X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brzuch napir...., piwo nie pomogło wino też nie, dzicki łażą zamiast spać i zawracają dupę mam ochotę wrzasnąć SPIERDALAC FSZYSCY!!!!!!!!!!!!

Mega, malgos741, Aasiula, Sabina, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sadystki ;)

macduska lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tak swoją drogą o co tam chodzi..?
    Wojtuś z popielnika.. trudno żeby dziecko zasnęło jak to trąci horrorem
    nadpalony Wojtuś siedzi w popielniku..zaraz się okaże, ze Puchatek drwa dorzuca, żeby się lepiej hajcowało
    to nie był Wojtuś z popielnika tylko iskiereczka mrugała z popielnika...cos mi sie wydaje że nasza pani jednak najlepsza jest w stawianiu pał

malgos741, inessa, Reni, Pusurek, Mega, kapturnica, Sabina, macduska, samira, iwcia77, Simba, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f1443ccad0e.jpg
    Mega wrote:
    Na grochu... :P

Aasiula, malgos741, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    brzuch napir...., piwo nie pomogło wino też nie, dzicki łażą zamiast spać i zawracają dupę mam ochotę wrzasnąć SPIERDALAC FSZYSCY!!!!!!!!!!!!
    Mi wino tez nie pomogło dopiero Singleton dał rade
    jes super hehehe ;D

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to nie był Wojtuś z popielnika tylko iskiereczka mrugała z popielnika...cos mi sie wydaje że nasza pani jednak najlepsza jest w stawianiu pał
    Jak zaspiewasz to 50 razy, to juz ci bedzie wsio rawno co mrugalo z popielnika. ;)
    A pani? No coz, kosa z niej, nie da sie ukryc. A to po lapach da, a to pala... Se la wi! ;) :P

Mega, Reni, malgos741, kapturnica, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskiereczka mruga?? qrwa jak pedofil jakiś.. no chodź, chodź opowiem ci bajeczkę.. no chodź nie bój się ;-)
    EwaT wrote:

Mega, Aasiula, malgos741, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f1443ccad0e.jpg
    o ja perdziele 8) ha hah ha

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie po łapach.. tylko do łapy ..i jednego do buzi ;-)
    Pusurek wrote:
    Jak zaspiewasz to 50 razy, to juz ci bedzie wsio rawno co mrugalo z popielnika. ;)
    A pani? No coz, kosa z niej, nie da sie ukryc. A to po lapach da, a to pala... Se la wi! ;) :P

Aasiula, kapturnica, Pusurek, iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie po łapach.. tylko do łapy ..i jednego do buzi ;-)
    jednego do łapy jednego do buzi a trzeciego? hmmm rozmarzyłam sie ;)

malgos741, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka,kilka dni nie zagladalam i nadrobic Was to juz nieda rady...tyle sie tu dzieje,ogolnie u mnie ok,zaciazona corcia tez ok,chociaz ma czeste krwotoki z nosa...nieweim czy to normalne,jutro piatek :D i owulka sie zbliza,tak wiec zaciskajcie kciuki za nas dziewczeta,pozdrowki :)

kapturnica, malgos741, EwaT, inessa, Sabina, Aasiula, macduska, samira, BISCA, Mega, ania.g, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Sadystki ;)
    A jak nie jak tak ;)

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeciego cycka masz???????????????
    EwaT wrote:
    jednego do łapy jednego do buzi a trzeciego? hmmm rozmarzyłam sie ;)

malgos741, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy wam sie tez wyswietla taka reklama po lewej? zioła na płodność puszka a na niej cannabis

samira lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czy wam sie tez wyswietla taka reklama po lewej? zioła na płodność puszka a na niej cannabis
    taaak wyswioetla sie reklama mi ziol na plodnosc

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ewa rozumiem co czujesz, ja to też przechodziłam jak miałam szczepić moje dzieci, osiemnaście i sześć lat temu. Za każdym razem rozważałam za i przeciw. Z ciężkim sercem, ale decydowałam się na szczepienia licząc, że nic się nie wydarzy i później jeszcze te 3-4 tyg po szczepieniu.
    Mojej mamie pierwsze dziecko zmarło po szczepieniu, ale w latach 1966 najpierw szczepili, a dopiero później szło się do lekarza. Mojej mamie zaszczepili chore, gorączkujące dziecko i nawet nikt nie pomyślał żeby dziecko skierować do szpitala.
    Z młodszym działały już ruchy anty szczepionkowe.

Ps. do wcześniejszego Twojego linku, w Polsce Infanrix Hexa szczepi się tylko raz, później infanrixy inne

A ja chcę zaszczepić i nie mogę... Dzisiaj znów mnie odesłali z kwitkiem. Byłam u innej lekarki i kazała najpierw zrobić badanie moczu. No to będziemy badać. Prz okazji dowiedziałam się, że komplet szczepionek kosztuje ponad 700 zł i trochę zwątpiłam. Chciałam jeszcze na te pneumokoki i rotawirusy przed szpitalem zaszczepić. Nic, będę wierzyć, że karmienie piersią dostarczy wystarczających przeciwciał.

Poza tym czekam na termin operacji i teraz się stresuję, że się nie doczekam na czas. Mieli dzwonić w najbliższych dniach i od poniedziałku nie dzownili. Już mam żołądek w garlde od czekania.

Za to Weronika robi się papuśna :)

kapturnica, EwaT, Sabina, Reni, Iwone, malgos741, Aasiula, macduska, Pusurek, samira, iwcia77, Mega, Mala79, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    trzeciego cycka masz???????????????
    ano własnie :)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie
    nono zioło ja nie wiem hehehe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A ja chcę zaszczepić i nie mogę... Dzisiaj znów mnie odesłali z kwitkiem. Byłam u innej lekarki i kazała najpierw zrobić badanie moczu. No to będziemy badać. Prz okazji dowiedziałam się, że komplet szczepionek kosztuje ponad 700 zł i trochę zwątpiłam. Chciałam jeszcze na te pneumokoki i rotawirusy przed szpitalem zaszczepić. Nic, będę wierzyć, że karmienie piersią dostarczy wystarczających przeciwciał.

Poza tym czekam na termin operacji i teraz się stresuję, że się nie doczekam na czas. Mieli dzwonić w najbliższych dniach i od poniedziałku nie dzownili. Już mam żołądek w garlde od czekania.

doczeka, doczekasz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:02

Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:

Alis pisząc posta do którego się odniosłaś, myślałam o Tobie i Weronice. Może to i dobrze że na razie nie chcą Ci szczepić małej, tylko dlaczego szpital kazał szczepić?!
    W między czasie znalazłam http://www.mazumazu.pl/2014/09/kocham-nie-szczepie.html

‹‹ 4634 4635 4636 4637 4638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ