35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
com ja narobiła, mogłam rzucić Pamela, nie Angela..
Chociaz zaraz pewnie by się okazałoby, że której córka, siostra, matka, babcia, prababcia albo chomik ma tak na imię i foch...
ach te baby, rzucic tylko lodem i wyobraznia juz drugą godzinę pracuje...))))00
macduska, Reni, iwcia77, kapturnica, Mega, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaa Bozia ja tez to odbieram normalnie i nawet napisałam parę słów do ciebie na ten temat
aaa tak w ogóle fochhhhh bo nikt mnie znów nie zauważył wrrrr
i nawet zgłosiłam się do konkursu na imię i nic ,żadnej odpowiedzi
oj Elfik nie ładnie,gdzie tu przestrzeganie regulaminu konkursu,bo zażalenie złożęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:28
iwcia77, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:com ja narobiła, mogłam rzucić Pamela, nie Angela..
Chociaz zaraz pewnie by się okazałoby, że której córka, siostra, matka, babcia, prababcia albo chomik ma tak na imię i foch...
ach te baby, rzucic tylko lodem i wyobraznia juz drugą godzinę pracuje...))))00
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A dla odmiany, pochwaliłam się, że udało mi się chłopa do łóżka zwabić i co?
A gdzie oklaski, owacje na stojąco, gratulacje?
nie ma bzykoserc, nie ma owacji...Simba, Reni, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:aaa Bozia ja tez to odbieram normalnie i nawet napisałam parę słów do ciebie na ten temat
aaa tak w ogóle fochhhhh bo nikt mnie znów nie zauważył wrrrr
oj Elfik nie ładnie,gdzie tu przestrzeganie regulaminu konkursu,bo zażalenie złożęBursztyn, macduska, Reni, Pusurek, samira, iwcia77, Mega, EwaT, moremi, Sabina, paszczakin, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Az sie dziwilam ze wytrzymalas trzy strony przed zgloszeniem focha ze nikt cie nie zauwazyl. Robisz postepy
bez jej focha forum nie byloby juz takie samo jak kiedyssamira, Simba, Reni, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:
oj Elfik nie ładnie,gdzie tu przestrzeganie regulaminu konkursu,bo zażalenie złożę
eeee, kochana, ja specjalnie nie komentuje, bo konkurs do 24, to nie chcę nic podpowiadać...
ma być uczciwie.
Przed 24 poproszę o ostateczny jeden typ, bo na 500 stronach, które do wieczora wyrobimy to mogę przeoczyć..
uwagi Pusura co do jej wyboru tez nie skomentowałam zauważ, żeby nie było naprowadzania...samira, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:no ale na wykresie nie potwierdzialas tego wydarzenia
nie ma bzykoserc, nie ma owacji...
Nie ma penetracji
Ani owacji
Dlugie zycie masturbacji
Psze pani - wiersz!!!!!Bursztyn, Reni, macduska, Elfik, iwcia77, samira, Mega, moremi, Sabina, paszczakin, Pusurek, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Samirka postepowa jest
bez jej focha forum nie byloby juz takie samo jak kiedysPusurek, Reni, samira, Bursztyn, iwcia77, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej , no ja tez odebralam to normalnie ..Bozia3 wrote:czytam i oczom nie wierzę.. udało mi sie wbić na forum po 3 dniach amoku...pogadałam z pusurem, caffe i iwone może z pół godziny o kolkach...i wielkie oburzenie?
pitoli się tu o dupie maryni godzinami z durnowatymi emotami, prowadząc rozmowy nijak nie zwiazane ze staraniami i jest ok, a nagle co poniektóre czują się opuszczone, bo rozmowa przez kilka stron dotyczy kolek...Normalnie jak w przedszkolu...
Reni dzieki za zrozumienie sytuacji - bo widzę, ze tylko Ty to odbierasz normalnie, a ja ze swojej strony postaram się już tematu dziecka tu nie poruszać...jescze tylko odpowiem Iwone
Iwone - probiotyki podaje sięn teraz profilaktycznie po porodzie,mój już skończył całą serię...Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no ale na wykresie nie potwierdzialas tego wydarzenia
nie ma bzykoserc, nie ma owacji...
ukryłam pożycie,zeby nie dostać od Reniusza komenta jak Mega...
padłam
jeszcze bym się musiala wstydzić, że za mało i tłumaczyć przed komisją ds starań..
a ja stara jestem i kazdy bzyk to obciązenie dla starego organizmu...
:pmacduska, Reni, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Te konkursy na forum sa o kant dupy potluc. Prosze - Iwcia wczoraj oglosila konkurs i co? Czlowiek sie nameczyl, nadprogramowo slogan wymyslil, juz prawie plywal gondola po Wenecji, a tu cisza sza.
Bursztyn, iwcia77, Mega, Iwone, moremi, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Elfik wrote:A dla odmiany, pochwaliłam się, że udało mi się chłopa do łóżka zwabić i co?
A gdzie oklaski, owacje na stojąco, gratulacje?
[/QUOTE
http://www.iv.pl/images/12832572418838998539.gif
dziękuję, dziękuję, chlip, chlip, jestem wzruszona jak stary siennik wojskowy, nie trzeba było...macduska, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość