35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się kawką
Paszczak, Iwcia super wiadomości, cieszę się.paszczakin, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:A dlaczego po prostu nie powtórzysz badania? Do czwartku zdążysz. Ja też raz miałam kiepskie wyniki, powtórzyłam i okazało się, ze laboratorium zawiodło.
Powtórzę, jutro, albo w czwartek tuż przed wizytą. Wyniki będą za kilka godzin. -
Ja dodatkowo jak łapię mocz to zawsze robię tak jakbym zbierała na posiew moczu. Czyli po nocy pierwsze siusiu, umyta i środkowy strumień. A potem czym prędzej do labo bo temperatura powietrza (szczególnie gdy jest ciepło) też zmienia wynik.
mysza1975, samira, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ja dodatkowo jak łapię mocz to zawsze robię tak jakbym zbierała na posiew moczu. Czyli po nocy pierwsze siusiu, umyta i środkowy strumień. A potem czym prędzej do labo bo temperatura powietrza (szczególnie gdy jest ciepło) też zmienia wynik.
Ja też tak zawsze robiłam, ale wczoraj dopadł mnie budyń ciążowy i zupełnie zapomniałam. Mam nadzieje, że te wynik to właśnie efekt nieprawidłowej zbiórki moczu i tyle.ania.g, Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja też tak zawsze robiłam, ale wczoraj dopadł mnie budyń ciążowy i zupełnie zapomniałam. Mam nadzieje, że te wynik to właśnie efekt nieprawidłowej zbiórki moczu i tyle.
mysza1975 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mysza1975 wrote:A w ogóle to dzień dobry.
U nas super pogoda na pozostanie cały dzień z dobra książką w łóżku - ciemno, zimno, mokro. -
oj no widzisz jaka skucha! nawet nie wiem co to jest ta oksybrazja...
, ale ni c straconego - dawaj namiar i cene
- next time pojde do twojej
Pusurek wrote:Ej nie polecilam Ci mojej komsetyczki? Machnelaby Ci oksybrazje i buzka nowka sztuka, ja chodzilam do niej w ciazy na zabiegi i zadnego recznego oczyszczania sie juz nie robi. A maseczki i inne owszem mozna.Mega, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:oj no widzisz jaka skucha! nawet nie wiem co to jest ta oksybrazja...
, ale ni c straconego - dawaj namiar i cene
- next time pojde do twojej
http://www.gabinet-gracja.pl/index.html
Ja sobie robie zawsze oksybrazje ( oczyszczanie twarzy ) + zawsze jakas kapsuleczke z wit A + algi na dziobek.Pani Kamila doradzi, podpowie, probki kremikow da ( mozna poprosic, gdyby zapomniala ). Ja zawsze tez kupuje u niej kremy Nantes, sa super.
Gabinet na granicy Przymorza i Zaspy, wiec Paszczakowi blisko bedzie.paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moj kochany mezczyzna zrobil mi super prezent urodzinowy. Za miesiac ( dzien przed moimi urodzinami ) jest koncert Mortena Harketa ( z a-ha, jakby ktoras nie wiedziala
) i idziemy na niego! Znaczy bedzie prawdziwa randka.
A a-ha to milosc jeszcze z podstawowki i pierwszy kontakt z Norwegia.Ciesze sie na maxa!
Mega, mysza1975, Simba, paszczakin, iwcia77, ania.g, samira, MartaDidinio, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:moja droga, z Osowy jest WSZEDZIE daleko, bo sto lat sie stoi w lasach oliwskich
dzieki bardzo, zaraz po zarezerwowaniu lotu zarezerwuje rozpieszczanie..iwcia77 lubi tę wiadomość