35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wyobrazilam sobie nie wiem dlaczego MerkelSimba wrote:Tak ja to rozumiem, oprocz tego, ze swiat jest poruszony na 5 minut...
Czy te uprowadzone z afrykanskiej szkoly dziewczynki sie odnalazly? Czy tez sie nimi interesowalismy przez 5 minut?
PS. Nasza Angela takie rzeczy? No boj sie Boga!!!!
i zamarlam....
kapturnica, Simba, Mega, Reni, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
owszem...tutaj zawsze wyrazalysmy swoje zdaniakapturnica wrote:Jak widac ile osob tyle zdan..
Kazdy ma prawo do swojej opinii i ma prawo je wyrazic czy to sie komus spodoba czy nie
Chyba ,ze sie myle 
ale pomysłów z cenzurą to nawet sam ąndzej nie wprowadzał, wiec chyba Cie troche poniosło kolezanko...
caffe, Reni lubią tę wiadomość
-
Moremi..moze testy do dOOpy..Widzialam wpisy dziewczyn co im malo co na testach wychodzilo a beta byla sliczna..I tego sie trzymaj..Wiem ,ze oczekiwanie jest najfgorsze..Ale bedzie dobrze!!!!moremi wrote:Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie
no i nie rozumiem skąd na poprzednich testach były te kreski, a na ostatnich tak slabiutko.
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
Moremi, pamietam ze Inessie tez pozniej jakies takie blade wychodzily a mimo to wszystko ok.moremi wrote:Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie
no i nie rozumiem skąd na poprzednich testach były te kreski, a na ostatnich tak slabiutko.
Trzymam bardzo mocno kciuki
moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:owszem...tutaj zawsze wyrazalysmy swoje zdania
ale pomysłów z cenzurą to nawet sam ąndzej nie wprowadzał, wiec chyba Cie troche poniosło kolezanko...[/QUOTE
]
Hheh nie chce mi sie walkowac juz tego tematu..Nie przypominam sobie bym pisala cos o cenzurowaniu..Tak jak napisala Elfik chodzilo tylko o to .Ale jak sie chce ktos o cos przyssac to sie przyssie..Skonczylam temat kilometr temu a widze ,ze dalej jest walkowany

-
kochana spokoj, tylko spokoj... O ktorej beta?moremi wrote:Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ok, dzieki paszcza za odpowiedz.
Wobec tego, rzeygnuje z IVF i walne sobie dziewczynke naturalnym sposobem. A co !?
paszczakin wrote:Bisca, w europie to niedozwolone. Jak chcesz IVF z badaniami genetycznymi zarodka i selekcja plci musisz sie wybrac do US. Bo to nie jest tak, ze po plemniorze widac, musieliby gentyke z niego robic, a to juz grubsza sprawa i znacznie drozsza..
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabiorę cie - razem pojedziemykapturnica wrote:Elfik napisała:
ty się nie czaj, tylko zgłaszaj udział!
Myslisz ze mi sie opyla przepierdolic cala polske na te kilka 50tek wódki..Jeszcze z wlasna wałówka??
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi - są różne testy..u mnie na tych allegrowych wychodziła druga krecha, ale blada...chciałam zrobić prezent A. i kupiłam w aptece porządniejszy, droższy, żeby były wyraźne - i po zrobieniu miałam ledwo cień, a te paskowe zwykłe allegrowe były już wyraźne, więc to dużo zależy od testów...najlepiej poczekać na betę - życzę Ci z całego serca, żeby tym razem poszło wszystko dobrze..
Mega, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:i tu szczerze powiem, czasem chamówa
))))
Trzeba ustalić zakaz odzywania sie Andrzeja do nowyceh przez dwa tygodnie.. Po kwarantannie może powiedzieć "witam" a potem znowu tydzien ciszy...
hehe, zaraz usłyszę, ze też jestem nowa..
Co tam, wierzę w swobodę kulturalnej wypowiedzi...
ustalać możesz co najwyżej menu dla męża
nie zapominaj że jesteś nowa
no
Mega, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
o ktorej ta beta?moremi wrote:Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie
Moremi, nie wpadamy w panike :-*
Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia Bozia nie ochodź
poruszaj poruszaj no weź..
tak teraz kurwa idźcie sobie wsyzstkie urodziły odchowały i zniknęły
a ja ? co Bursztyn mi zostanie ale też nei zna się na kolkach i kupach..
dzieciowych oczywiście .. bo o psowych możemy gadać godzinami
podsumowując
nie ma co się obrażać, fochować, wkurzać czy czuć się pominiętym
staraczki zapraszam do pierwszej ławki i na zajęcia wyrównawcze
te co urodziły poproszę o przygotowanie prezentacji na jutro
temat: zbiór najważniejszych informacji zamieszczonych na 5000 stron 35+
no a teraz proszę sobie podać rączki, potem proszę udać się do pani higienistki na fluoryzację
Bozia3 wrote:czytam i oczom nie wierzę.. udało mi sie wbić na forum po 3 dniach amoku...pogadałam z pusurem, caffe i iwone może z pół godziny o kolkach...i wielkie oburzenie?
pitoli się tu o dupie maryni godzinami z durnowatymi emotami, prowadząc rozmowy nijak nie zwiazane ze staraniami i jest ok, a nagle co poniektóre czują się opuszczone, bo rozmowa przez kilka stron dotyczy kolek...
Normalnie jak w przedszkolu...
Reni dzieki za zrozumienie sytuacji - bo widzę, ze tylko Ty to odbierasz normalnie, a ja ze swojej strony postaram się już tematu dziecka tu nie poruszać...jescze tylko odpowiem Iwone
Iwone - probiotyki podaje sięn teraz profilaktycznie po porodzie,mój już skończył całą serię...
Bursztyn, Simba, nick nieaktualny, Elfik, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość