X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Paszczu- sciskam cie ciazowo i witaj na zielonej fali <3
    paszczakin wrote:
    aaaaaaaaaaaaaaa, dziewczyny, dostalam wyniki..

beta 320
    12 dzien po transferze..
    progesteron niski dosyc, takze dobrze, ze suplementujemy- 12,13

jezu jaki kamien z serca! jeszcze teraz w srode powtorka, ale taki wynik mnie zachwyca juz teraz..
    dziekuje Wam kochane za to cale wsparcie na forum, bo bez Was bym tego nie przezyla!

ania.g, Lucky, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, wiedziałam że będzie dobrze. Co do obrazu usg, to ja nie mam takich notatek procentowych o zgodności ale wiadomo że usg właśnie tak działa i nigdy nie oddaje 100% rzeczywistości.

mysza1975, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, super!

Ja też na swoich usg nie mam takiej adnotacji. Może zależy od gabinetu.

iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja walę z gwinta..bez smoka.. nie wyparzam.. ewentualnie przetrę rękawem
    dzieńdobrywieczór
    Pusurek wrote:
    Laski z doswiarczeniem butelkowym. Po jakim czasie butelki i smoczki sa do wymiany, jesli sie ich uzywa non stop i sterylizuje ( ja gotuje i wyparzam ). Ja nie mam o tym pojecia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:50

mysza1975, iwcia77, kapturnica, ania.g, MartaDidinio, inessa, Lucky, EwaT, caffe, samira, Pusurek, Parka, Mega, macduska, paszczakin, Dorka1979, Simba, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Przyszła dzisiaj paczka z książkami dla syna - 350 zeta i to jeszcze bez jednej drogiej. Ja P**** TĄ BEZPŁATNĄ EDUKACJĘ.

Pociesze, ze dla syna do 1szej klasy gimnazjum na zestaw ksiazek wydalam bagatela 640zl brakuje jeszcze ksiazki do angielskiego ktora zamowi nauczycielka , koszt okolo80zl.. Takze jak mi ktos powie ,ze szkolnictwo jest bezplatne to buhahah mozna go wysmiac 8)

iwcia77, mysza1975, ania.g, Lucky, samira, Parka, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ciesze sie ,ze wszystko jest dobrze.. 8)
    Paszcza sliczna betka teraz bedzie rosla jeszcze szybciej!!

mysza1975, iwcia77, Lucky, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niesamowita jestes:-)
    Reni wrote:
    dzieńdobrywieczór

mysza1975, Lucky, Reni lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    probuje wstawic fote synka, niie wiem czy mi wyjdzie...

Żanet, mysza1975, Lucky, kapturnica, ania.g, Pusurek, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Paszkaku, Gratulacje Iwcia :)

Ja dziś też po wizycie, po opadnięciu brzucha trochę zaczęłam panikować... Wymaz na paciorkowce pobrany, szyjka ma 1 cm rozwarcia, powinnam dotrwać jakiś tydzień albo dwa, powinnam, bo z łożyskiem nie jest do końca OK. Osiągnęło III stopień dojrzałości i ma ślady zwapnienia, co oznacza, że powoli sie starzeje... Na razie płyn owodniowy w normie, dzidź rośnie, waży jakieś 2700, czyli przybrał 200 gr. od ostatniej wizyty 13.08. Mam nie panikować, spakować torbę i jak by co to do szpitala... Jeśli do przyszłego tyg nic się nie zmieni, mam zrobić obowiązkowo KTG, aby sprawdzić jak się dziecko rozwija, jeśli nie przebierze na wadze lub wody płodowe się zmniejszą to szpital. Miałaś rację Paszcza ciąża to nie okres spokoju, ale nadzieję trzeba mieć...

Niech mnie ktoś przytuli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 20:03

mysza1975, Lucky, iwcia77, caffe, ania.g, mila02, samira, inessa, Pusurek, gosia7122, Parka, macduska, Mega, paszczakin, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, musimy odmalować dwa pokoje. Myślałam, że obejdzie się bez tego, ale niestety. Póki meble stały na swoim miejscu było ok, ale trzeba trochę przemeblować i brudek wylazł na wierzch. Myślicie, że powinnam wynieść się z domu na czas malowania? Oczywiście będę tylko obserwatorem poczynań mojego M, ale zastanawiam się czy te chemikalia nie zaszkodzą mnie i Wojtusiowi.

Lucky, ania.g, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    przejrze co mam... w piatek czesc wydalam, ale cos mi jeszcze zostalo...
    Dzięki :)

Lucky lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dziewczyny, musimy odmalować dwa pokoje. Myślałam, że obejdzie się bez tego, ale niestety. Póki meble stały na swoim miejscu było ok, ale trzeba trochę przemeblować i brudek wylazł na wierzch. Myślicie, że powinnam wynieść się z domu na czas malowania? Oczywiście będę tylko obserwatorem poczynań mojego M, ale zastanawiam się czy te chemikalia nie zaszkodzą mnie i Wojtusiowi.

Mysza, lepiej dmuchać na zimne, odpoczniesz, nie będziesz patrzec na ten bałagan, ja bym wybyła z chaty

MartaDidinio, macduska lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:

Przytulam <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 20:08

Żanet lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Caffe moje kolezanki polecaly mi tommee cos tam...tippi..??? on ponoc jest tak szeroki ze wszystkie butelki sie w niego mieszcza,i sloiczki.Uzywane na allegro chodza po 50 zl , ale zobacz tez na olx.pl w twoich okolicach..
    Dzięki, właśnie tej firmy mam butelkę :) a to ważne żeby wszystko można było wsadzić :P

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Mysza, lepiej dmuchać na zimne, odpoczniesz, nie będziesz patrzec na ten bałagan, ja bym wybyła z chaty

Z jednej strony tak, ale z drugiej lubię mieć wszystko pod kontrolą.

MartaDidinio, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przytulaski dla Ciebie <3
    Żanet wrote:
    Gratulacje Paszkaku, Gratulacje Iwcia :)

Ja dziś też po wizycie, po opadnięciu brzucha trochę zaczęłam panikować... Wymaz na paciorkowce pobrany, szyjka ma 1 cm rozwarcia, powinnam dotrwać jakiś tydzień albo dwa, powinnam, bo z łożyskiem nie jest do końca OK. Osiągnęło III stopień dojrzałości i ma ślady zwapnienia, co oznacza, że powoli sie starzeje... Na razie płyn owodniowy w normie, dzidź rośnie, waży jakieś 2700, czyli przybrał 200 gr. od ostatniej wizyty 13.08. Mam nie panikować, spakować torbę i jak by co to do szpitala... Jeśli do przyszłego tyg nic się nie zmieni, mam zrobić obowiązkowo KTG, aby sprawdzić jak się dziecko rozwija, jeśli nie przebierze na wadze lub wody płodowe się zmniejszą to szpital. Miałaś rację Paszcza ciąża to nie okres spokoju, ale nadzieję trzeba mieć...

Żanet lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku, gratuluję :)

Iwka, fajnie, ze wszystko jest ok :)

mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzieńdobrywieczór
    A odbijasz się potem? Kolki, gazy, wymioty jakie są???

MartaDidinio, mysza1975, Żanet, Reni, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie takie foty wzruszaja, po porodzie jakas sentymentalna sie zrobilam, albo to starosc- pamietam moj dziadek wiecznie plakal, moze zamieniam sie w dziadka?
    iwcia77 wrote:
    probuje wstawic fote synka, niie wiem czy mi wyjdzie...

mysza1975, Żanet, iwcia77, samira, inessa, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolor! kolor i konsystencja!!!
    caffe wrote:
    A odbijasz się potem? Kolki, gazy, wymioty jakie są???

caffe, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 4237 4238 4239 4240 4241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ