35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Tak ja to rozumiem, oprocz tego, ze swiat jest poruszony na 5 minut...
Czy te uprowadzone z afrykanskiej szkoly dziewczynki sie odnalazly? Czy tez sie nimi interesowalismy przez 5 minut?
PS. Nasza Angela takie rzeczy? No boj sie Boga!!!!i zamarlam....
kapturnica, Simba, Mega, Reni, Elfik, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak widac ile osob tyle zdan..
Kazdy ma prawo do swojej opinii i ma prawo je wyrazic czy to sie komus spodoba czy nieChyba ,ze sie myle
ale pomysłów z cenzurą to nawet sam ąndzej nie wprowadzał, wiec chyba Cie troche poniosło kolezanko...
caffe, Reni lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie
no i nie rozumiem skąd na poprzednich testach były te kreski, a na ostatnich tak slabiutko.
moremi, macduska, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie
no i nie rozumiem skąd na poprzednich testach były te kreski, a na ostatnich tak slabiutko.
Trzymam bardzo mocno kciukimoremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:owszem...tutaj zawsze wyrazalysmy swoje zdania
ale pomysłów z cenzurą to nawet sam ąndzej nie wprowadzał, wiec chyba Cie troche poniosło kolezanko...[/QUOTE
]
Hheh nie chce mi sie walkowac juz tego tematu..Nie przypominam sobie bym pisala cos o cenzurowaniu..Tak jak napisala Elfik chodzilo tylko o to .Ale jak sie chce ktos o cos przyssac to sie przyssie..Skonczylam temat kilometr temu a widze ,ze dalej jest walkowany -
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ok, dzieki paszcza za odpowiedz.
Wobec tego, rzeygnuje z IVF i walne sobie dziewczynke naturalnym sposobem. A co !?
paszczakin wrote:Bisca, w europie to niedozwolone. Jak chcesz IVF z badaniami genetycznymi zarodka i selekcja plci musisz sie wybrac do US. Bo to nie jest tak, ze po plemniorze widac, musieliby gentyke z niego robic, a to juz grubsza sprawa i znacznie drozsza..kapturnica, Mega, macduska, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Elfik napisała:
ty się nie czaj, tylko zgłaszaj udział!
Myslisz ze mi sie opyla przepierdolic cala polske na te kilka 50tek wódki..Jeszcze z wlasna wałówka??kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi - są różne testy..u mnie na tych allegrowych wychodziła druga krecha, ale blada...chciałam zrobić prezent A. i kupiłam w aptece porządniejszy, droższy, żeby były wyraźne - i po zrobieniu miałam ledwo cień, a te paskowe zwykłe allegrowe były już wyraźne, więc to dużo zależy od testów...najlepiej poczekać na betę - życzę Ci z całego serca, żeby tym razem poszło wszystko dobrze..
Mega, macduska, iwcia77, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:i tu szczerze powiem, czasem chamówa
))))
Trzeba ustalić zakaz odzywania sie Andrzeja do nowyceh przez dwa tygodnie.. Po kwarantannie może powiedzieć "witam" a potem znowu tydzien ciszy...
hehe, zaraz usłyszę, ze też jestem nowa..
Co tam, wierzę w swobodę kulturalnej wypowiedzi...
ustalać możesz co najwyżej menu dla męża
nie zapominaj że jesteś nowa
noMega, samira, Reni, macduska, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Moremi, nie wpadamy w panike :-*Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia Bozia nie ochodź
poruszaj poruszaj no weź..
tak teraz kurwa idźcie sobie wsyzstkie urodziły odchowały i zniknęły
a ja ? co Bursztyn mi zostanie ale też nei zna się na kolkach i kupach..
dzieciowych oczywiście .. bo o psowych możemy gadać godzinami
podsumowując
nie ma co się obrażać, fochować, wkurzać czy czuć się pominiętym
staraczki zapraszam do pierwszej ławki i na zajęcia wyrównawcze
te co urodziły poproszę o przygotowanie prezentacji na jutro
temat: zbiór najważniejszych informacji zamieszczonych na 5000 stron 35+
no a teraz proszę sobie podać rączki, potem proszę udać się do pani higienistki na fluoryzację
Bozia3 wrote:czytam i oczom nie wierzę.. udało mi sie wbić na forum po 3 dniach amoku...pogadałam z pusurem, caffe i iwone może z pół godziny o kolkach...i wielkie oburzenie?
pitoli się tu o dupie maryni godzinami z durnowatymi emotami, prowadząc rozmowy nijak nie zwiazane ze staraniami i jest ok, a nagle co poniektóre czują się opuszczone, bo rozmowa przez kilka stron dotyczy kolek...Normalnie jak w przedszkolu...
Reni dzieki za zrozumienie sytuacji - bo widzę, ze tylko Ty to odbierasz normalnie, a ja ze swojej strony postaram się już tematu dziecka tu nie poruszać...jescze tylko odpowiem Iwone
Iwone - probiotyki podaje sięn teraz profilaktycznie po porodzie,mój już skończył całą serię...Bursztyn, Simba, samira, Elfik, kapturnica, Pusurek, macduska, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość