X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja mam "tuk" Maly, prosty w obsludze jak gwizdek...szkoda kasy na podgerzewacze, z praktyki powiem, ze teraz, Maly skonczyl 7 miechow, uzywam go tylko w nocy na 2 flaszki. A tak podgrzewam w garnku z goraca woda lub dolewam do picia wody z czajnika... A kiedys wariowalam- nawet wode Humana kupowalam. Obecnie gotuje kranowke...
    Mój jak jest głodny to już TERAZ i nie może czekac :)

Chyba cycki mi się kończą, więc i podgrzewaczami zaczęłam się interesować...

Które mleko dla maluchów stosujecie?

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zgłupieć można :)
    to prawda za dużo tego wszystkiego na rynku ;)

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, ale polecam pojemniki philips-avent do mrozenia mleka- ja uzywam do zup...Gotuje na caly tydz. i mroze w tych pojemniczkach.... Z czasem Malutki tak sie wyreguluje, ze bedzie jadl 5 razy dziennie... z czego raz tylko mleko... szkoda kasy na takie kombajny jak pokazalas- tak mi sie wydaje.. A lepiej dobry mikser kupic...Ja mam taki maly AEG...

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe jakich rzeczy potrzebujesz dla Malego i w jakim rozmiarze?

caffe lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Ja jeszcze nie używam ale neonatolog i dwie mamy polecali mi Hipp Bio Combiotik. Do kupienia w Rossmanie za 40,99 puszka 800 gram a często w promocji za 36 zł.

caffe lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Humane polecam. Moj tez musi na ten tychmiast zjesc bo inaczej umrze z glodu. Ten tuk mi sie sprawdzil... Jest na 1 butelke lub sloiczek...
    caffe wrote:

samira, caffe, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu strona mleka HIPP http://hipp.pl/wyjatkowe-mleko-hipp-combiotikR-na-wzor-natury/produkty/ wszystkie mleka są opisane :)

caffe, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipp tez dobry... Ale uwazaj. Mi kolezanki polecaly Enfamil, ze najlepszy... I Maly tak sie rozesral za przeproszeniem, na tym mleku, ze u lekarza wyladowalam.

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja Humane polecam. Moj tez musi na ten tychmiast zjesc bo inaczej umrze z glodu. Ten tuk mi sie sprawdzil... Jest na 1 butelke lub sloiczek...
    Marta ja mlekiem HUMANA karmiłam syna 19 lat temu i to było wtedy najlepsze mleko na rynku :)

pamiętam jak byłam mała to tata często z pracy mi przynosił kaszki Milupa pycha były :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 17:44

MartaDidinio, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Caffe jakich rzeczy potrzebujesz dla Malego i w jakim rozmiarze?
    Marta w akcji wysylania paczek! :)
    I powiem wam, ze nie ma jak paczka od Marty. :)

MartaDidinio, kapturnica, iwcia77, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak Hipp, ale Humana jest slodzona tylko laktoza i dlatego ja wybralam. A z kaszek Milupe. Tez nie jest dosladzana...

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski z doswiarczeniem butelkowym. Po jakim czasie butelki i smoczki sa do wymiany, jesli sie ich uzywa non stop i sterylizuje ( ja gotuje i wyparzam ). Ja nie mam o tym pojecia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jestes...Ja juz tak mam... A jak mam- to dam!
    Pusurek wrote:
    Marta w akcji wysylania paczek! :)
    I powiem wam, ze nie ma jak paczka od Marty. :)

Pusurek, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym do tego podeszla jak do szczoteczki do zebow... Co miesiac ja wymieniam...
    Pusurek wrote:
    Laski z doswiarczeniem butelkowym. Po jakim czasie butelki i smoczki sa do wymiany, jesli sie ich uzywa non stop i sterylizuje ( ja gotuje i wyparzam ). Ja nie mam o tym pojecia.

kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, Iwka zglos sie!
    Robie i ja pake dla Ciebie, laktator od Marty zaraz bedzie gotowy do dania dalej, dorzucam tez inne gadzety. ;) Ale rozumiem, ze na adresik italianski, bo teraz i tak masz juz milion rzeczy? ;)
    Adres na priva mnie tu podeslij. :)

MartaDidinio, iwcia77, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie przesadzaj z tym wyparzaniem- niech sobie Maly Mis buduje flore bakteryjna. Potem cos wlozy do dzioba- kota na ten przyklad- bo wiem ze masz... I plesniawki bedzie mial...

Pusurek, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn co miesiac, ale jak non stop tych samych uzywasz to oczywista czesciej wymieniaj...one sie takie metne robia- to wtedy wymieniam...
    Pusurek wrote:

Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Caffe, ale polecam pojemniki philips-avent do mrozenia mleka- ja uzywam do zup...Gotuje na caly tydz. i mroze w tych pojemniczkach.... Z czasem Malutki tak sie wyreguluje, ze bedzie jadl 5 razy dziennie... z czego raz tylko mleko... szkoda kasy na takie kombajny jak pokazalas- tak mi sie wydaje.. A lepiej dobry mikser kupic...Ja mam taki maly AEG...
    Dzięki za opinię :) ja początkująca, aczkolwiek nie napalona :) pooglądam sobie, pooglądam i mi przejdzie ;)

MartaDidinio, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja bym do tego podeszla jak do szczoteczki do zebow... Co miesiac ja wymieniam...
    Powaga?? Ja mam moje niecale 3 tyg i sa jeszcze ok. Hmm, myslalam, ze to jakos dluzej pozyje, ale bede obserwowac szukajac sladow zmetnienia. ;)
    I tak pewnie wymiana zbiegnie sie idealnie ze zmiana wielkosci butelek, bo te co mam to 125 ml, a maly juz pije na 1 posilek 100 ml.
    Ale dzieki za uswiadomienie nieswiadomej matki. ;)

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby co- to sluze doswiadczeniem- bo bledow tez narobilam troche i to kosztownych, wiec moge co-nieco powiedziec...mnostwo niepotrzebnych rzeczy kupilam...fala mnie poniosla kilka razy...
    caffe wrote:
    Dzięki za opinię :) ja początkująca, aczkolwiek nie napalona :) pooglądam sobie, pooglądam i mi przejdzie ;)

Parka, kapturnica, iwcia77, caffe, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 4235 4236 4237 4238 4239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ