35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się kawką
Ewa mnie też głowa boli.
Mandra uważaj na siebie i maluszka.
Paszczak walcz o betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:16
Mega, EwaT, Lucky, mysza1975, mandragora lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry,
u mnie piękne słońce, jak się uwinę z robotą, to biegnę z dzieciakami na plażę. Za ciepło to nie jest, ale plackiem leżeć nie musimy. To już ostatni tydzień wakacji, beeeee, jak ja nie chcę wracać do szkoły, beeeeeeLucky, macduska, ania.g, mysza1975, mandragora, Mega, kapturnica, samira, inessa, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A małż mówi żebym chociaż poczekała aż remont zrobi...
ania.g, mysza1975, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dzień dobry,
u mnie piękne słońce, jak się uwinę z robotą, to biegnę z dzieciakami na plażę. Za ciepło to nie jest, ale plackiem leżeć nie musimy. To już ostatni tydzień wakacji, beeeee, jak ja nie chcę wracać do szkoły, beeeeee
Rozumiem cię, mi też się nie chce. Idę dzisiaj na pierwsze spotkanie. Taki rozruch przed początkiem roku.
Piersi mi o mało nie pękną.Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
Mandragoro świetnie, że tak ładnie dało się uspokoić Twój organizm, ja też pamietam zalecenie ginekologa żeby nie dotykać brzucha w ogóle bo to generuje skurcze, żadnego macania, głaskania itd. Wracajcie zdrowo do domu
Paszczaku kciuczę za betę, chociaż to zapewne formalność
Parka a jak Ty się czujesz? nie ciążowo?
Mega a Ty?
Aniu dobrze że sytuacja opanowana, nie fajnie gdy znajomy lekarz jest na urlopie gdy coś się dzieje, ja to jednak mam zaufanie do kogoś kto mnie zna i mój brzuch, a tak z doskoku to mi się wydaje że ktoś może odbębnic rutynowo kontrolę i coś przeoczyć. Oby nic Ci się już nie działo.
pozdrawiam wszystkie
i ja się cieszę ze słońca, ale poranek był chłodny, nie?moremi, Parka, ania.g, mysza1975, mandragora, Mega, malgos741, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky, no nie, niestety, ciążowo to ja się nie czuję...hm... choć przyjrzyjmy się bliżej: bolą piersi i trochę więcej białego kremowego śluzu, ale toż to końcówka cyklu i ma prawo tak być.
O, moja córcia wstała - rychło w czas, idę jej zrobić śniadanko. Jak mi jej szkoda, że za tydzień idzie do szkołymoremi, mysza1975, kapturnica, Mega, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mysza, mnie też dopada. Ciągle mam jazdę że znów urodzę miesiąc wcześniej. A małż mówi żebym chociaż poczekała aż remont zrobi...
Ja w razie czego mam plan B. Pakujemy łóżeczko do naszego pokoju a remont i urządzanie pokoju dziecięcego na wiosnę.kapturnica, Mega, ania.g, moremi, iwcia77, Lucky, inessa, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Tja, te optymistyczne malze... Moj chcial okna w salonie wymieniac w polowie sierpnia, skoro termin byl na koniec miesiaca. Spoczko by zdazyl...
mandragora, Pusurek, kapturnica, Mega, moremi, ania.g, Parka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzień dobry,
u mnie piękne słońce, jak się uwinę z robotą, to biegnę z dzieciakami na plażę. Za ciepło to nie jest, ale plackiem leżeć nie musimy. To już ostatni tydzień wakacji, beeeee, jak ja nie chcę wracać do szkoły, beeeeeeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:53
kapturnica, Parka, moremi, mysza1975, iwcia77, Lucky, inessa, Sabina lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:hej wszystkim
Mandragoro świetnie, że tak ładnie dało się uspokoić Twój organizm, ja też pamietam zalecenie ginekologa żeby nie dotykać brzucha w ogóle bo to generuje skurcze, żadnego macania, głaskania itd. Wracajcie zdrowo do domu
Paszczaku kciuczę za betę, chociaż to zapewne formalność
Parka a jak Ty się czujesz? nie ciążowo?
Mega a ty?
Prosze mnie nie podpuszczać! Staram sie być spokojna i sie nie napalac! Nie pomagasz, oj nie pomagasz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:45
Parka, moremi, mysza1975, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mysza u nas nie ma planu B, bo podłoga już dłużej bez cyklinowania nie da rady. A niestety cały czas czekamy aż cykliniara wróci z naprawy. Jak wróci to dwa dni i te nasze 75m małż wycyklinuje ale potem lakierowanie a tu trzeba czekać 12 godzin aby polakierować drugi raz a my lakierujemy trzy razy. Malowanie ścian to na razie tylko salon i przedpokój, reszta musi zaczekać. Zanim się to wywietrzy to muszę się wynieść do mamy na ok tydzień z hakiem.
Pusurek, mysza1975, Lucky, samira, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyA moj chlop zaczyna gadke, ze on chce corke jeszcze... Nie wiem tylko, czy teraz zaraz czy potem pozniej...
Bo zawsze chcial miec 3 dzieci, wiec razem z moja corka wszystko mu pasi wtedy... Zwariowal chyba...
mysza1975, paszczakin, Bozia3, iwcia77, Reni, Mega, Lucky, MartaDidinio, samira, inessa, malgos741, Dorka1979, Parka, Simba, Żanet, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzień dobry,
u mnie piękne słońce, jak się uwinę z robotą, to biegnę z dzieciakami na plażę. Za ciepło to nie jest, ale plackiem leżeć nie musimy. To już ostatni tydzień wakacji, beeeee, jak ja nie chcę wracać do szkoły, beeeeeemysza1975, Mega, Lucky, samira, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
obecna- nieprzytomna, kurde ale szarowka...juz czuc jesien.
Mandra- spokoju zycze i relksuj sie teraz na maxa
Sabinka- wypocznij porzadnie, naladuj akumulatorki i zbieraj sily
Paszczu - juz sie niecierpliwie a "do jutra" to dla mmnie jak " za tydzien"..
ja dzis mam sadny dzien- o 15:40 mam polowkowe...jestem niespokojna i boje sie strasznie, potrzebuje waszego psychicznego wsparcia
mysza1975, Mega, Lucky, ania.g, MartaDidinio, mandragora, samira, inessa, malgos741, Dorka1979, Parka, kapturnica, Żanet, Sabina, Simba, moremi lubią tę wiadomość