35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no Paszczu- sciskam cie ciazowo i witaj na zielonej falipaszczakin wrote:aaaaaaaaaaaaaaa, dziewczyny, dostalam wyniki..
beta 320
12 dzien po transferze..
progesteron niski dosyc, takze dobrze, ze suplementujemy- 12,13
jezu jaki kamien z serca! jeszcze teraz w srode powtorka, ale taki wynik mnie zachwyca juz teraz..
dziekuje Wam kochane za to cale wsparcie na forum, bo bez Was bym tego nie przezyla!ania.g, Lucky, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwcia, wiedziałam że będzie dobrze. Co do obrazu usg, to ja nie mam takich notatek procentowych o zgodności ale wiadomo że usg właśnie tak działa i nigdy nie oddaje 100% rzeczywistości.
mysza1975, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ja walę z gwinta..bez smoka.. nie wyparzam.. ewentualnie przetrę rękawem
dzieńdobrywieczórPusurek wrote:Laski z doswiarczeniem butelkowym. Po jakim czasie butelki i smoczki sa do wymiany, jesli sie ich uzywa non stop i sterylizuje ( ja gotuje i wyparzam ). Ja nie mam o tym pojecia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:50
mysza1975, iwcia77, kapturnica, ania.g, MartaDidinio, inessa, Lucky, EwaT, caffe, samira, Pusurek, Parka, Mega, macduska, paszczakin, Dorka1979, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Przyszła dzisiaj paczka z książkami dla syna - 350 zeta i to jeszcze bez jednej drogiej. Ja P**** TĄ BEZPŁATNĄ EDUKACJĘ.
Pociesze, ze dla syna do 1szej klasy gimnazjum na zestaw ksiazek wydalam bagatela 640zl brakuje jeszcze ksiazki do angielskiego ktora zamowi nauczycielka , koszt okolo80zl.. Takze jak mi ktos powie ,ze szkolnictwo jest bezplatne to buhahah mozna go wysmiac
iwcia77, mysza1975, ania.g, Lucky, samira, Parka, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Paszkaku, Gratulacje Iwcia
Ja dziś też po wizycie, po opadnięciu brzucha trochę zaczęłam panikować... Wymaz na paciorkowce pobrany, szyjka ma 1 cm rozwarcia, powinnam dotrwać jakiś tydzień albo dwa, powinnam, bo z łożyskiem nie jest do końca OK. Osiągnęło III stopień dojrzałości i ma ślady zwapnienia, co oznacza, że powoli sie starzeje... Na razie płyn owodniowy w normie, dzidź rośnie, waży jakieś 2700, czyli przybrał 200 gr. od ostatniej wizyty 13.08. Mam nie panikować, spakować torbę i jak by co to do szpitala... Jeśli do przyszłego tyg nic się nie zmieni, mam zrobić obowiązkowo KTG, aby sprawdzić jak się dziecko rozwija, jeśli nie przebierze na wadze lub wody płodowe się zmniejszą to szpital. Miałaś rację Paszcza ciąża to nie okres spokoju, ale nadzieję trzeba mieć...
Niech mnie ktoś przytuli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 20:03
mysza1975, Lucky, iwcia77, caffe, ania.g, mila02, samira, inessa, Pusurek, gosia7122, Parka, macduska, Mega, paszczakin, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, musimy odmalować dwa pokoje. Myślałam, że obejdzie się bez tego, ale niestety. Póki meble stały na swoim miejscu było ok, ale trzeba trochę przemeblować i brudek wylazł na wierzch. Myślicie, że powinnam wynieść się z domu na czas malowania? Oczywiście będę tylko obserwatorem poczynań mojego M, ale zastanawiam się czy te chemikalia nie zaszkodzą mnie i Wojtusiowi.
Lucky, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dziewczyny, musimy odmalować dwa pokoje. Myślałam, że obejdzie się bez tego, ale niestety. Póki meble stały na swoim miejscu było ok, ale trzeba trochę przemeblować i brudek wylazł na wierzch. Myślicie, że powinnam wynieść się z domu na czas malowania? Oczywiście będę tylko obserwatorem poczynań mojego M, ale zastanawiam się czy te chemikalia nie zaszkodzą mnie i Wojtusiowi.
Mysza, lepiej dmuchać na zimne, odpoczniesz, nie będziesz patrzec na ten bałagan, ja bym wybyła z chatyMartaDidinio, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Caffe moje kolezanki polecaly mi tommee cos tam...tippi..??? on ponoc jest tak szeroki ze wszystkie butelki sie w niego mieszcza,i sloiczki.Uzywane na allegro chodza po 50 zl , ale zobacz tez na olx.pl w twoich okolicach..
a to ważne żeby wszystko można było wsadzić
-
przytulaski dla CiebieŻanet wrote:Gratulacje Paszkaku, Gratulacje Iwcia
Ja dziś też po wizycie, po opadnięciu brzucha trochę zaczęłam panikować... Wymaz na paciorkowce pobrany, szyjka ma 1 cm rozwarcia, powinnam dotrwać jakiś tydzień albo dwa, powinnam, bo z łożyskiem nie jest do końca OK. Osiągnęło III stopień dojrzałości i ma ślady zwapnienia, co oznacza, że powoli sie starzeje... Na razie płyn owodniowy w normie, dzidź rośnie, waży jakieś 2700, czyli przybrał 200 gr. od ostatniej wizyty 13.08. Mam nie panikować, spakować torbę i jak by co to do szpitala... Jeśli do przyszłego tyg nic się nie zmieni, mam zrobić obowiązkowo KTG, aby sprawdzić jak się dziecko rozwija, jeśli nie przebierze na wadze lub wody płodowe się zmniejszą to szpital. Miałaś rację Paszcza ciąża to nie okres spokoju, ale nadzieję trzeba mieć...
Niech mnie ktoś przytuli...Żanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie takie foty wzruszaja, po porodzie jakas sentymentalna sie zrobilam, albo to starosc- pamietam moj dziadek wiecznie plakal, moze zamieniam sie w dziadka?iwcia77 wrote:probuje wstawic fote synka, niie wiem czy mi wyjdzie...
mysza1975, Żanet, iwcia77, samira, inessa, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny