Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja mam "tuk" Maly, prosty w obsludze jak gwizdek...szkoda kasy na podgerzewacze, z praktyki powiem, ze teraz, Maly skonczyl 7 miechow, uzywam go tylko w nocy na 2 flaszki. A tak podgrzewam w garnku z goraca woda lub dolewam do picia wody z czajnika... A kiedys wariowalam- nawet wode Humana kupowalam. Obecnie gotuje kranowke...
    Mój jak jest głodny to już TERAZ i nie może czekac :)

Chyba cycki mi się kończą, więc i podgrzewaczami zaczęłam się interesować...

Które mleko dla maluchów stosujecie?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zgłupieć można :)
    to prawda za dużo tego wszystkiego na rynku ;)

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, ale polecam pojemniki philips-avent do mrozenia mleka- ja uzywam do zup...Gotuje na caly tydz. i mroze w tych pojemniczkach.... Z czasem Malutki tak sie wyreguluje, ze bedzie jadl 5 razy dziennie... z czego raz tylko mleko... szkoda kasy na takie kombajny jak pokazalas- tak mi sie wydaje.. A lepiej dobry mikser kupic...Ja mam taki maly AEG...

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe jakich rzeczy potrzebujesz dla Malego i w jakim rozmiarze?

caffe lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Ja jeszcze nie używam ale neonatolog i dwie mamy polecali mi Hipp Bio Combiotik. Do kupienia w Rossmanie za 40,99 puszka 800 gram a często w promocji za 36 zł.

caffe lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Humane polecam. Moj tez musi na ten tychmiast zjesc bo inaczej umrze z glodu. Ten tuk mi sie sprawdzil... Jest na 1 butelke lub sloiczek...
    caffe wrote:

nick nieaktualny, caffe, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu strona mleka HIPP http://hipp.pl/wyjatkowe-mleko-hipp-combiotikR-na-wzor-natury/produkty/ wszystkie mleka są opisane :)

caffe, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipp tez dobry... Ale uwazaj. Mi kolezanki polecaly Enfamil, ze najlepszy... I Maly tak sie rozesral za przeproszeniem, na tym mleku, ze u lekarza wyladowalam.

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja Humane polecam. Moj tez musi na ten tychmiast zjesc bo inaczej umrze z glodu. Ten tuk mi sie sprawdzil... Jest na 1 butelke lub sloiczek...
    Marta ja mlekiem HUMANA karmiłam syna 19 lat temu i to było wtedy najlepsze mleko na rynku :)

pamiętam jak byłam mała to tata często z pracy mi przynosił kaszki Milupa pycha były :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 17:44

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Caffe jakich rzeczy potrzebujesz dla Malego i w jakim rozmiarze?
    Marta w akcji wysylania paczek! :)
    I powiem wam, ze nie ma jak paczka od Marty. :)

nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak Hipp, ale Humana jest slodzona tylko laktoza i dlatego ja wybralam. A z kaszek Milupe. Tez nie jest dosladzana...

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski z doswiarczeniem butelkowym. Po jakim czasie butelki i smoczki sa do wymiany, jesli sie ich uzywa non stop i sterylizuje ( ja gotuje i wyparzam ). Ja nie mam o tym pojecia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jestes...Ja juz tak mam... A jak mam- to dam!
    Pusurek wrote:
    Marta w akcji wysylania paczek! :)
    I powiem wam, ze nie ma jak paczka od Marty. :)

nick nieaktualny, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym do tego podeszla jak do szczoteczki do zebow... Co miesiac ja wymieniam...
    Pusurek wrote:
    Laski z doswiarczeniem butelkowym. Po jakim czasie butelki i smoczki sa do wymiany, jesli sie ich uzywa non stop i sterylizuje ( ja gotuje i wyparzam ). Ja nie mam o tym pojecia.

kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, Iwka zglos sie!
    Robie i ja pake dla Ciebie, laktator od Marty zaraz bedzie gotowy do dania dalej, dorzucam tez inne gadzety. ;) Ale rozumiem, ze na adresik italianski, bo teraz i tak masz juz milion rzeczy? ;)
    Adres na priva mnie tu podeslij. :)

nick nieaktualny, iwcia77, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie przesadzaj z tym wyparzaniem- niech sobie Maly Mis buduje flore bakteryjna. Potem cos wlozy do dzioba- kota na ten przyklad- bo wiem ze masz... I plesniawki bedzie mial...

nick nieaktualny, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn co miesiac, ale jak non stop tych samych uzywasz to oczywista czesciej wymieniaj...one sie takie metne robia- to wtedy wymieniam...
    Pusurek wrote:

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Caffe, ale polecam pojemniki philips-avent do mrozenia mleka- ja uzywam do zup...Gotuje na caly tydz. i mroze w tych pojemniczkach.... Z czasem Malutki tak sie wyreguluje, ze bedzie jadl 5 razy dziennie... z czego raz tylko mleko... szkoda kasy na takie kombajny jak pokazalas- tak mi sie wydaje.. A lepiej dobry mikser kupic...Ja mam taki maly AEG...
    Dzięki za opinię :) ja początkująca, aczkolwiek nie napalona :) pooglądam sobie, pooglądam i mi przejdzie ;)

nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja bym do tego podeszla jak do szczoteczki do zebow... Co miesiac ja wymieniam...
    Powaga?? Ja mam moje niecale 3 tyg i sa jeszcze ok. Hmm, myslalam, ze to jakos dluzej pozyje, ale bede obserwowac szukajac sladow zmetnienia. ;)
    I tak pewnie wymiana zbiegnie sie idealnie ze zmiana wielkosci butelek, bo te co mam to 125 ml, a maly juz pije na 1 posilek 100 ml.
    Ale dzieki za uswiadomienie nieswiadomej matki. ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby co- to sluze doswiadczeniem- bo bledow tez narobilam troche i to kosztownych, wiec moge co-nieco powiedziec...mnostwo niepotrzebnych rzeczy kupilam...fala mnie poniosla kilka razy...
    caffe wrote:
    Dzięki za opinię :) ja początkująca, aczkolwiek nie napalona :) pooglądam sobie, pooglądam i mi przejdzie ;)

Parka, kapturnica, iwcia77, caffe, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 4235 4236 4237 4238 4239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ