak,ze normalnie sie kruszy wiem dziwnie to brzmi ale ja nigdy nie miałam takiej cerypojawiają sie wypryski ale to zwiazane z celiakią oraz przed @ a to swedzi mnie aż
nie wiem juz co mam robic!!!
DObrego popołudnia Wam życzesamira, Bliska 77, moremi, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzisiaj mam doła... tak tak .. ja mam .. rzadko ale zdarza się.. i chyba muszę się z kimś pokłócić
gdzie jest Ewka !
o so chozi?
chcesz opierdol?tylko potem nie jojcz
Myszonek, inessa, samira, Bliska 77, moremi, Bursztyn, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:W sobotę odbieram skuter, bo tak być nie może ja na zapachy jestem bardzo wrażliwa a te z japy mnie zabijają
inessa, Bliska 77, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:W sobotę odbieram skuter, bo tak być nie może ja na zapachy jestem bardzo wrażliwa a te z japy mnie zabijają
inessa, Myszonek, moremi, Bliska 77, Iwone, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie na wsi wlasnie rozrzucili gnojowke na okolicznych polach. Smrod taki, ze pasc mozna, chyba zamkne okna i wlacze klime. I pomyslec, ze sie wsciekam, jak choup pusci baka...
a Ty nie puszczasz? czy swoje lubisz?Pusurek, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni ja też sobie uświadomiłam, że ostatnie dwa lata zmarnowane przez schizowe "zachodzenie" w ciążę...może to dziwnie zabrzmi ale uświadomiła mi to mama swoim odejściem...samo staranie się nie jest złe, ale to, że podporządkowałam swoje życie to totalna porażka...po co cokolwiek zmieniać przecież zaraz zajdę w ciążę to i tak wszystko się zmieni- tak myślałam i co? dwa lata poszło się....nie przestałam myśleć o dziecku, ale w końcu przypomniało mi się, że mam dwoje już tu na tym świecie, że chłop istnieje również poza owulacją, że od dwóch lat nie zmieniłam nic w wyglądzie domu i swoim przede wszystkim...to dopiero dół
Iwone, polarmiś, moremi, Bliska 77, samira, ania.g, inessa, EwaT, Bursztyn, Sabina, iwcia77, Simba, Reni, Olena, sjoanka, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizas, a mnie belly dzis pokazala, ze mam 150 dni do porodu!! Gdzie tu sie schowac, co robic? Kto za mnie urodzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 17:59
Pusurek, samira, Iwone, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie na wsi wlasnie rozrzucili gnojowke na okolicznych polach. Smrod taki, ze pasc mozna, chyba zamkne okna i wlacze klime. I pomyslec, ze sie wsciekam, jak choup pusci baka...
Pusurek lubi tę wiadomość