X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia wszystko będzie ok, masz moje wsparcie :) nie stresuj sie

Lucky, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mi udalo sie pobranie krwi u lekarza, wynik.. jutro.. i to jest tryb "pilne" ;)
    coz, Belgia..

ale mam cos wrazenie, ze zycie msci sie teraz za to cale szczescie co mialam w zyciu do tej pory i z kazdej strony usiluje mnie kopnac- uwierzycie, ze z 6 zarodkow, ktore zostaly zakwalifikowane w dniu 3 do pozniejszego transferu (wiec dobre, przy slabych tego nie robia) zamrazania nie przetrwal zaden??

Wierzyc sie nie chce, ale dzis dostalam to na pismie.
    Wiec trzymajcie kciuki jeszcze bardziej, bo to oznacza 3 miesieczna przerwe w razie niepowodzenia.. Bo wtedy znowu stymulacja, a wczesniej mi jej nie zrobia..

nie wiem ile cudownych wiadomosci jestem jeszcze w stanie zniesc..
    No to czekamy do jutra... Ale w ogóle jakie "w razie niepowodzenia"? Co to w ogóle za tekst jest, co??? Oj, nie podoba mi sie takie podejście! Udało sie i teraz bedą same dobre wiadomości! Tego sie trzymamy i tak masz myślec! No! Bo jak zlape, jak ściągnę majty i wleje pasem na gola dupę to zobaczysz! ;) trzymam kciuki za wynik bety.

ania.g, paszczakin, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia paczke wyslalam... Jutro powinna byc
    iwcia77 wrote:
    obecna- nieprzytomna, kurde ale szarowka...juz czuc jesien.

Mandra- spokoju zycze i relksuj sie teraz na maxa

Sabinka- wypocznij porzadnie, naladuj akumulatorki i zbieraj sily :)

Paszczu - juz sie niecierpliwie a "do jutra" to dla mmnie jak " za tydzien"..

ja dzis mam sadny dzien- o 15:40 mam polowkowe...jestem niespokojna i boje sie strasznie :(, potrzebuje waszego psychicznego wsparcia

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    obecna- nieprzytomna, kurde ale szarowka...juz czuc jesien.

Mandra- spokoju zycze i relksuj sie teraz na maxa

Sabinka- wypocznij porzadnie, naladuj akumulatorki i zbieraj sily :)

Paszczu - juz sie niecierpliwie a "do jutra" to dla mmnie jak " za tydzien"..

ja dzis mam sadny dzien- o 15:40 mam polowkowe...jestem niespokojna i boje sie strasznie :(, potrzebuje waszego psychicznego wsparcia
    Iwcia, wspieram z każdej możliwej strony i trzymam kciuki. Jestem pewna że wszystko jest ok i za chwilę podzielisz się z nami dobrymi wiadomościami :)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to czekamy do jutra... Ale w ogóle jakie "w razie niepowodzenia"? Co to w ogóle za tekst jest, co??? Oj, nie podoba mi sie takie podejście! Udało sie i teraz bedą same dobre wiadomości! Tego sie trzymamy i tak masz myślec! No! Bo jak zlape, jak ściągnę majty i wleje pasem na gola dupę to zobaczysz! ;) trzymam kciuki za wynik bety.
    Mega to ja przytrzymam a Ty lej ;)

mysza1975, iwcia77, Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A polowkowe fajne..Bobasa sobie zobaczysz dokladnie... Mordke, siurka i w ogole...Mi wyszlo, ze wyglada identycznie jak jego ojciec, klon , normalnie... I tak do dzisiaj zostalo...

paszczakin, mysza1975, iwcia77, ania.g, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, rzecz jasna!

Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Wspieram i trzymam kciuki za te, które mają komplikacje i problemy <3

Ja byłam dzisiaj na "przeglądzie" u gina. Wszystko mam ok. Za 2-3 miesiące zrobi mi cytologię, a w zależności od wyniku zakładam wkładkę, coby rodzina już mi się nie powiększyła :)

Mały rośnie jak na drożdżach i niektóre rzeczy nosi w rozmiarze 74... Także czekają mnie zakupy bo powoli nie ma w czym chodzić. A poza tym to już trzeba się zaopatrzyć w jesienną odzież.

mysza1975, iwcia77, Viv78, gosia7122, ania.g, Żanet, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tak , zeby zabic czas i nie myslec to ogladam nianie elektroniczne...jedni polecaja Angelcare, ale cos nie moge przekonac sie do tych plytek elektrycznych pod materac a moja kolezanka ma motorolke , ktora sama widzialam i jakos bardziej mnie ona przekonuje...moze wy cos polecicie?

samira, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się ,miłego popołudnia :)

iwcia trzymam kciuki za extra połówkowe <3 co by synek się ładnie pokazał :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja tak , zeby zabic czas i nie myslec to ogladam nianie elektroniczne...jedni polecaja Angelcare, ale cos nie moge przekonac sie do tych plytek elektrycznych pod materac a moja kolezanka ma motorolke , ktora sama widzialam i jakos bardziej mnie ona przekonuje...moze wy cos polecicie?
    Ja nie pomogę bo jeszcze nie mam :)

W zalezności od tego kto się będzie małym zajmował gdy wrócę do pracy, to wymyśliliśmy, ze jeśli ktoś obcy to zamontujemy kamery, więc dzięki aplikacji będę mogła małego "podglądać" i wtedy niani nie kupujemy.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zna któraś z Was coś takiego z praktyki?

http://www.terraillon.pl/produkty.php?idkategorii=5&idproduktu=119

zaczęłam szukać podgrzewacza do butelek, no i oczywiście net zamieszał mi w głowie...

samira lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie reszta?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek wszystkim

mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, żyjesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

zaczęłam szukać podgrzewacza do butelek, no i oczywiście net zamieszał mi w głowie...

nie znam ale ten się fajny wydaje http://allegro.pl/podgrzewacz-do-butelek-lcd-certyfikowany-sisibaby-i4475115936.html

albo http://allegro.pl/podgrzewacz-sterylizator-gotowanie-by-06-i4511524585.html

a tu z allegro to co pokazywałaś http://allegro.pl/urzadzenie-do-przygotowania-posilku-petit-gourmet-i4527222971.html jest używany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 17:30

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam philips-avent. Bardzo fajna. Tylko zaluje, ze nie wzielam z monitorkiem zeby malego obserwowac. Teraz potrafi sie przekrecac i na czworakach idzie przez cale lozko bezszelestnie jak Ninja...Bo oczywiscie spi ze mna- nie musze mowic
    iwcia77 wrote:

mysza1975, samira, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam "tuk" Maly, prosty w obsludze jak gwizdek...szkoda kasy na podgerzewacze, z praktyki powiem, ze teraz, Maly skonczyl 7 miechow, uzywam go tylko w nocy na 2 flaszki. A tak podgrzewam w garnku z goraca woda lub dolewam do picia wody z czajnika... A kiedys wariowalam- nawet wode Humana kupowalam. Obecnie gotuje kranowke...
    caffe wrote:

caffe, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie znam ale ten się fajny wydaje http://allegro.pl/podgrzewacz-do-butelek-lcd-certyfikowany-sisibaby-i4475115936.html

albo http://allegro.pl/podgrzewacz-sterylizator-gotowanie-by-06-i4511524585.html

a tu z allegro to co pokazywałaś http://allegro.pl/urzadzenie-do-przygotowania-posilku-petit-gourmet-i4527222971.html jest używany
    Zgłupieć można :)

samira, MartaDidinio, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe - to jest super ,już to kiedyś oglądałam robi mleko w odpowiedniej temperaturze (jeśli karmi się malucha mlekiem z proszku),podgrzewa butelki z mlekiem i słoiczki i jest tez jako sterylizator ,mój hit chociaż nie używałam :P http://allegro.pl/beaba-podgrzewacz-ekspres-bip-expresso-sterylizato-i4531549506.html

jest tam o nim opisane na stronie co linka dałam

‹‹ 4234 4235 4236 4237 4238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ