35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia, ale Ci zazdroszczę...bez żadnych komplikacji - naturalnie i szybko - super
. Trochę tylko termin z zaskoczenia, ale to może lepiej bo nie zdążyłaś się denerwować...
mysza1975, Sabina, gosia7122, iwcia77, Dorka1979, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość
-
Witam się wieczorową porą.
Wczoraj nie mogłam spać, męczyłam się do 3.00 nad ranem. Chyba dopadł mnie jakiś podświadomy przedporodowy stres.
EwaT, Mega, Parka, Sabina, gosia7122, ania.g, iwcia77, Lucky, mandragora, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Boli mnie glowa i nie moge spac..
Parka, moremi, Dorka1979, Lucky, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
Mandragora mocno zaciskam kciuki. Za ciebie Paszczak tez, dobrze ze mam dwie ręce...
mysza1975, Parka, Sabina, Lucky, mandragora, paszczakin lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam się wieczorową porą.
Wczoraj nie mogłam spać, męczyłam się do 3.00 nad ranem. Chyba dopadł mnie jakiś podświadomy przedporodowy stres.Lucky, kapturnica, Mega, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magia szpitala
relanium ,rozkurczowe i wszystko gra
Staś się dzielnie trzyma. Zalecenia- neospasmina i ręce precz od macicy! Dzisiaj juz podrasowana chyba wrócę do domu.
dziekowac za && dziewczyny i miłego poniedziałku życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 06:58
ania.g, Simba, samira, paszczakin, macduska, Dorka1979, Mega, EwaT, malgos741, moremi, Parka, Lucky, mysza1975, Bozia3, iwcia77, inessa, Viv78, gosia7122, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mandragora, bardzo się cieszę że jest lepiej.
A ja nie mogłam spać do 4 i teraz też już nie mogę. Zgaga mnie wykończy, nawet Reni już nie pomaga.mandragora, Mega, malgos741, Parka, Lucky, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam sie z rana..Sloneczko swieci zyc sie chce!!
Mandra najwazniejsze ,ze Staś ma juz spokojnie lokum i tego sie trzymac....No i na spokojniutko pchac ciazowy brzunio do przodu
Sabcia udanego odpoczynku!!1mandragora, Mega, Parka, Lucky, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Paszcza oby ci się z tą beta udało
a co do macicy to ja sprawdzałam czy aby nie twardnieje, bo skurcze juz mam od pon. Dodatkowo detektor i nerwy ze twardnieje, stres przed przesłuchania mi w sprawie córki no i mam. Ale już ok. Dostane jeszcze dodatkowo zastrzyki do domu rozkurczowe to w razie draki.
Mega, Lucky, mysza1975, iwcia77, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
A co do naszej służby zdrowia to lepiej mnie traktować tu juz nie mogą
mam nadzieje że uda mi się urodzić w tym szpitalu. Niby szpital w małym miasteczku w moim rodzinnym ale atmosfera super. Trzy pacjentki na oddziale a do opieki dwie położne i lekarz. Czego chcieć więcej? ...
Mega, malgos741, moremi, Parka, Lucky, ania.g, mysza1975, kapturnica, iwcia77, paszczakin, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry, właśnie otworzyłam oczy
Mandragora super ze już jest ok, dbaj o siebie do jasnej.... bo ci wpiernicze! Stres i nerwy oddaj mężowi a ty na luzie, Stas teraz najważniejszy!
Paszczakuniu cieszę sie ze plamienia poszły precz, Walcz o bete, może ci sie uda
Sabinko miłego wypoczynku, baw sie dobrze!
Aniu masakra jak Reni nie pomagamnie mój gin 12 lat temu na zgagę przepisał alugastrin w płynie, wprawdzie nie użyłam bo to jakaś zawiesina była i prawie puściłam pawika ale może spróbuj tego.
Miłego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:17
EwaT, Parka, Lucky, mysza1975, mandragora, Żanet, Sabina, moremi lubią tę wiadomość