35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidinio wrote:Ja mam "tuk" Maly, prosty w obsludze jak gwizdek...szkoda kasy na podgerzewacze, z praktyki powiem, ze teraz, Maly skonczyl 7 miechow, uzywam go tylko w nocy na 2 flaszki. A tak podgrzewam w garnku z goraca woda lub dolewam do picia wody z czajnika... A kiedys wariowalam- nawet wode Humana kupowalam. Obecnie gotuje kranowke...
Chyba cycki mi się kończą, więc i podgrzewaczami zaczęłam się interesować...
Które mleko dla maluchów stosujecie?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaffe, ale polecam pojemniki philips-avent do mrozenia mleka- ja uzywam do zup...Gotuje na caly tydz. i mroze w tych pojemniczkach.... Z czasem Malutki tak sie wyreguluje, ze bedzie jadl 5 razy dziennie... z czego raz tylko mleko... szkoda kasy na takie kombajny jak pokazalas- tak mi sie wydaje.. A lepiej dobry mikser kupic...Ja mam taki maly AEG...
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Mój jak jest głodny to już TERAZ i nie może czekac
Które mleko dla maluchów stosujecie?caffe lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyJa Humane polecam. Moj tez musi na ten tychmiast zjesc bo inaczej umrze z glodu. Ten tuk mi sie sprawdzil... Jest na 1 butelke lub sloiczek...caffe wrote:Mój jak jest głodny to już TERAZ i nie może czekac
Które mleko dla maluchów stosujecie?samira, caffe, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Ja Humane polecam. Moj tez musi na ten tychmiast zjesc bo inaczej umrze z glodu. Ten tuk mi sie sprawdzil... Jest na 1 butelke lub sloiczek...
pamiętam jak byłam mała to tata często z pracy mi przynosił kaszki Milupa pycha byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 17:44
MartaDidinio, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym do tego podeszla jak do szczoteczki do zebow... Co miesiac ja wymieniam...Pusurek wrote:Laski z doswiarczeniem butelkowym. Po jakim czasie butelki i smoczki sa do wymiany, jesli sie ich uzywa non stop i sterylizuje ( ja gotuje i wyparzam ). Ja nie mam o tym pojecia.
kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka, Iwka zglos sie!
Robie i ja pake dla Ciebie, laktator od Marty zaraz bedzie gotowy do dania dalej, dorzucam tez inne gadzety.Ale rozumiem, ze na adresik italianski, bo teraz i tak masz juz milion rzeczy?
Adres na priva mnie tu podeslij.MartaDidinio, iwcia77, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytzn co miesiac, ale jak non stop tych samych uzywasz to oczywista czesciej wymieniaj...one sie takie metne robia- to wtedy wymieniam...Pusurek wrote:Laski z doswiarczeniem butelkowym. Po jakim czasie butelki i smoczki sa do wymiany, jesli sie ich uzywa non stop i sterylizuje ( ja gotuje i wyparzam ). Ja nie mam o tym pojecia.
Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Caffe, ale polecam pojemniki philips-avent do mrozenia mleka- ja uzywam do zup...Gotuje na caly tydz. i mroze w tych pojemniczkach.... Z czasem Malutki tak sie wyreguluje, ze bedzie jadl 5 razy dziennie... z czego raz tylko mleko... szkoda kasy na takie kombajny jak pokazalas- tak mi sie wydaje.. A lepiej dobry mikser kupic...Ja mam taki maly AEG...
ja początkująca, aczkolwiek nie napalona
pooglądam sobie, pooglądam i mi przejdzie
MartaDidinio, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Ja bym do tego podeszla jak do szczoteczki do zebow... Co miesiac ja wymieniam...
I tak pewnie wymiana zbiegnie sie idealnie ze zmiana wielkosci butelek, bo te co mam to 125 ml, a maly juz pije na 1 posilek 100 ml.
Ale dzieki za uswiadomienie nieswiadomej matki.MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjakby co- to sluze doswiadczeniem- bo bledow tez narobilam troche i to kosztownych, wiec moge co-nieco powiedziec...mnostwo niepotrzebnych rzeczy kupilam...fala mnie poniosla kilka razy...caffe wrote:Dzięki za opinię
ja początkująca, aczkolwiek nie napalona
pooglądam sobie, pooglądam i mi przejdzie
Parka, kapturnica, iwcia77, caffe, Simba lubią tę wiadomość