X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wygralam aukcje na allegro i mam go za 30 zl :D . te butelki tommee sa ponoc najbardziej pekate to dlatego w tym podgrzewaczu mieszcza sie inne typu avent, nuk itp. moje kolezanki w nim tez podgrzewaja sloiczki i dlatego sa zadowolone :)
    caffe wrote:
    Dzięki, właśnie tej firmy mam butelkę :) a to ważne żeby wszystko można było wsadzić :P

Żanet, ania.g, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, i synuś do kogo podobny?

MartaDidinio, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam odbeki to jest ok .. a tak sa bulgoty ;-)
    caffe wrote:
    A odbijasz się potem? Kolki, gazy, wymioty jakie są???

MartaDidinio, Żanet, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to do kogo? do mamusi! :P
    Żanet wrote:
    Iwcia, i synuś do kogo podobny?

mysza1975, MartaDidinio, kapturnica, ania.g, Żanet, inessa, Mega, paszczakin, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Dziewczyny...

mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żanet głowa do góry.. miejmy nadzieję, że dacie radę dociągnąć do końca

Paszczak... wiedziałam .. teraz ściskaj uda.. niech się dobrze rozwija

mysza1975, Żanet, iwcia77, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dziewczyny, musimy odmalować dwa pokoje. Myślałam, że obejdzie się bez tego, ale niestety. Póki meble stały na swoim miejscu było ok, ale trzeba trochę przemeblować i brudek wylazł na wierzch. Myślicie, że powinnam wynieść się z domu na czas malowania? Oczywiście będę tylko obserwatorem poczynań mojego M, ale zastanawiam się czy te chemikalia nie zaszkodzą mnie i Wojtusiowi.
    Ja się wynoszę, czy to będzie lakier do podłogi czy farba do ścian to jednak zawsze chemia i po co się inhalować.

Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja na dwie córki w tym roku na książki wydałam 800 zł. A jeszcze nie mam dla starszej do angielskiego.
    Blogoslawie Norwegie za darmowe podreczniki i zeszyty oraz inne przybory szkolne. Tu dziecko musi miec tylko plecak, reszte dostanie w szkole. Dopiero w liceum czeka nas zakup ksiazek.

iwcia77, ania.g, caffe, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja walę z gwinta..bez smoka.. nie wyparzam.. ewentualnie przetrę rękawem
    dzieńdobrywieczór
    My chyba tez bedziemy walic z gwinta soon. ;) Mecza mnie te smoczki.
    Dobrze, ze cycka nie trza wyparzac. ;) :P

iwcia77, ania.g, Reni, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, jaki pyszczus maly! :)
    Zanet, przytulam, znaczy porod blisko! :)
    Paszczak, juppi za bete! Zaraz poprosze dane do Porodowki! :)

Żanet, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Blogoslawie Norwegie za darmowe podreczniki i zeszyty oraz inne przybory szkolne. Tu dziecko musi miec tylko plecak, reszte dostanie w szkole. Dopiero w liceum czeka nas zakup ksiazek.
    To ja też błogosławię Norwegię ;)

Pusurek, iwcia77, kapturnica, samira lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, padam na pysk, mam na dziś dość wrażeń, miłej nocki :)

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Odpoczywaj! :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Dobrej i trzymaj się dzielnie :)

• Parka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin, gratki, wreszcie bedziesz spokojna :)
    Iwcia, myslalam, ze jutro masz to badanie, a to dzis i po strachu :) dobrze, ze wszystko dobrze :) cudne maleństwo :)

iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:

Ja dziś też po wizycie, po opadnięciu brzucha trochę zaczęłam panikować... Wymaz na paciorkowce pobrany, szyjka ma 1 cm rozwarcia, powinnam dotrwać jakiś tydzień albo dwa, powinnam, bo z łożyskiem nie jest do końca OK. Osiągnęło III stopień dojrzałości i ma ślady zwapnienia, co oznacza, że powoli sie starzeje... Na razie płyn owodniowy w normie, dzidź rośnie, waży jakieś 2700, czyli przybrał 200 gr. od ostatniej wizyty 13.08. Mam nie panikować, spakować torbę i jak by co to do szpitala... Jeśli do przyszłego tyg nic się nie zmieni, mam zrobić obowiązkowo KTG, aby sprawdzić jak się dziecko rozwija, jeśli nie przebierze na wadze lub wody płodowe się zmniejszą to szpital. Miałaś rację Paszcza ciąża to nie okres spokoju, ale nadzieję trzeba mieć...

Niech mnie ktoś przytuli...

Powodzenia, wyglada na to, ze to juz tuz tuz.....
    Przytulaski <3 bedzie dobrze

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak wiedziałam ze wynik będzie super, znaczy ty w ciąży jesteś! Ale jaja! Gratuluje kochana, w środę powtórka, niech beta ładnie rośnie! Weź mnie ze sobą, bo mnie beretka juz tak uwiera ze nie daje rady ;)
    Iwcia super ze z synusiem ok, wiedziałam ze tak będzie. Gratulacje mamuśki, ale wam zazdroszczę.
    Żanet spokojnie, będzie ok, spokojnie.
    Ja sacze czerwone winko, kurka slaba coś jestem bo po 1 lampce mam banke ;)
    I naprawdę dzisiaj zero bzykanka???? Nosz...

iwcia77, mysza1975, paszczakin, Parka, Dorka1979, kapturnica, samira, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złe wyniki moczu mi wyszły (dużo leukocytów). Mam nadzieję, że to z tego powodu, że godzinę wcześniej wstałam i zapominałam go złapać, a potem już mi się nie chciało i ledwo trochę wycisnęłam.
    W czwartek wizyta, zobaczymy co powie gina. Mam nadzieje, że jakoś to opanujemy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 22:05

Mega, EwaT, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mialam leukocyturie i bez leczenia mi przeszla...ginka mi powiedziala zeby nie panikowac bo to czeste schorzenie ciezarnych i poczekac do nastepnego badania, no i nastepne wykazalo spadek leukocytow do normy ale dobrze ze juz w czwartek twoj gin podejmie jakies kroki :)
    mysza1975 wrote:
    Złe wyniki moczu mi wyszły (dużo leukocytów). Mam nadzieję, że to z tego powodu, że godzinę wcześniej wstałam i zapominałam go złapać, a potem już mi się nie chciało i ledwo trochę wycisnęłam.
    W czwartek wizyta, zobaczymy co powie gina. Mam nadzieje, że jakoś to opanujemy.

mysza1975, Parka, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez mialam leukocyturie i bez leczenia mi przeszla...ginka mi powiedziala zeby nie panikowac bo to czeste schorzenie ciezarnych i poczekac do nastepnego badania, no i nastepne wykazalo spadek leukocytow do normy ale dobrze ze juz w czwartek twoj gin podejmie jakies kroki :)

Super! Pocieszyłaś mnie. W takich sytuacjach człowiek rzuca się na internet a tam tylko straszą,

Parka, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 4238 4239 4240 4241 4242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ