35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja wygralam aukcje na allegro i mam go za 30 zl
. te butelki tommee sa ponoc najbardziej pekate to dlatego w tym podgrzewaczu mieszcza sie inne typu avent, nuk itp. moje kolezanki w nim tez podgrzewaja sloiczki i dlatego sa zadowolone
caffe wrote:Dzięki, właśnie tej firmy mam butelkęa to ważne żeby wszystko można było wsadzić
Żanet, ania.g, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żanet głowa do góry.. miejmy nadzieję, że dacie radę dociągnąć do końca
Paszczak... wiedziałam .. teraz ściskaj uda.. niech się dobrze rozwijamysza1975, Żanet, iwcia77, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dziewczyny, musimy odmalować dwa pokoje. Myślałam, że obejdzie się bez tego, ale niestety. Póki meble stały na swoim miejscu było ok, ale trzeba trochę przemeblować i brudek wylazł na wierzch. Myślicie, że powinnam wynieść się z domu na czas malowania? Oczywiście będę tylko obserwatorem poczynań mojego M, ale zastanawiam się czy te chemikalia nie zaszkodzą mnie i Wojtusiowi.
Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja na dwie córki w tym roku na książki wydałam 800 zł. A jeszcze nie mam dla starszej do angielskiego.
iwcia77, ania.g, caffe, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja walę z gwinta..bez smoka.. nie wyparzam.. ewentualnie przetrę rękawem
dzieńdobrywieczórMecza mnie te smoczki.
Dobrze, ze cycka nie trza wyparzac.iwcia77, ania.g, Reni, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Blogoslawie Norwegie za darmowe podreczniki i zeszyty oraz inne przybory szkolne. Tu dziecko musi miec tylko plecak, reszte dostanie w szkole. Dopiero w liceum czeka nas zakup ksiazek.
Pusurek, iwcia77, kapturnica, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Żanet wrote:
Ja dziś też po wizycie, po opadnięciu brzucha trochę zaczęłam panikować... Wymaz na paciorkowce pobrany, szyjka ma 1 cm rozwarcia, powinnam dotrwać jakiś tydzień albo dwa, powinnam, bo z łożyskiem nie jest do końca OK. Osiągnęło III stopień dojrzałości i ma ślady zwapnienia, co oznacza, że powoli sie starzeje... Na razie płyn owodniowy w normie, dzidź rośnie, waży jakieś 2700, czyli przybrał 200 gr. od ostatniej wizyty 13.08. Mam nie panikować, spakować torbę i jak by co to do szpitala... Jeśli do przyszłego tyg nic się nie zmieni, mam zrobić obowiązkowo KTG, aby sprawdzić jak się dziecko rozwija, jeśli nie przebierze na wadze lub wody płodowe się zmniejszą to szpital. Miałaś rację Paszcza ciąża to nie okres spokoju, ale nadzieję trzeba mieć...
Niech mnie ktoś przytuli...
Powodzenia, wyglada na to, ze to juz tuz tuz.....
Przytulaskibedzie dobrze
-
Paszczak wiedziałam ze wynik będzie super, znaczy ty w ciąży jesteś! Ale jaja! Gratuluje kochana, w środę powtórka, niech beta ładnie rośnie! Weź mnie ze sobą, bo mnie beretka juz tak uwiera ze nie daje rady
Iwcia super ze z synusiem ok, wiedziałam ze tak będzie. Gratulacje mamuśki, ale wam zazdroszczę.
Żanet spokojnie, będzie ok, spokojnie.
Ja sacze czerwone winko, kurka slaba coś jestem bo po 1 lampce mam banke
I naprawdę dzisiaj zero bzykanka???? Nosz...
iwcia77, mysza1975, paszczakin, Parka, Dorka1979, kapturnica, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
Złe wyniki moczu mi wyszły (dużo leukocytów). Mam nadzieję, że to z tego powodu, że godzinę wcześniej wstałam i zapominałam go złapać, a potem już mi się nie chciało i ledwo trochę wycisnęłam.
W czwartek wizyta, zobaczymy co powie gina. Mam nadzieje, że jakoś to opanujemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 22:05
Mega, EwaT, Parka lubią tę wiadomość
-
ja tez mialam leukocyturie i bez leczenia mi przeszla...ginka mi powiedziala zeby nie panikowac bo to czeste schorzenie ciezarnych i poczekac do nastepnego badania, no i nastepne wykazalo spadek leukocytow do normy ale dobrze ze juz w czwartek twoj gin podejmie jakies krokimysza1975 wrote:Złe wyniki moczu mi wyszły (dużo leukocytów). Mam nadzieję, że to z tego powodu, że godzinę wcześniej wstałam i zapominałam go złapać, a potem już mi się nie chciało i ledwo trochę wycisnęłam.
W czwartek wizyta, zobaczymy co powie gina. Mam nadzieje, że jakoś to opanujemy.mysza1975, Parka, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez mialam leukocyturie i bez leczenia mi przeszla...ginka mi powiedziala zeby nie panikowac bo to czeste schorzenie ciezarnych i poczekac do nastepnego badania, no i nastepne wykazalo spadek leukocytow do normy ale dobrze ze juz w czwartek twoj gin podejmie jakies kroki
Super! Pocieszyłaś mnie. W takich sytuacjach człowiek rzuca się na internet a tam tylko straszą,Parka, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość