X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak ja to rozumiem, oprocz tego, ze swiat jest poruszony na 5 minut...
    Czy te uprowadzone z afrykanskiej szkoly dziewczynki sie odnalazly? Czy tez sie nimi interesowalismy przez 5 minut?

PS. Nasza Angela takie rzeczy? No boj sie Boga!!!!
    wyobrazilam sobie nie wiem dlaczego Merkel o.O i zamarlam....

kapturnica, Simba, Mega, Reni, Elfik, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak widac ile osob tyle zdan..
    Kazdy ma prawo do swojej opinii i ma prawo je wyrazic czy to sie komus spodoba czy nie ;) Chyba ,ze sie myle :)
    owszem...tutaj zawsze wyrazalysmy swoje zdania :) ale pomysłów z cenzurą to nawet sam ąndzej nie wprowadzał, wiec chyba Cie troche poniosło kolezanko...

caffe, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie :( no i nie rozumiem skąd na poprzednich testach były te kreski, a na ostatnich tak slabiutko.
    Moremi..moze testy do dOOpy..Widzialam wpisy dziewczyn co im malo co na testach wychodzilo a beta byla sliczna..I tego sie trzymaj..Wiem ,ze oczekiwanie jest najfgorsze..Ale bedzie dobrze!!!!

moremi, macduska, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Skoro pisanie o dzieciach nie jest na temat, to dobrze, że pisanie o wódce jest.
    Owocnych starań życzę.
    Madrze gadasz caffe! Twoje zdrowie! ;)

Bursztyn, Bozia3, caffe, Elfik, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bozia, nie wyspana jesteś
    tak?

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie :( no i nie rozumiem skąd na poprzednich testach były te kreski, a na ostatnich tak slabiutko.
    Moremi, pamietam ze Inessie tez pozniej jakies takie blade wychodzily a mimo to wszystko ok.
    Trzymam bardzo mocno kciuki <3

moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    owszem...tutaj zawsze wyrazalysmy swoje zdania :) ale pomysłów z cenzurą to nawet sam ąndzej nie wprowadzał, wiec chyba Cie troche poniosło kolezanko...[/QUOTE
    ]
    Hheh nie chce mi sie walkowac juz tego tematu..Nie przypominam sobie bym pisala cos o cenzurowaniu..Tak jak napisala Elfik chodzilo tylko o to .Ale jak sie chce ktos o cos przyssac to sie przyssie..Skonczylam temat kilometr temu a widze ,ze dalej jest walkowany :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wyobrazilam sobie nie wiem dlaczego Merkel o.O i zamarlam....
    Merkel Kaczorowi robila lodzika (duzy penis = lod, maly = lodzik) a potem on zazadal zaplaty...

Bursztyn, Mega, Reni, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    kochana spokoj, tylko spokoj... O ktorej beta?

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzieki paszcza za odpowiedz.

Wobec tego, rzeygnuje z IVF i walne sobie dziewczynke naturalnym sposobem. A co !? ;)
    paszczakin wrote:
    Bisca, w europie to niedozwolone. Jak chcesz IVF z badaniami genetycznymi zarodka i selekcja plci musisz sie wybrac do US. Bo to nie jest tak, ze po plemniorze widac, musieliby gentyke z niego robic, a to juz grubsza sprawa i znacznie drozsza..

kapturnica, Mega, macduska, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:42

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Merkel Kaczorowi robila lodzika (duzy penis = lod, maly = lodzik) a potem on zazadal zaplaty...
    wariatka!!!

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    0sarcastic.gif
    ciekawe ile chcial? ;)
    tylko teraz mam ten obraz caly czas przed oczami...
    fuuuuuuj!

Mega, Simba, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elfik napisała:
    ty się nie czaj, tylko zgłaszaj udział! ;)

Myslisz ze mi sie opyla przepierdolic cala polske na te kilka 50tek wódki..Jeszcze z wlasna wałówka?? ;)
    zabiorę cie - razem pojedziemy

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi - są różne testy..u mnie na tych allegrowych wychodziła druga krecha, ale blada...chciałam zrobić prezent A. i kupiłam w aptece porządniejszy, droższy, żeby były wyraźne - i po zrobieniu miałam ledwo cień, a te paskowe zwykłe allegrowe były już wyraźne, więc to dużo zależy od testów...najlepiej poczekać na betę - życzę Ci z całego serca, żeby tym razem poszło wszystko dobrze..

Mega, macduska, iwcia77, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    i tu szczerze powiem, czasem chamówa :)))))

Trzeba ustalić zakaz odzywania sie Andrzeja do nowyceh przez dwa tygodnie.. Po kwarantannie może powiedzieć "witam" a potem znowu tydzien ciszy... ;)

hehe, zaraz usłyszę, ze też jestem nowa..
    Co tam, wierzę w swobodę kulturalnej wypowiedzi...

ustalać możesz co najwyżej menu dla męża
    nie zapominaj że jesteś nowa ;)
    no

Mega, samira, Reni, macduska, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    0sarcastic.gif
    ciekawe ile chcial? ;)
    tylko teraz mam ten obraz caly czas przed oczami...
    fuuuuuuj!
    nie wiadomo które gorsze... :P

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    o ktorej ta beta?
    Moremi, nie wpadamy w panike :-*

Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia Bozia nie ochodź
    poruszaj poruszaj no weź..
    tak teraz kurwa idźcie sobie wsyzstkie urodziły odchowały i zniknęły
    a ja ? co Bursztyn mi zostanie ale też nei zna się na kolkach i kupach..
    dzieciowych oczywiście .. bo o psowych możemy gadać godzinami

podsumowując
    nie ma co się obrażać, fochować, wkurzać czy czuć się pominiętym
    staraczki zapraszam do pierwszej ławki i na zajęcia wyrównawcze
    te co urodziły poproszę o przygotowanie prezentacji na jutro
    temat: zbiór najważniejszych informacji zamieszczonych na 5000 stron 35+

no a teraz proszę sobie podać rączki, potem proszę udać się do pani higienistki na fluoryzację
    Bozia3 wrote:
    czytam i oczom nie wierzę.. udało mi sie wbić na forum po 3 dniach amoku...pogadałam z pusurem, caffe i iwone może z pół godziny o kolkach...i wielkie oburzenie?
    pitoli się tu o dupie maryni godzinami z durnowatymi emotami, prowadząc rozmowy nijak nie zwiazane ze staraniami i jest ok, a nagle co poniektóre czują się opuszczone, bo rozmowa przez kilka stron dotyczy kolek...:) Normalnie jak w przedszkolu...
    Reni dzieki za zrozumienie sytuacji - bo widzę, ze tylko Ty to odbierasz normalnie, a ja ze swojej strony postaram się już tematu dziecka tu nie poruszać...jescze tylko odpowiem Iwone
    Iwone - probiotyki podaje sięn teraz profilaktycznie po porodzie,mój już skończył całą serię...

Bursztyn, Simba, samira, Elfik, kapturnica, Pusurek, macduska, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    zabiorę cie - razem pojedziemy
    to brzmi zachecajaco ;) Ale nie w bagazniku???? Nawet sie dorzuce do paliwa znaj moja dobra dusze :D

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4926 4927 4928 4929 4930 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ