35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Ale nie przesadzaj z tym wyparzaniem- niech sobie Maly Mis buduje flore bakteryjna. Potem cos wlozy do dzioba- kota na ten przyklad- bo wiem ze masz... I plesniawki bedzie mial...
Z corka nie mialam takich problemow, smoczki i butelki byly nam obce. Na starosc taka zabawe sobie zafundowalam, no.MartaDidinio, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie. wieksza butelka i wiekszy przeplyw smoka. same sie wyeliminuja...aczkolwiek smoki kaszowe to smoki jedynki z robionymi recznie przeze mnie dziuramiPusurek wrote:Powaga?? Ja mam moje niecale 3 tyg i sa jeszcze ok. Hmm, myslalam, ze to jakos dluzej pozyje, ale bede obserwowac szukajac sladow zmetnienia.
I tak pewnie wymiana zbiegnie sie idealnie ze zmiana wielkosci butelek, bo te co mam to 125 ml, a maly juz pije na 1 posilek 100 ml.
Ale dzieki za uswiadomienie nieswiadomej matki.Pusurek, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Hipp tez dobry... Ale uwazaj. Mi kolezanki polecaly Enfamil, ze najlepszy... I Maly tak sie rozesral za przeproszeniem, na tym mleku, ze u lekarza wyladowalam.
Dziewczyny, odniosę się do postów później, bo mały wzywa, a i na pocztę musze podjechać.
Dzięki za odpowiedzi.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywierz mi, dalej jest pycha... w chwilach slabosci wyjadam kaszki i mleko na sucho...samira wrote:Marta ja mlekiem HUMANA karmiłam syna 19 lat temu i to było wtedy najlepsze mleko na rynku
pamiętam jak byłam mała to tata często z pracy mi przynosił kaszki Milupa pycha byłyPusurek, samira, kapturnica, iwcia77, caffe, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno i bardzo dobrze!Pusurek wrote:Flore mu buduje, bo w nocy np nie myje laktatora, tylko uzywam go do 3 sciagniec. Smoczka zwyklego ( uspokajacza ) tez uzywam caly dzien tego samego. Czy to wielki grzech?
Z corka nie mialam takich problemow, smoczki i butelki byly nam obce. Na starosc taka zabawe sobie zafundowalam, no. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Przyszła dzisiaj paczka z książkami dla syna - 350 zeta i to jeszcze bez jednej drogiej. Ja P**** TĄ BEZPŁATNĄ EDUKACJĘ.
EwaT, mysza1975, iwcia77, samira, Mega, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Caffe moje kolezanki polecaly mi tommee cos tam...tippi..??? on ponoc jest tak szeroki ze wszystkie butelki sie w niego mieszcza,i sloiczki.Uzywane na allegro chodza po 50 zl , ale zobacz tez na olx.pl w twoich okolicach..caffe wrote:Zna któraś z Was coś takiego z praktyki?
http://www.terraillon.pl/produkty.php?idkategorii=5&idproduktu=119
zaczęłam szukać podgrzewacza do butelek, no i oczywiście net zamieszał mi w głowie...caffe, samira, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem , no i wszystko na usg wyszlo prawidlowo, lozysko, przeplywy, synus sie wiercil i ciezko bylo zbadac mu serce i wyszlo ze ma w lewej komorze BRIGHT SPOT , i ponoc gdybym nie zrobila biopsji kosmowki to moglby on swiadczyc o jakiejs wadzie genetycznej a tak to wiemy ze pod tym wzgledem mucha nie siada, wiec moge byc spokojna bo w 3 trymestrze moze sam zaniknac. wszystko jest w normi i pomiary odpowidaja wadze 280 gram. teraz doczytalam ze w lewej tetnicy macicznej notch (-) nieobecny, LUA PI = 0,97...hm zaraz przekopie neta w tym temacie.
na koniec jest adnotacja : zgodnosc uzyskanego obrazu z rzeczywistoscia jest ograniczona warunkami propagacji ultradzwiekow przez tkanki matki i plodu oraz ich refleksji a takze polozenia plodu, iloscia plynu owodniowego i wiekiem ciazowym. szacowana zgodnosc wszystkich wynikow badan w ciazy jest oceniana na 60 - 80 %.....czy to taka formulka standart czy to adnotacja dotyczaca mojego przypadku???ania.g, mysza1975, kapturnica, Żanet, MartaDidinio, inessa, caffe, Lucky, samira, Pusurek, Mega, Parka, paszczakin, Dorka1979, malgos741, Simba, moremi, megan8 lubią tę wiadomość